Skip to content
6 reacties
1112 weergaves

Hoe moet je vingeren

Mijn vriendin en ik zijn al een paar maanden samen.
Op het gebied van seks hebben we nog niet veel gedaan. Izij heeft me een keer afgetrokken en ik heb haar borsten gevoeld en dat was het.
Nu heeft ze me gevraagd of ik haar wil vingeren, maar hoe moet dat?
Met mijn vinger tussen haar lippen op en neer gaan?
Een vinger in haar vagina steken?
Wat is voor een meisje lekker om daar beneden te doen?
Ik wil natuurlijk dat ze klaarkomt en ben bang dat ik het fout doe.

14 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Dank je wel voor jullie reacties.
    Dan zal ik haar inderdaad moeten vragen om.het voor te doen en zo erachter te komen wat ze fijn vindt

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet dat ik geen meisje ben, maar ik heb wel ervaring met vingeren dus ik kan je denk ik wel helpen.
    Ik neem aan dat je weet wat de clitoris is (ook wel clit). Zo niet, dat is een klein bolletje dat bovenin de vagina zit en is het fijne plekje van meisjes (vergelijkbaar met de eikel). Het fijnst is vgm als je met je vinger(s) over haar lippen ter hoogte van haar clitoris wrijft. Je kunt bijvoorbeeld ronde bewegingen maken of op en neer gaan. Ik zou langzaam en wat zachter beginnen en steeds sneller en harder gaan, mijn ervaring is dat dat fijner is. Ze kan zelf ook zeggen of je sneller/langzamer of zachter/harder moet. Ik zou niet meteen een vinger erin stoppen. Het is voor haar sowieso fijner om eerst goed nat te zijn (opgewonden dus) en dat kan eventjes duren. Eerste keer vinger erin kan ook pijn doen, dus vraag het altijd eerst (vooral de eerste keren, heb je het vaker bij haar gedaan dan kan je zelf ook meer initiatief nemen) en begin rustig. Niet meteen heel diep en harde stoten.
    Verder is mijn ervaring dat het wel vanzelf gaat. Als je gewoon luistert naar wat zij zegt en kijkt hoe ze reageert, komt het vanzelf wel goed. De eerste keer zal wellicht niet perfect gaan, maar dat gaat het bijna nooit dus niks om je zorgen over te maken.
    Succes en veel plezier!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar kan je op internet veel over terugvinden. Hoe dan ook; begin altijd rustig en ga niet gelijk als een gekkie hard over haar clit wrijven. En stop ook niet gelijk meerdere vingers in haar. Gewoon zachtjes strelen over en rond haar schaamlippen en binnenzijde van haar dijen.. Zorg ervoor dat je vingers wat vochtig zijn. Is zij van zichzelf niet vochtig, maar dan je vingers nat. En vraag gewoon ondertussen of ze het lekker vindt. Soms ook merk je dat wel aan hoe ze reageert op je strelingen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan je verzekeren dat je het fout gaat doen. Maar dat is hellemaal niet erg en heel gewoon. Het beste wat je kan doen is haar eerst vragen of ze het voor kan doen. Als je dan een beetje een beeld hebt bij wat zij lekker vind kan je haar vragen om zich te vingeren met jou hand. Dan zal je merken dat het dan een beetje vanzelf zult gaan. En probeer om tijdens het vingeren gewoon te vragen of zij het lekker vind of dat je iets anders moet doen. Blijf comuniceren! Veel succes alvast.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Vraag het haar hoe ze het leker vind, test dingen uit er is geen gouden manier

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Snap je angst wel, is ook wel een beetje terecht. Maar, vraag het haar, laat het je voordoen, bouw het samen op. En trouwens, haar kutje beffen vindt ze vast ook heeel erg lekker, is voor mij zeg maar de geheide klaarkomer. Maar, ook van beffen moet je wel de slag te pakken krijgen, en wat een meisje lekker vindt verschilt weer per persoon. Zeg gewoon dat je het spannend vindt en dat je graag van haar hoort en leert wat ze lekker vindt.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten