Skip to content
7 reacties
2119 weergaves

Boven goed geschapen, beneden nog kinds

Hoiii

Ik denk dat ik een probleempje heb. Ik ben inmiddels 16 jaar en boven, de borsten zijn redelijk goed geschapen vind ik. Maar beneden, mijn poesje is niet meer veranderd sinds ik 12 ben. Ik heb een klein beetje haar, soms scheer ik het wel maar de hoeveelheid blijft uiteindelijk hetzelfde. En mijn poesje ziet er nog uit zoals dat van een kind eigenlijk. Mijn vriendje weet dat, ik heb hem dat ook laten zien. En als hij me vingert doet het een beetje pijn. Hij heeft ook dikkere vingers als ik. We willen binnenkoer ook beginnen met seks maar ik ben bang dat het niet gaar lukken... Zijn er mss nog meiden die dit hadden/hebben???

Groetjess

16 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • TS
    Dan moet je vagina er gewoon nog aan wennen dat er meer in kan dan een vinger. Zorg dat je goed nat bent, bv met glijmiddel, en doe het rustig aan. Oefen eerst alleen. Dan kun je meer ontspannen. Denk wel aan je vriendje voor meer opwinding ;)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS. Hoi bedankt voor jullie reacties!

    Even ter info. Mijn vriend vingert me heel rustig... En verder ben ik ook vergeten te melden dat als ik me met 2 vingers probeer te vingeren, dat het ook pijn doet...

    Verder ben ik ook niet super smal... Een beetje gemiddeld denk ik...

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • M19
    Ik bedoelde met dunner niet haar gewicht maar haar bouw. Ik hoopte dat iedereen dat ook begreep. Zij zal gewoon wat smaller zijn en dat komt dan ook door haar smalle bekken.
    Ik zelf ben gemiddeld, maar een vriendin van mij is ook smal. En ik weet dat er veel verschil is bij ons.
    Ik hoop dat TS nog wilt reageren op de reacties

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • En de eerste keer seks zal wel een beetje pijn doen, maar daar moet je jezelf even doorheen bijten

    Nee nee nee

    Wat is dat toch voor idioterie, doorheen bijten hou op zeg dan doe je even stapje terug. Seks moet voor allebei leuk zijn niet iets om te doorstaan. Dun zijn en nauw van onder ook niet waar btw, wel met bouw/ontwikkelingsfase maar niet met gewicht.

    Terug naar de TO ontspanning, rustig opbouwen, verschillende posities testen en glijmiddel dragen allemaal bij aan meer comfort. Mocht penetratie nog niet lukken genoeg ander leuks

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het niet. Ben harig onder en bijna niks boven.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarschijnlijk moet je poesje gewoon nog een beetje opgerekt worden. Als je blijft vingeren dan komt dat langzaamaan wel. En de eerste keer seks zal wel een beetje pijn doen, maar daar moet je jezelf even doorheen bijten. Daarna is je poesje soepel en kan je makkelijker seks hebben.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben jijzelf wat dunner dan gemiddeld? Dan is het beneden ook niet erg ruim. Je vriendje kan het ook te ruw doen. Of je bent niet nat genoeg. Doet het geen pijn als jij jezelf vingert? Je moet ook niet bang worden voor de echte sex. Ik neem aan dat jij zin piemel ook al stijf hebt gezien en misschien ben je daar ook van geschrokken.
    Zorg eerst dat hij je pijnloos kan vingeren, door goed nat te worden en jij goed ontspannen bent.
    En mochten jullie sex gaan hebben, gebruik een condoom en veel glijmiddel.

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten