Skip to content
14 reacties
3591 weergaves

Hoe masturberen jullie ?

Heeft iemand nog tips om vingeren leuker te maken en vooral geiler of om te masturberen op een totaal andere manier dan vingeren ?

14 jaar
2 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik vind met mijn kussen lekker om te doen.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Die laatste ken ik ook m19. Maar vind een stoel echt lekkerder. Als je hoofd omlaag hangt komt het bij mij echt heftiger binnen. Ik heb trouwens een vreemde belangstelling voor ongewone en lastige posities en situaties. Probeer nog weleens wat uit.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M20 Ik doe dat ook, volgens mij is dat best een bekende manier. Of op je bed met je benen tegen de muur.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @M19
    Nu zie ik hoe het kan. Dank

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hihi m19, zelfde antwoord, grappig. Doe jij het ook weleens zo? Ik heb het zelf uitgevonden, maar ken niemand die het ook doet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • J16, rug op de zitting, benen tegen de leuning omhoog.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J16, zoals ik het zeg. Rug op de zitting en benen langs de leuning omhoog. Hoofd achterover omlaag. Dan komen dingen extra heftig binnen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ondersteboven op een stoel.

    Hoe kan ik me t voorstellen ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Op allerlei manieren m14. Gewoon met de vingers, met mijn speeltjes, maar ook de traditionele huismiddelen zoals de douchekop, de afgekeurde tandenborsteltjes en het hoekje van mijn bureau mogen af en toe hun diensten bewijzen. Zittend, liggend, staand (ook erg lekker), ondersteboven op een stoel. De afwisseling houdt het leuk en lekker.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan ook als je alleen met een van je besties bent aan hun vragen of zij het leuk vinden om te experimenteren. En dan kunnen jullie elkaar vingeren bijvoorbeeld.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat M21 zegt, lekker stiekem op een spannend plekje, dan heb ik weinig nodig om te komen. Hoeft niet buiten, dat is best wel risky soms, maar kan ook in je kamer met de gordijnen open. Ik doe het soms (best wel vaak :P) op me balkonnetje.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M14 , ja je kan ook gaan staan en een been omhoog op tafel of zo leggen maar bij het klaarkomen blijven staan valt soms niet mee . je kan een speeltje gebruiken ..kruidvat verkoopt er ..statisfyer bv. ook onder de douche is het lekker of op een spannende plek buiten .. alleen een rokje aan of jurkje .. zonder slipje maar pas op dat je niet gezien word . veel plezier en misschien met wat glijmiddel proberen dat gaat het nog gladder en lekkerder

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Een klassieker: in bad met de straal van de douchekop

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog geen reacties... Ik lig op mijn buik en dan hand op mijn poes en dan vinger bewegen tussen ingang vagina en clit. Als ik erg opgewonden ben, dan 1 vinger in vagina, voel de druk op mijn clit en kom zo klaar.

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten