Skip to content
6 reacties
2303 weergaves

Zwempak geleend van vriendin: Super doorzichtig!!!

Hoi, ik ging van de week met mn beste vriendin naar het zwembad, toen kwam ik er bij haar thuis achter dat ik me badpak was vergeten, gelukkig had zij er wel een voor mij. Snel naar het zwembad, omkleden en het water in. Lekker even bezig geweest, toen riep mn vriendin van de kant of ik eruit kwam om wat te drinken te kopen. Toen ik er uit klom zag ik aan mn vriendin de gezicht dat er iets best ergs was met mij, wat snapte ik niet. Dus ik stond rustig bij haar en ze zeiYooooo! Lara! Dit wil je echt niet weten! Dus ik wilde het gelijk weten. Ik schrok me rot toen ik zag wat ze bedoelde...Het geleend badpak, kleur geel was echt mega doorzichtig!! Maar het was al te laat, er hadden veel jongens en meisjes mij allang zo gezien.
Echt,ik heb nogal veel zwart kut haar, en dat was gewoon zo goed te zien, iedereen zag letterlijk mn zwarte bos schaamhaar en mn borsten gezien! Normaal geef ik daar niet om, maar het hele zwembad had het al een uur lang kunnen zien. Ik heb het maar geaccepteerd en ben gewoon veel in het water gebleven.Echt leuk is het niet, maar ja, het is maar mn schaamhaar. Meer meisjes die ook dit hebben meegemaakt??

14 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • goed advies dankje hier heb wat aan xxx

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Vorig jaar zelfde gehad. Had een leuk badpak dacht ik. Licht geel ook. Bleek ook dat ie doorging schijnen toe ie nat was. Heb echt veel schaamhaar, dus je zag ook alles door mn badpak. Mn schaamhaar en mn tepels. Bij mij was het op het strand met zwemmen in de zee. Gelukkig breed strand, dus mensen zaten niet hutje mutje op elkaar. Maar de vriendinnen en vrienden waar ik mee was hebben het wel allemaal gezien. Ze wisten dat ik niet scheerde maar toch zo zichtbaar toen. Nou ja tis inderdaad maar schaamhaar en borsten. Iedere meid heeft dat.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Beter je bosje afscheren. Het is dat contrast met donker schaamhaar dat het zo doet opvallen volgens mij.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Een wit bikinibroekje moet je ook eerst thuis testen. Ik heb veel in het water geweest en veel op mijn buik gelegen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb helemaal geen schaamhaar meer omdat ik mij scheer. Maar ik heb weleens een te kleine badpak aangehad waardoor ik erg snel een cameltoe kreeg. Gelukkig heb jij veel haar want anders zag iedereen je vagina wel heel duidelijk en daar moet je ook niet blij mee zijn.
    Vond je het niet een heel klein beetje opwindend? Al schaamde jij je natuurlijk heel erg.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja hoor, klinkt heel herkenbaar! Het stomme is dat die dingen pas doorzichtig worden als ze nat zijn. Dus je kan het in de winkel niet zien!! Ik zou zeggen, trek je er niet te veel van aan, het is maar schaamhaar en het zijn maar borsten. Maar ik zou er zelf ook niet blij van worden. Misschien in de toekomst maar gewoon lichte kleuren zoals geel, lichtroze en wit vermijden als je het merk niet kent?

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten