Skip to content
13 reacties
2945 weergaves

Naakt op de foto

De grote passie van mijn nieuwe vriend is fotografie. Ik ben dan ook vrijwel direct tot zijn model gepromoveerd. Hij had me al eerder gefotografeerd en toen ook laten doorschemeren dat hij me ook naakt op de foto wilde zetten en dan het liefst buiten. Gisteravond hebben we dat in het avondlicht en de schemering voor het eerst gedaan. Het was heel spannend en ook best wel geil om daar naakt in een weiland te poseren met de kans dat mensen het zouden zien. Nu wil hij dat vaker doen op diverse plaatsen en bij allerlei omstandigheden, dus ook bijvoorbeeld als het slechter weer is. Ik vraag me af of ik dat moet doen. Gisteren vond ik het wel heel leuk en lekker, maar hoe is dat als ik in de regen sta? Wat vinden jullie?

20 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik had geluk dit weekend. Ondanks de voorspelling regende het niet. We gingen naar een zandverstuiving om foto's te maken. Mijn vriend begon weer met eerst testen met mijn kleren aan maar ik had al snel iets van dat ze toch uit zouden gaan dus stelde ik voor de tests maar achterwege te laten en dus direct naakt te gaan. Hij had geen bezwaar. We zijn de hele middag aan het fotograferen geweest want hij kon er geen genoeg van krijgen. Eerlijk gezegd ik ook niet. Ik merk dat ik het heel fijn vind om zo voor hem te poseren. Nadeel is wel dat als ik nu wel in de regen zal staan het waarschijnlijk een stuk kouder zal zijn dan afgelopen weekend.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kreeg ooit de vraag van een bevriende studente fotografie. Zij vond geen model en had geen budget voor een professioneel model. Uiteindelijk heb ik hier toen mee ingestemd. Als naturisten thuis had ik niet zo'n probleem met naakt. Het werd een fotosessie in een verlaten bedrijfsgebouw. Het bleken zeer mooie foto's ( door locatie en haar kunde) en haar punten waren ook zeer goed. Voor haar eind-project vroeg ze me opnieuw. En toen kwam de vraag of de foto's ook getoond mochten worden bij een tentoonstelling. Omdat dit voor haar echt een uitgelezen kans was liet ik haar.
    Het was wel bijzonder spannend om zelf op die tentoonstelling de foto's te zien.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan j23 met alles bedoel ik ook naakt en meer als model

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M22, mijn vriend heeft ook een aardige baan hoor, kan hij ook verder in komen. En ik studeer ook. Maar een mens mag dromen hebben toch? Die van hem lijkt realistischer dan die van mij gezien zijn werk. Eerder dan verwacht kan ik mogelijk dit weekend al in de regen poseren. Ik denk dat ik dat doe ook want nu is het nog niet zo koud. En dan maar de kleren uit ook, anders wordt alles nog nat.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Sorry dat ik geen antwoord op je vraag gaf meisje 20. Ik haat koud, dus ik zou het om die reden niet doen. Wij maken dat soort fotoos voor de lol. Ik studeer frans en mijn vriend informatica dus heeft er niets mee te maken maar als het belangrijk voor hem was zou ik daar met kippenvel en harde tepels wel staan te bibberen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j15, wat bedoel jij met “ alles al gedaan”, is dit als fotograaf of als model? Bij het laatste is er toch wel een probleem ivm jou leeftijd!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe ook aan fotografie maar wel door een professionele fotograaf en heb ook al alles gedaan

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Iedereen bedankt voor de reacties tot nu toe. Misschien moet ik nog even wat meer uitleggen. Mijn vriend heeft best een leuke baan maar hij heeft ook een droom. Namelijk als professioneel fotograaf aan de slag, misschien eerst naast zijn werk, maar als het lukt met een eigen studio. Maar om (eerst als amateur) er tussen te komen heeft hij natuurlijk een portfolio nodig. Daarom heeft hij mij gevraagd. Eerder al had hij o.a. zijn beste vriend en zijn zus gefotografeerd. Ik heb die foto's gezien voor we aan de slag gingen. Hij fotografeert me eerst gekleed en ik mag zelf bepalen welke ik ook zonder kleren aandurf. Bovendien heb ik de rechten (zwart op wit), waarmee ik mag bepalen of hij een foto (of hele serie) wel of niet mag gebruiken. Klinkt koel, maar hij wil het professioneel aanpakken, met als enige verschil dat hij een stijve krijgt als ik zonder kleren sta. Hij vond dus dat een contract er bij hoorde. Ik bouw ook zelf een portfolio op, waarmee ik misschien een leuke bijbaan als model naast mijn studie kan hebben i.p.v. wat ik nu doe. O ja, en de foto's zijn zeker niet ordinair, eerder kunstzinnig. M22 weet een beetje wat voor meisje ik ben en zal dus ook wel begrijpen dat ik op deze manier me ook weer afzet tegen de steeds maar toenemende preutsheid. Net of iedere man en jongen eropuit is om zijn ex voor schut te zetten. En daarmee zichzelf, maar dat terzijde. Mijn vraag was meer: wat zouden jullie doen als je vriend je vroeg in de stromende regen, harde wind of misschien wel sneeuw te poseren. Of in het pikkedonker bijvoorbeeld. En je dan ook nog vroeg of je je kleren uit wilde doen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Als het past bij je manier van leven dan is het toch prima meisje 20 ( die van de bootvakantie?). Als het zijn passie is dan kom je waarschijnlijk wel een in een expositie van hem, maar met een nette kunstzinnig naaktfoto zou ik zelf niet zitten. Iedereen weet dat ik op het strand wel naaktloop en veel hebben het gezien. Dat ben ik. Het moet niet ordinair worden. Mijn vriend en ik maken ook dan fotoos van elkaar. Die zijn alleen van onszelf. Natuurlijk gooien we de ondeugende plagerige weg. Pas toen hij uit het koude water kwam, klein vreselijk. Een van mij ook, niet naakt maar ik kon het toen niet meer ophouden. Ook weg uiteraard, beide na plagen en lachen. Van mij een best mooie toen ik bij zonsondergang uit zeekwam. Die gooi ik echt nooit weg, daar is niets mis mee.Laat ik ook aan vriendinnen zien.
    Maak jij ook fotoos van hem ?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien je eerst is afvragen wat hij ermee.
    Wilt hij het te koop aanbieden of privé voor jullie houden? Ik krijg je hier geen spijt als jullie uit elkaar zouden gaan. Dus denk een stap verder of dit verstandig is

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou er sowieso mee uitkijken.
    Hoe vaak hoor je niet dat er foto's online worden gezet na een verbroken relatie, als wraak of als chantagemiddel.

    Ik snap dat het spannend is, maar onthoud bovenstaande.
    Als jouw foto's ooit op internet terecht komen, is de ellende niet meer te overzien.
    Stel je voor dat e familie, je vrienden, kennissen jou ineens op internet zien staan zonder je kleren. Denk aan de stress en verdriet dat het oplevert voor jou.

    Dus, denk heel, heel goed na.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • En wat nu als jullie relatie strand, mss wel met ruzie..... Wat gebeurt er dan met je foto's. Welke garantie heb je dan dat hij ze, bij wijze van rancune, niet plaatst op een website "my ex girlfriend", of elders.... ? En zeg nou niet "zoiets zal hij nooit doen"....

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik poseer wel eens voor een professionele naaktfotograaf. Ik weet dus dat die foto's op internet komen en ik krijg er ook voor betaald.

    Voor een nieuwe vriend zou ik nooit bloot poseren. Je weet niet wat er met die foto's gebeurt als jullie uit elkaar gaan. De enige manier waarop ik het zou doen is met mijn camera, zodat ik controle heb over de foto's.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten