Skip to content
10 reacties
2820 weergaves

Vinger bij anus

Afgelopen nacht heerlijk gevreeën met mijn vriendje na het stappen. We hadden allebei wat gedronken misschien dat dat óók invloed heeft gehad op zíjn idéé. Ik zat boven op hem en was bezig tot dat hij zijn banden om me heen deed en heerlijk na zijn lichaam trok. Ik merkte dat hij met zijn ándere hand langs zijn piemel ging mijn vagina en daarna begon die over mijn kontgaatje te vijven en langzaam duwde hij zijn vinger er in. Ik vond dit zo appart maar hij bleef ook gewoon mij neuken. Ik kwam veel heftiger klaar dan normaal. We hebben het er nog niet over gehad maar zal zeker te sprake komen vandaag. Ik weet eigenlijk niet wat ik er op móet zeggen

21 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Dan begrijp ik het niet echt zo fijn voelde. Ook zonnecreme lijkt me niet echt zo geschikt, enkel wat wrijven zal nog wel ok zijn maar penetratie zal dan ook niet echt goed aanvoelen. Massagelotion (of glijmiddel) is veel fijner als je eens lekker anaal gestimuleerd wil worden. Penetratie (met een vingertje of toy) is sowieso fijner met een glijmiddel, maar penetratie is uiteraard ook geen must.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j22
    Eerst hadden we het gedaan met speeksel maar dit droogt te snel op. Zonnecreem uit de badkamer gebruikt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Beetje raar dat je dit met zoonecreme laat doen of bedoel je dat men je billen insmeert met zonnecreme en even lans je sterretje wreef? Een vinger inbrengen kan idd wat raar, intiem of onwennig aanvoelen. Misschien voel jij je beter met een plug of een andere toy. Al kan het uiteraard ook dat je wel voor stimulatie maar niet voor anale penetratie bent. Ik voelde me hier aanvankelijk ook onwennig bij, maar vind dit intussen toch echt wel een lekkere stimulans tijdens het vrijen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het ook super opwindend als iemand mijn anus streelt en masseert met wat zonnecrème of zo. Een vinger erin vind ik niet zo leuk.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, tijdens het vrijen liet ik me regelmatig door mijn intussen ex-vriendin anaal stimuleren en penetreren. Ik vond dit echt bijzonder. De seks tussen ons werd beter en intenser en mijn orgasme veel heviger. Niet alle jongens reageren hetzelfde op anale stimulatie. Sommige vinden dit niet fijn, andere net wel. Sommigen hebben er een probleem mee om tov zichzelf en/of hun partner om toe te geven dat ze zelf ook kunnen genieten van anaal. Jammer, want er is helemaal niets mis mee en bijzonder om er samen van te genieten om dit bij elkaar te doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi m22 dat is een goede vraag. Ik heb nog niet besproken misschien moet ik het gewoon bij hem uitproberen en dan hopen of hij er ook van genieten kan. Heeft jij vriendin dat wel eens gedaan

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed dat jullie hier over kunnen praten. Heb jij jouw vriend ook gevraagd of hij misschien ook wil gestimuleerd worden? Het is best mogelijk dat hij dit ook wil proberen/ ervaren, toch?. Jij vond het avast een fijne ervaring en voor herhaling vatbaar. Misschien wil jij met de tijd ook nog wat verder gaan? Veel genot voor jullie.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi M22, Ik vond het zeker lekker maar toch ook apart namelijk nooit mee gemaakt daarom dat dubbel gevoel en dat het orgasme heftiger was dan normaal. We hebben het er nog kort over gehad en ik heb aangegeven dat het lekker was en hij vroeg of het hij vaker mocht doen en ik heb daarop ja gezegd - wel voorschichtig. hij vond het zelf heerlijk om te doen en omdat ik het toeliet gaf hem dat ook een veel geiler gevoel. vanavond slapen we weer wie weet

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als jij het Ok, zelfs lekker vond lijkt er toch geen probleem te zijn? Er is niets mis mee om anaal lekker te vinden en hier - samen - van te genieten. Voor je partner hoef je niet beschaamd te zijn om dit toe te geven, hij nam tenslotte dit initiatief. Maar het is uiteraard goed om hier over te praten met je vriend.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je het lekker vind toch geen probleem?

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten