Skip to content
7 reacties
708 weergaves

kan ik het beste nog blijven praten met hem?

hey hoi,

ik wil jullie mening weten over iets.
ik heb een jongen ontmoet maandag op een feestje, ik heb zijn nummer gekregen van hem. ik wilde hem graag appen maar woensdag reageerde hij zeer snel op mij en gister, dus donderdag, reageerde hij niet meer. ik wilde het laten zitten maar had vandaag wel weer een berichtje gestuurd waar hij wel op reageerde. ( kort gezegd ik stuur bericht naar hem, hij reageert of snel of helemaal niet)

wat kan ik dan het beste doen, sinds ik hem niet lang ken. gewoon stoppen met praten online of door proberen te gaan?

17 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • ts hier

    ik heb toch met hem gesproken nog

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier.

    ik heb besloten niet meer contact te zoeken, als hij wilt dan zoekt hij maar contact met mij niet andersom

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ts hier met reacties op jullie
    *m16: “Probeer eens iets af te spreken ( stad in ) en face to face met hem te praten misschien dat je meer te weten komt en er een relatie in zit ??”
    ik wil hier een vriendschap uithalen geen relatie, en afspreken is een no go sinds ik hem kort ken en die gast woont zo ver dat ik met beschikbaar vervoer ( geen geldig ov en geen rijbewijs) zonder dat andere het weten er niet heen kan.

    *M20:”Misschien denkt hij dat het geen zin heeft om laat te reageren, of dat jij het gek vind als hij niiet gelijk reageert?”
    het was 18:00 gestuurd, niet laat in mijn ogen en hij heeft niet een reactie meer op dat bericht gegeven van donderdag.

    *J23: “Moet iedereen de hele dag op zijn telefoon zitten en ala minuut reageren? Dat jij geboren bent met een telefoon in je hand wil kog niet zeggen dat iedereen handelt als jij doet. Hij reageert een dag later, prima toch, leer eens wat geduldiger te zijn!”
    niemand hoeft ala minuut te reageren, ik heb dat op de middelbare ook niet gedaan, tot zelfs weken aan toe niet de telefoon aan zetten. ik vind het gewoon kur om te zien dat hij het heeft gelezen meteen na het sturen, niet reageert en nog later een keer online is op de zelfde dag. en hij reageerde niet op die text van donderdag maar op mijn vrijdag bericht van fijn weekend. ( zijn reactie was ook fijn weekend ??)

    *m19:”Niet zo drama maken hij kan toch gewoon even bezig zijn geweest, kijk het gewoon nog even aan joh”
    hoelang dan aankijken?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet zo drama maken hij kan toch gewoon even bezig zijn geweest, kijk het gewoon nog even aan joh

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Moet iedereen de hele dag op zijn telefoon zitten en ala minuut reageren? Dat jij geboren bent met een telefoon in je hand wil kog niet zeggen dat iedereen handelt als jij doet. Hij reageert een dag later, prima toch, leer eens wat geduldiger te zijn!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien denkt hij dat het geen zin heeft om laat te reageren, of dat jij het gek vind als hij niiet gelijk reageert?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet iedereen een heeft a la minute tijd om te reageren misschien heb hij een baantje dat hij aan het werk was oid . Als jullie een klik hebben samen why not . Probeer eens iets af te spreken ( stad in ) en face to face met hem te praten misschien dat je meer te weten komt en er een relatie in zit ??

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten