Skip to content
10 reacties
1426 weergaves

Vraagje voor de meisjes

Hi meisjes.. vraagje voor jullie.. wat vinden jullie van gespierde boys?? en wat voor spieren vinden jullie aantrekkelijk? biceps,triceps,sixpack?? ik ben redelijk gespierd, vooral me schouders,biceps,triceps etc.. en ik vraag dit, puur omdat ik benieuwd ben!

23 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Voor ts, ik moet je toch eerst bestrijden hoor. Ik sta bekend als een mooie meid (sorry). Daar zal ook wel iets van waar zijn want al sinds de basisschool sta ik in folders en op websites van lokale modezaken. Sinds een paar jaar loop ik daarvoor ook modeshows. Zelfs van een lingeriewinkel. Ik ben nu 20 en heb mijn 2e vriend en ik doe dus niets met een ander. Hiervoor ben ik bijna 3 jaar single geweest. Dus dat je die niet voor jezelf hebt is niet waar. Maar als je mij vraagt waar ik op val dan is dat alleen uitstraling. Knap of niet, gespierd of niet maakt dan niet uit, een mooie uitstraling is alles. Jongens die voor spieren gaan hebben vaak zo'n gemaakte persoonlijkheid, ik heb liever een echte. Dat wil niet zeggen dat het niet af en toe leuk is om naar te kijken, maar dat hebben jullie toch ook bij meiden met een leuk figuurtje?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS -

    @M20 Ja precies, ik ben niet echt onzeker ofzo hoor.. maar vooral op tv series, of gewoon als ik op stap ben, zie ik 9 van de 10x, meisjes met (redelijk) gespierde jongens.. maar goed elk meisje heb zijn eigen jongenstype, ik val bijv op meisjes, die sociaal,humor,vrolijk zijn, gwn een leuk type.. en ze moet beetje knap zijn, dan is t voor mij al goed. De meeste jongens vallen echt op te knappe meiden, maar zulke meiden heb je (helaas) niet voor je eigen.. daarom moeten ze voor mij gwn beetje knap zijn, dan vind ik t best. Ik ben niet zo moeilijk!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het dus niet alleen mooi, het is ook echt niet alleen ijdelheid maar een gespierd lijf vraag doorzettingvermogen, wilskracht etc. Ik vind dat ook aantrekkelijk.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik heel eerlijk mag zijn interesseert het me werkelijk helemaal niets. Gewoon, normaal gebouwd vind ik prima. Mijn vriend ziet er ook niet heel gespierd uit. Hij woont op een flat en zegt dat hij spieren genoeg heeft als hij in één keer de boodschappen en de krat bier naar boven kan sjouwen. Overigens sjouwt hij ook mij zonder al teveel moeite door de kamer. Ik heb een hekel aan jongens, maar ook meisjes die alles over hebben voor een perfect uiterlijk. Zoals ik al op andere topics heb gepost: je bent mooi zoals je bent.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS -

    @M14 - Ja klopt, maar ik heb best gespierde benen :p

    @M19 - Ik heb redelijk wat borstspieren, maar geen borstspieren, dat je t een cupmaat kan noemen :P... maar ik heb gewoon decent borstspieren..

    @M14 - Ja klopt vind ik ook.

    @M19 - Ja ik wil graag weten wat jij dan met me wilt doen (Smirk).. ja van die overbodige sportlijven, kan ik me voorstellen dat je het een beetje eng vind.. ik wil ook geen anabole bodybuilder worden, maar gewoon redelijk gespierd.

    Leuke reacties van jullie! :)

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen spieren voor mij! Geef mij maar een bredere jongen met wat vlees aan. Dan kan ik er lekker tegenaan liggen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Tuurlijk, puur omdat je wilt horen wat we allemaal met je willen doen :P
    Ik vind zo'n sportschoollijf een beetje eng. Doe maar niet. Maar spieren zijn best lekker bij een mooie man.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het wel een pre eigenijk.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed gevormde benen vind ik wel mooi, teveel borstspier niet dat maakt vrouwelijke in mijn ogen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze zijn leuk maar ze hebben altijd van die dunne benen.

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten