Skip to content
16 reacties
2211 weergaves

Wat heb jij nog nooit aan iemand verteld?

Een jaar geleden heb ik voor geld bloot geposeerd. Niemand weet dat, maar de foto's staan online dus misschien weet iedereen het al? Dat is wel een rare gedachte. Lekker maar ook raar. Dat iemand in de winkel naar me kijkt en dat ik dan denk, zou hij me herkennen van me foto's?

Het was wel spannend om te doen en ik ging verder dan ik dacht dat ik zou durven. Met zo'n lens op je gericht is toch anders dan stiekeme exhibitionistische spelletjes! Gelukkig waren het professionele mensen, het is wel heel risky denk ik achteraf, naakt in een hotelkamer met alleen de fotograaf, zijn assistent en het meisje van de makeup.
Ik zou het weer doen maar alleen met dezelfde fotograaf of iemand waarvan hij zegt dat die betrouwbaar is. Dus niet meer zomaar zoals toen.

19 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • M19, uit websites word je inderdaad niet veel wijzer. Misschien eerst contact leggen en vragen stellen voor je een afspraak maakt. Hoe gaat het in zijn werk, op wat voor locatie, met wie hij samenwerkt enzovoort. Misschien kan hij daar ook iets van laten zien. Misschien ook eens zoeken of er recensies of aanbevelingen zijn voor zo'n fotograaf of studio. En natuurlijk goed kijken of en hoe hij reageert, open of juist er een beetje omheen draaien. Ik heb zelf geen ervaring, ben een keer afgehaakt. Maar het verhaal van ts triggert mij. Of om het te zeggen zoals het is: ik word geil van het idee ook eens zoiets te doen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @M18, verwacht niet dat je in het buitenland zomaar legaal een incest relatie kan hebben, hoor. Ik besef dat verliefdheid iets is dat je niet zomaar kan controleren, maar wat er hier gebeurt is toch wel redelijk serieus.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M20 , ja ik snap dat het geld of veel geld kan kosten om een betrouwbare fotograaf te hebben . maar zoeken op internet brengt je bij vele "zogenaamde betrouwbare " uitzoeken is bijna niet te doen en ook op website's is het moeilijk zoeken ..

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j21, waarom op jou leeftijd al een sexclub bezoeken?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik bezoek weleens een seksclub of sauna.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien raar om te zeggen maar ik vind het erg lekker als mijn vriend met zijn vinger bij mijn kont gaatje zit, en soms naar binnen gaat. Begon half jaartje onverwachts en nu doet hij het vaker. Na 2 keer gedaan te hebben vroeg hij wat ik er van vond. Ik heb aangegeven dat ik het spannend vind en er opgewonden van raak. Nog nooit verder tegen iemand gezegt. Lijkt me zo appart

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor m19 met de hulpvraag. Dat is nog best lastig. Als je niet wilt dat het gepubliceerd wordt swingen de kosten van zo'n reportage vaak de pan uit bij een professionele fotograaf. En als iemand het stukken goedkoper aanbiedt moet je altijd oppassen voor een addertje onder het gras. Datzelfde geldt voor mensen die zich als amateur fotograaf voorstellen. Ik heb daar eens naar gedaan omdat ik weleens op de foto ga of een modeshow loop voor plaatselijke winkels en eraan dacht meer met dat modellenwerk te gaan doen. Een leuke aanbieding maar toen kwamen de randvoorwaarden die nogal lichamelijk getint waren. Dus als je het wilt doen zul je er geld voor uit moeten geven. Nog een paar tips: er zijn ook hele goede vrouwelijke fotografen en kijk niet alleen naar studio 's die zichzelf presenteren als gespecialiseerd in sexy foto's. Ook een gewone, goed bekend staande fotograaf wil en kan het soms doen en de risicofactor is er meestal een stuk lager.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18,ja wat is hij anders dan andere jongens.
    Wij houden gewoon van elkaar en ik kijk niet naar andere jongens en mijn broer volgens mij ook niet naar andere meisjes.
    Wij kunnen het heel goed vinden met elkaar.
    Natuurlijk begrijpen wij dat er weinig sympathie zal zijn,daarom dat wij het geheim houden en weg gaan.
    Natuurlijk zal het heel moeilijk zijn voor ons en voor onze ouders.
    Maar onze toekomst lig in iedergeval niet in Nederland.
    Dat weten onze ouders wel.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ m18, wat heeft jou broer wat vriendjes niet kunnen geven. Vind het een ingewikkelde verstandhouding die jullie hebben, waarvan ik verwacht dat je hier niet veel sympathie voor zult krijgen, maar ieder zijn ding.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb al 3 jaar stiekum een sex relatie met mijn broer.
    Zo ver ik weet weet dit niemand.
    Willen het ook zolang mogelijk geheim houden,omdat iedereen anders er tegen aan kijkt broer en zus die sex hebben.
    Wij zijn van plan zodra ik klaar ben met mijn studie en hij ook om dan te vertrekken naar het buitenland en samen te gaan wonen.
    Nee kinderen willen wij niet.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • allemaal spannende verhalen / belefenissen .. gaan strippen of als model voor een schilderclubje zou ik niet graan doen zeg ik nu maar wie weet . ik zou graag wel een sexy shoot willen doen ..eerst binnen en dan later ook buiten op locatie . alleen vind ik het moeilijk een betrouwbare fotograaf te vinden al heb ik al diverse website's bekeken . vrindinnen hoef ik niet te vragen die zouden het zeker nooit doen .. wie helpt mij

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts: dan was het toch een mooie belevenis? Dat het misschien niet helemaal zonder gevaar was maakt niet uit, want er is niets gebeurd. Misschien inderdaad iets om nog eens mee te maken al moet je blijven oppassen met wie je in zee gaat. Strippen is niet zo moeilijk. Als je wat leuke beweginkjes kunt maken en een beetje spannend iets uittrekken ben je al een heel eind. Doorgaans is het vrij onschuldig en heb ik aan het eind mijn string nog aan. Maar als het in de afspraak zit moet die ook uit. @ eerste m22, poseren voor een schilderclubje heb ik ook eens gedaan, maar daar was weinig geheim aan. Het was het clubje waar mijn moeder lid van is en het model dat ze hadden had kort tevoren afgezegd. Toen dacht mijn moeder dat ik het misschien wel wilde doen en om ze uit de brand te helpen heb ik het gedaan. Ik vond het nog best onwennig, als enige naakt in een ruimte met aangeklede mensen. En ondanks dat het bijna allemaal oudere dames waren raakte ik er ook opgewonden van. Als beloning kon ik kiezen tussen een bedragje of een schilderij van mezelf zoals ik het wilde. Dat werd dan door de cursusleider die ook kunstenaar is gemaakt. Ik had natuurlijk een portret kunnen kiezen of iets met mijn mooiste jurk, maar ik wilde dan eigenlijk toch het liefst een naakt. Daar heb ik nog een paar keer voor bij hem thuis geposeerd. Ik hoop dat het af is als ik terug kom van vakantie.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier @M20 ja, ik vond het wel spannend en lekker, ik vind het nog steeds een geil idee dat mensen me kunnen herkennen. Misschien moet ik die fotograaf nog eens bellen... doen we een shoot ergens buiten, dat past nog beter bij me.
    Strippen is ook geil! Ik zou het geloof ik niet kunnen maar ik zou best een stripper uitnodigen op een feestje ;P

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M19, hoewel ik niets kan bedenken dat ik nog nooit aan iemand heb verteld wil ik toch even reageren. Ik denk namelijk in je post te lezen dat je het ook fijn hebt gevonden om het te doen. Daar herken ik mezelf wel in. Ik strip namelijk. Met enkele andere meiden hebben we onze eigen striptease service. Dat wil zeggen dat we naar mensen thuis of naar feestjes gaan om te strippen. Meestal ben je dan ook alleen, dus ook een risico. Daarom doen we het ook voor onszelf. Nu kunnen we bepalen wat we wel of niet doen en hebben we zoveel mogelijk veiligheid in kunnen bouwen. Er is ook nog nooit iets gebeurd, ook omdat de meeste mensen helemaal niet zo zijn. En om eerlijk te zijn, ik vind strippen ook gewoon leuk om te doen. Ik had het eerst ook niet verteld en toen mijn ouders er achter kwamen heb ik er zelfs nog straf voor gehad. Maar ik vind het dus niet raar wat je gedaan hebt en als je voorzichtig blijft hoeft het ook geen probleem te zijn. Maar ik snap dat je er niet mee te koop loopt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • hoi M19 oohh spannend ja om voor een fotograaf bloot te gaan . ik heb ook altijd al de wens om sexy foto's te laten maken ..maar ja wie is betrouwbaar en er zijn zoveel website's maar welke kan je vertrouwen .

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Lef heb je wel, maar inderdaad is het ergens ook wel riskant. Wat eenmaal op internet staat gaat er nooit meer af.
    Ik heb meerdere keren voor een groepje creatieve tekenaars en schilders naakt model gestaan. Daar werden geen foto's van me gemaakt. En al hoorde dat er niet bij zeg maar, ik vond het behoorlijk opwindend wel. Die schilders kunnen zich me dus naakt herinneren, maar dat vind ik verder niet erg. Oh, ik kreeg er een kleine vergoeding voor, maar dat mag geen naam hebben.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten