Skip to content
17 reacties
4566 weergaves

Betrapt en ik moet toch weer normaal met hem doen.

Ik was vorige weekend aan het vingeren en ik dacht dat er niemand was, maar toen stormden ineens mijn broer en een vriend bij me binnen. Ze zeiden sorry en gingen gelijk weg. Ik heb me die zondag niet meer laten zien. Mijn broer (19) is niet zo erg en daar is alles weer normaal mee, tenslotte rukt hij ook, zei hij eerlijk. Het is eigenlijk ook hun fout, ik heb recht op privacy maar ze komen midden op de dag wel vaker even binnen. Vanmiddag komt die jongen weer en wat moet ik nu doen. Dat hij me naakt heeft gezien daar kom ik wel over heen, maar dat beeld wat hij nu van me heeft, ik was best heel heftig bezig. Me verstoppen kan ik niet blijven doen, dus ik ga hem onder ogen komen, maar weet iemand een goede binnenkomer waarom hij kan lachen of doen we gewoon of het niet gebeurd is. Of zeg ik hem eerlijk dat ik me doodschaam. Ik weet het niet.

17 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Wat heb je al geëxperimenteerd op het gebied van seks?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier ts weer. Ik dacht dat mijn topic voorbij was, maar toen las ik dat het nummer twee in september was en met moeite vond ik het weer. En ja @M17 het is helemaal aan. Verkering noemen we het niet maar we zijn zo graag en vaak samen en experimenteren met seks. En iedereen weet het. Mijn broer vindt het geweldig en is echt geen vriend kwijt. Hij pest me wel eens hoe het begonnen is. Maar dat is niet helemaal waar want hij vond mij al een tijdje het leukste meisje en ik hem de leukste jongen. Ook gebeurden er al kleine dingetjes als niemand keek. Toen we een keer bier en wijn uit de garage gingen halen kon ik niet van hem afblijven en heb ik hem daar gepakt. Het was ook niet dat hij mij per ongeluk betrapte, maar hoe hij er op reageerde wat alles versnelde. Dat was heel lief, want ik schaamde me heel erg en was bang dat hij me overdreven geil en raar vond. En de reacties hier gaven me ook een zetje in de rug om nu maar door te zetten en er klaar voor te zijn. En nooit gedacht dat mijn topic nummer twee werd

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey hoe gaat het jullie
    Hebben jullie verkering of niet

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn wel gevoelens m20. Allebei hebben we gevoelens voor elkaar en dat hebben we nu ook gezegd. Maar die zijn ook wel seksueel. Hij is gewoon een lekker ding. We waren al meer dan een jaar aan het uitdagen door aan elkaar te zitten waar dat niet mag als niemand het zag en dan doen of er niets was gebeurd. Tenminste ik dacht dat niemand het door had maar nu we open zijn hadden veel zoals mijn moeder het al gedacht.
    Ik was bang dat hij anders over me zou denken na wat er twee weken geleden gebeurde, maar uiteindelijk heeft het alles versneld. Dat moet dus niet te vlug want ik ben niet toe aan een vaste vriend. Wel seksueel hoor maar niet in mijn leven. Bij hem is het omgekeerd, maar we doen nu alles al. Maar gisteravond toen hij zijn fiets uit de schuur haalde toch weer even stiekem per ongeluk onze hand bij elkaar je weet wel. We zijn nog niet volwassen. Dat is het.
    .

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Een heel mooi verhaal m17. Voor jouw informatie: een fwb is iemand waarmee je alleen omgaat voor de seks. Natuurlijk moet je het wel goed met elkaar kunnen vinden maar er zijn geen gevoelens voor elkaar. Jouw post klinkt alsof dat niet helemaal waar is. Maar waarom ben je zo expliciet over geen vaste relatie? Dat hoeft toch niet automatisch te betekenen dat je alles samen doet? Je kunt ook afspreken elkaar niet elke dag te zien of te spreken. En dan zie je wel hoe het later wordt. Maar hoe je het ook doet, maak er iets moois van samen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier ts. Ik weet niet precies hoe fwb moet. Het is een jongen die ik al langer kende en ik weet dus dat het een goeie eerlijke jongen is. Ik vond hem al aantrekkelijk en wat heel kleine dingetjes hadden we al gehad als ik even alleen met hem was zoals zoenen en aanraken waar dat niet hoort. Door alles wat er gebeurde voelen we nu nog meer voor elkaar, maar ik wil nog geen vaste relatie. Of dat fwb is weet ik niet.
    Hij is nog maagd weet ik nu terwijl hij meer dan een jaar ouder is dan ik en ik had al twee keer kort een jongen. Daarom doen we wat langzaam met echte seks omdat hij dat wil, ik neem het niet zo nauw. We hebben elkaar eerst verkend om het zo maar te noemen en uitgelegd hoe we het zelf doen en het ook bij elkaar gedaan. Dat ging heerlijk, vooral omdat hij luisterde en het zacht en langzaam deed. Heel anders dan de vorige.ik geniet weer als ik er aan denk dus hopelijk vanmiddag weer en op een moment alles als hij zo ver is.
    Oja ik ben met jullie eens dat de grootte van zijn lul er minder toe doet, maar ik wilde hem gewoon zien en voelen en hij is niet groot maar mag er best zijn, dat idee had ik wel al. Heerlijk vooruitzicht om om met hem samen te zijn en af en toe leuke dingen en seks te doen. Spannend ook. Het probleem waar mee ik het topic begon is helemaal over.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben je een soort fwb (friends with benefits) afspraken in elkaar aan het zetten ts? Ik heb daar heel goede ervaringen mee. De fwb is mislukt maar ik heb er een geweldige vriend aan over gehouden. Als het lange zoenen gevolgen had weet je toch wel ongeveer wat hij in huis heeft. Maar goed dat weet je pas echt als je meemaakt wat hij er mee kan. Groter is zeker niet beter is mijn ervaring. Suc6 vandaag.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is nog niets gebeurd gistermiddag m17. Tenminste geen seks. We hebben heel veel gepraat over wat we wel en niet willen en we zijn er wel uitgekomen. Toen hebben we wel lang gezoend. Dat was niet de eerste keer want dat hebben we wel eens op mijn broers verjaardag gedaan toen we samen bier en wijn uit de garage haalden. Maar nu veel langer en dat had wel gevolgen hihi. Maar zijn moeder was inmiddels thuis. Ze denkt nu vast dat we dingen deden die we helaas niet gedaan hebben. Morgen is hij hier en gaan we verder. Ik wil wel eens zien wat hij in huis heeft en niet alleen zien. Dat heeft hij bij mij dus al wel. Wordt tijd dat we minimaal gelijk staan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Laat maar zo snel mogelijk horen hoe het was. Ik ben een andere m17

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Awkward is het woord m18. Ik had daarna ongemakkelijk en jij was nog gewoon met jezelf bezig, ik was overduidelijk geil. Anders kun je het niet noemen. Maar OK ik ben daar wel overheen ook door hoe hij reageerde en zijn eigen eerlijke verhaal dat hij het normaal vindt. Nu een volgende probleem, ik voel me heel prettig en veilig bij hem ook als we appen of bellen. En je hebt gelijk, hij ook en ik heb gereageerd en toen ging het van het een op het ander Verliefd worden hou ik nog wel tegen, maar ik wil wel iets met hem. Geen vaste verkering daar ben ik niet aan toe. Vanmiddag hebben we allebei vrij. Ik ga zo naar hem, want hij is alleen thuis. Ik ben zo benieuwd, ik hou het bijna niet meer.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M17, ik denk dat dit soort situaties wel meer voorkomen.
    Ik was een jaar of 3 geleden op de badkamer mijn bikinilijn aan het scheren toen mijn broertje binnenkwam. Awkward....
    En ik heb ook al ooit gehoord dat hij met zichzelf aan het spelen was in zijn kamer. Hoort er gewoon bij.

    Maar, hoezo is het niet de bedoeling dat je iets voor hem begint te voelen? Hij schijnbaar ook voor jou,anders appte hij je niet.
    Ik zou gewoon eens wat terug sturen. Wie weet. :-)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18. Hebben ze ook al gezegd en maak ik me niet druk om.Het is alleen vervelend hoe ze me hebben gezien, maar dat kan ik niet meer veranderen. Druk maken daarover helpt niet of negatief. Hij wist goed hoe ik me daarover voelde en dat hielp me wel om er over heen te stappen. Hij begrijpt het prima ook mijn privacy dus daar begin ik niet meer over. Ik kreeg een heel leuk apjpje van hem, maar ik heb nog niets teruggestuurd want ik begin een beetje voor hem te voelen en dat is ook niet de bedoeling. Het is gebeurt en ook dom van mij en daarmee is het af.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou me er niet te druk over maken, M17.
    Op onze leeftijd zijn er veel die masturberen. Hoort bij de leeftijd en de hormonen die door je lijf gieren.
    Ik weet zeker dat de vriend van jouw broer zichzelf ook aftrekt en geïnteresseerd is in seksualiteit.

    Ik zou hen beiden vragen de volgende keer jouw privacy te respecteren.

    Succes!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook veel dank j18. Ze kloppen en vragen het nu, maar ze moeten het zich ook niet te hard aanrekenen, ik klop ook wel eens niet en het was toen alsof ik muziek lag te luisteren. Had het waarschijnlijk toch niet gehoord. Met je eens hoor, alleen mag het van mij best benoemd worden en ze mogen weten dat ik vinger maar hier zat ik toch wel heftig mee. Inderdaad heel erg geschrokken. Hierboven staat al hoe het ging en dat hij zelf met excuses begon. Prima jongen, ook hoe hij er verder tegenover staat. Ik zit er inmiddels helemaal niet meer mee.
    Blijft ongelukkig maar ongelukjes gebeuren.
    Ik ben vanmiddag naar vriendinnen, maar als hij er weer is en hij klopt netjes de volgende keer dan zeg ik heel benauwd dat hij nog niet binnen mag. Dat wordt lachen. En dat is wat we er maar over moeten doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Iedereen op onze leeftijd heeft recht op privacy om zijn/haar dingen te kunnen doen. Bij de seksuele ontwikkeling hoor ook mastrubatie en jou Broersen vriend zijn daar ook zeker mee bezig.

    Mijn voorstel zou zijn mo tegen de vriend van je broer te zeggen dat je geschrokken was van hun plotselinge “inval” op je kamer en hierbij vraag je of hij in de toekomst eerst wil kloppen. Benoem niet wat je aan het doen was, dat weet hij immers ook, maar benadruk jou recht op privacy, net als iedereen. Succes en laat horen hoe het is afgelopen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel erg bedankt m22. Hij was er al en toen stond mijn vraag er zelfs nog niet. Ik ben maar met een beschaamd gezicht naar ze toe gestapt, ik dacht dan zal er wel iets gebeuren. Uiteraard geklopt en toen mijngezicht door de deur.
    Ik hoefde niets meer te doen. Hij bood zijn excuses aan dat hij gelijk bij me binnen was gekomen, maar ze waren op de muziek afgekomen die lekker hard stond. Daardoor had ik ze ook niet thuis horen komen. Toen vertelde hij een heel verhaal dat hij zelf betrapt was met rukken door zijn moeder. Ook niet echt betrapt want die vond het ook vervelend. Het was ook nog net toen hij kwam en niet meer kon stoppen. Dus ja we hebben het alle2 meegemaakt, erg leuk van hem om, want ik schaamde me gelijk stukken minder. Kijk nu wel een beetje anders naar hem. Dat zal hij ook wem doen maar alles is verder wel weer normaal. De laatste vraag. Ja ik vind hem leuk, eerlijk zelfs heel leuk, ik voelde best wat toen hij dat verhaal zo open vertelde.. Hij is de beste vriend van mijn broer en veruit de leukste. Ik moet niet denken dat het een van de andere was geweest, want er zitten ook griezels bij. Maar ik ben helemaal nog niet toe aan een vaste vriend.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het zou me nu een zorg zijn meisje 17. Maar toen ik 17 was ook niet. Net iets te intiem die situatie, Is het een eerlijke goede jongen die de wereld begrijpt? Dan begrijpt hij dit ook en vraag of hij zijn geheugen wil wissen. Tenslotte hebben jullie elkaar niets misdaan. Natuurlijk kan dat niet maar dan begrijpt hij je voorstel. Rare vraag, maar vind je hem leuk.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten