Skip to content
18 reacties
2792 weergaves

Hoe vertel ik mijn geheim?

Sinds deze week heb ik een nieuwe vriend. Daarvoor ben ik bijna 3 jaar single geweest en kon ik dus doen wat ik wilde. Nu vind ik dat je in een relatie eerlijk moet zijn en dus ook geen geheimen voor elkaar moet hebben, maar met deze zit ik wel een beetje. In de tijd dat ik single was ben ik gaan strippen. Niet super spannend, vrij onschuldig zelfs, maar ik sta dus wel voor mensen mijn kleren uit te trekken en krijg daar voor betaald. En eigenlijk wil ik daar ook (nog) niet mee stoppen want ik vind het ook nog leuk en lekker om te doen. Maar hoe vertel je zoiets in hemelsnaam zonder dat hij er heel negatief op reageert?

20 jaar
2 jaren geleden

18 Reacties

  • Hihi m22. Die kapitein was natuurlijk een spelletje, dit is voor het echt. Fantastisch natuurlijk dat hij zo lief voor me is, maar het zou allemaal nog mooier worden als hij dat af en toe eens niet was. Dat mag van mij ook met accessoires, dus zoek ik dit weekend maar eens een webshop op in dat segment. Hopelijk zit er iets van in bij hem, maar dan moet ik het er nog wel uit zien te krijgen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Is waar ts, drie keer pas voor jou. Misschien moet je hem een kapiteinspet geven.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M22, hoe goed ken je iemand die je nu 3 keer hebt gezien? Ja, ok je belt elke dag, maar dan bespreek je niet alles. Sommige dingen zijn echt voor face to face. En dit is geen halszaak, er gaat niets op stuk, ook als ik mijn zin niet krijg. Die gaat trouwens wel wat verder dan een paar tikken op mijn billen. Ik denk toch meer aan een compleet pakket aan maatregelen die tegen mij genomen kunnen worden. Voor een beperkte tijd, dat wel.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik dacht dat je nu een open boek voor hem was ts, maar ik herinner het me weer van je vakantie topic. Tja je billen, aaien en klopjes op geven zal hij graag doen, maar je over de knie leggen en echt hard slaan, misschien toch niet. Blijft spannend bij jou. Nog iets? ;)
    Ik mag zo naar het strand dat kan nog net. Niets bijzonders hier dus.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Strandmeisje 22, we genieten echt wel van elk moment samen en hebben dagelijks onze lange gesprekken. Maar nu het allemaal zo lekker loopt wil ik eigenlijk alles van hem. Dat brengt dan alweer een volgend punt om te bespreken, want ik heb erotische gevoelens die niet bepaald helemaal standaard zijn. Ik zal dat onderwerp dit weekend voorzichtig aanvoeren, wie weet kan en wil hij er iets mee. Als dat niet zo is is het ook geen ramp, we hebben genoeg samen om te genieten, maar ik kan het altijd proberen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed dat hij zo positief was ts. Een zorg minder voor je, zorgje want hij zat duidelijk niet zo moeilijk in elkaar. Ik ben meisje 22 , maar degene van het strand zeg maar. Ik had al eerder zo geregeerd maar in het begin van de week hapert het forum vaak. Soms is het er pas een dag later soms nooit.
    Jullie kunnen nu met open boeken verder. Het enige is de afstand. Maak van dat nadeel een voordeel totdat je er wat aan kunt veranderen. Ik denk dat je alles intensiever maakt als je wel samen bent.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, m22, dit was beter dan ik had durven verwachten. Al had ik door onze gesprekken op afstand in de week ervoor al wel het idee gekregen dat zijn reactie mee zou vallen. Toch moet je nog maar afwachten wat er gebeurt als je er echt mee komt. Betaald leuk is het zeker, het is tenslotte ons eigen bedrijfje en we doen geen vrijwilligerswerk. Maar net als iedere baan de ene keer leuker dan de andere. Soms doe je je ding en gaat weer, een andere keer word je aangesproken door het enthousiasme van het publiek en maak je er iets moois van. Genieten van elkaar deden we al en daar wil ik zeker mee doorgaan. Al moet ik nu wel weer wachten tot vrijdagavond.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij reageerde zoals je hoopte, dus. Heerlijk, nu van elkaar genieten en lekker doorgaan met strippen. Betaald leuk, mag ik hopen, toch?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M22 en alle anderen die het interesseert, ik heb het gisteravond inderdaad zo uitgevoerd als ik het bedacht had. Grote vraagtekens in zijn ogen toen ik aan het voorbereiden was, maar toen hij eenmaal door had dat ik voor hem ging strippen ging hij er eens goed voor zitten. Jammer voor hem dat hij zich aan alle regels moest houden die we voor publiek ook hanteren. Maar het moest dan ook zoveel mogelijk hetzelfde zijn als bij een optreden, inclusief alle maatregelen die we nemen om het risico te beperken. Zelfs de telefoontjes die we normaal doen zonder het publiek erbij kreeg hij te horen. Ik had de mooiste act uitgezocht, heb die wel wat uitgebreider en plagender dan normaal gedaan, vooral toen ik niet veel meer aan had. En hoewel ik bijna altijd aan het eind mijn string nog aan heb deed ik voor hem natuurlijk ook mijn broekje uit. Toen ik naakt stond heb ik hem alles verteld. Hij was nog wel even verbaasd dat dit mijn baantje was maar na nog wat te hebben gepraat was dat eigenlijk over. Vond hij het ook wel een beetje bij me passen, hoewel hij gegokt zou hebben op modellenwerk. Dat doe ik ook wel, maar slechts een paar keer per jaar voor lokale kleding en lingeriewinkels. Als ik goed op mezelf pas en het onze relatie niet in de weg gaat staan mag ik van hem blijven strippen. Vindt hij het zelfs wel een geil idee dat ik dat doe. Dat bleek ook wel want toen moest ik er direct aan geloven. Verder dan de vloer in de woonkamer zijn we niet gekomen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Spannend, dat is het natuurlijk toch wél. Hij begrijpt dus na vanavond ook dat die stripact niet alleen voor hem wordt gedaan. Maar, groot gelijk dat je hem het gaat vertellen. Je bent een mooie meid, en er zal tóch wel verschil zijn. Immers, strippen is alleen maar naar je laten kijken, maar met je vriend ga je verder, tot neuken aan toe. Vertel hem vooral ook dat je bij hem ook klaarkomt, dat zul je strippend niet doen, toch?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Vanavond gaat het dan gebeuren. Inmiddels heb ik er wel wat meer vertrouwen in dat zijn reactie mee gaat vallen, maar toch moet het gebeuren. Ik ga de zakenvrouw voor hem zijn, mijn meest uitgebreide en sexy act en ik ga het net zo doen als voor publiek. Hij zal zich dus ook aan de regels en voorwaarden moeten houden. Jullie horen wel hoe het gegaan is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben er denk ik wel zo'n beetje uit. Als ik hem weer zie ga ik voor hem strippen en direct daarna open en bloot het verhaal vertellen. Als hij er op afknapt gebeurt dat toch, of het nu vroeger is of later. Maar ergens denk ik dat het reuze mee kan vallen. Dat hij hooguit graag zal willen dat ik ermee stop. Dat zien we dan wel. Als jullie willen weten hoe het afgelopen is wil ik dat hier nog wel vertellen maar dat duurt nog anderhalve week.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt niets om mee te zitten. Jouw nieuwe vriend lijkt me een coole gozer. Prima idee om even zijn 'private dancer' te spelen voor je hem jouw geheim opbiecht haha. Mss krijgt hij de smaak te pakken en kan je ook voor hem een act in mekaar knutselen. Een performance waar hij op het laatste nog enkel een minuscuul slipje draagt waar het publiek dan bankbiljetten in stopt en wat uiteindelijk dan geveild wordt aan de hoogste bieder.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dank voor jullie reacties. @m22 en 18, de kans dat hij me gaat zien is niet zo groot. Hij woont een aardig stukje weg, en daarnaast strip ik niet in een club . Samen met wat andere meiden hebben we een service. Dat wil zeggen dat we geboekt worden en dan bij mensen thuis, op feestjes en dergelijke gaan strippen. J16, met jouw idee kan ik wel wat denk ik. De belangrijkste reden is toch als studente iets verdienen. Anders had ik hem niet eens ontmoet. Ik had al bedacht dat ik de volgende keer dat we samen zijn voor hem zou strippen, zodat ik er daarna verder over zou kunnen praten. Maar de kans is best groot dat we daarna iets anders gaan doen dan praten.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou daar nog even mee wachten tot je elkaar beter kent? Een week is weinig... als je elkaar beter kent, dan weet je ook beter hoe je het vertallen kan en wat hij ervan gaat zeggen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon vertellen op rustig moment dadelijk gaat hij een keer naar die tent waar jij werkt en ziet hij daar jou . Dan ben je verder van huis toch ??

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Je moeder gewoon zeggen, als hij er achter komt dan is de klap veel zwaarder dan als je eerlijk zegt. Stel zijn vriend komt naar de strip tent waar jij werkt, en hij zit jouw?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk door goed uit te leggen waarom je het doet (en eventueel ook een aantal dingen uitsluiten die niet tot de redenen horen om verwarring te voorkomen) en verder ook een beetje begrip voor zijn kant van de situatie tonen. Ik denk dat vooral mijn eerste tip heel erg belangrijk is.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten