Skip to content
37 reacties
6203 weergaves

String dragen

Hallo allemaal,
Graag zou ik willen gaan beginnen met het dragen van strings. Nu draag ik nog normale slipjes maar alle meiden uit mijn klas dragen ook strings en ik zou het weleens willen proberen. Sinds wanneer dragen jullie strings en waarom? Hebben jullie tips voor mij?

15 jaar
2 jaren geleden

37 Reacties

  • Ik zat in groep 8 en was bijna 12 toen ik de eerste keer er 1 kocht. Simds de zomer draag ik het bijna elke dag. Als tip zal ik het gewoon een keer proberen

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind die lijnen die je gaat zien met slip boxer of hipster niet mooi vandaar dat string mn favo is . En ik vind ze fijn zitten vanaf dat ik ze heb al en toen was ik 12

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon dezelfde maat als slips. Als het voor het eerst is dat je strings koopt toch best gewoon in een lingeriewinkel kopen. Wordt je goed geholpen en je koopt zo zeker de juiste maat. Ikzelf koop eigelijk nog altijd liever in een winkel dan online.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS15 Welke maat string draag jij en welke maat ondergoed draag jij ? Zit daar verschil in?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • draag vooral strings zodat je dan je onderbroekrandjes niet kan zien bij bijv flairbroeken of sportleggings, het zat eerst niet heel lekker maar went vanzelf!!

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Probeer strings van het merk van Bamboo .
    Een vriendin van mij kwam ermee en ze zegt je voelt die hele string niet .
    Ik besteld bij van bamboo.nl en omg de fijnste strings ever zo zacht zo dun geen lijnen onder kleding en het klinkt gek lijkt net of je niks aan hebt heel bizar en hun bh's zijn ook super en helemaal niet duur . Dus dames probeer dat en je zal het merken

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind strings niet fijn omdat ik het altijd voel zitten tussen mn billen. Ook verschillende maten geprobeerd. En ik vind dus persoonlijk het niet echt mooi. Die zichtbare lijntjes vind ik niet erg en zelfs ook wel sexy in te zien. Ik stoor me er niet aan. Slip zit voor mij beter.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je maat te klein koop is echt niet prettig dan snijd het bij je heupen of string gaat beetje tussen je lippen trekken . Te hoog oprekken ook niet prettig dan voel je dat te erg tussen je billen . Je kont echt goed goed afvegen anders remspoor omdat het al bijna tegen je anus zit. Voordeel is je ziet geen lijnen onder strakke kleding je ziet geen 4 billen dan wat je met slip wel ziet . In de zonder minder warm ipv stof over je bil wat weinig functie heeft onder kleding . En staat vaak mooier niet dat iemand dat ziet behalve je partner maargoed . Ik ben stringdraagster 24/7 ook als ik ongesteld ben want draag tampon . En een boxer of slip of hipster is dan niet zekerder denken de meeste. Als je lekt lek je ook door je boxer of slip . Maar echt nadelen nee .

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Oké dankjewel voor de reacties. Wat is er soms niet fijn aan het dragen van een string? En wat is er wel fijn aan?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het totaal niet erg om die lijntjes te zien in een strakke legging, broek of jurkje van mijn slipjes. Bij een andere vind het ook niet storend. Strings vind ik niet fijn. Kan er niet aan wennen. Vind een slipje ook mooier zelf

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag strings voor tegen de lijnen in legging strakke broeken en strakke jurkjes die zie je dan minder maar of het echt heerlijk zit nee dat niet maar went naaf paar dagen wel . Ik draag ze al sinds groep 8 toen ik 11/12 was.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag sinds de zomer voor het eerst strings omdat het me lekkerder vond zitten en is ook zo vind ik .had eerst boxers maar kroop ergens tussen ging ik trekken echt irritant en nu niet al zou je denken zit nu ook tussen je kont maar juist nu voel ik dat niet .

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn inderdaad meer strings voor mannen te vinden, bijv op Zalando is het aanbod herenstrings aanzienlijk. Ik koop mijnondergoed / strings liefst gewoon in een winkel en ook hier is het aanbod al wat ruimer. De wikeldame vertelde me voor de zomer dat steeds vaker jonge kerels met hun vriendin of zelfs met hun moeder naar een string vragen. Zwemstrings verkocht ze deze zomer voor het eerst en dit ging ook vlotter over de toonbank dan gedacht. Anders dan algemeen gedacht is een string niet zo populair bij homomannen. Ze verkoopt de meeste strings aan mannen samen met hun vrouw of vriendin erbij.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In een gekke bui heb ik vorig jaar met een vriend twee strings op de markt gekocht: ik 2 euro elk.
    Ik vond het maar het niks goed zitten, hij wel. Ik heb hem de mijne verkocht voor 1 euro.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag ook vaker string het zit zo lekker

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zo ben ik ook begonnen met strings dragen. Op vakantie voor het eerst een string gedragen en dit viel onverwacht goed mee. Eigenlijk had ik meteen de smaak te pakken, maar als jongen was dit toch ongewoon en dus duurde het nog een tijd voor ik echt strings ging dragen. Intussen heb ik er geen probleem meer mee om strings te dragen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag sinds voor de zomervakantie strings en vind ze wel fijn zitten . Had er eerst 1 gekocht voor te proberen maar voelde meteen goed en nu wil ik niet meer anders

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • @Ts Je vertelde dat je intussen strings had gekocht. Was dit een goede aankoop? Hoe vond je het om die voor het eerst te dragen?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zelf nooit probleem gehad dat je randjes van slipje ziet. Vind ik niet erg als anderen dat zien. Vind het niet fijn zitten een string.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag sinds kort strings maar puur voor de randen in kleding wat je draagt en ze zitten ook wel lekker moet ik zeggen

    12 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten