Skip to content
6 reacties
834 weergaves

Heb ik een slecht karakter?

Een tijdje geleden, toen het slechter ging met mn vriend begon ik met een jongen van school te sturen, als afleiding. Hij begreep me en ik kon hem alles zeggen. Hij kreeg ook gevoelens voor me. Hij wou ook afspreken met mij. Een soort date denk ik maar dar wou ik niet. Ik heb hem dat ook nooit gezegd. Er kwam altijd zogezegd wat tussen. We zijn wel een paar keer samen met zijn en mijn vrienden op stap geweest. Toen raakte het terug aan met mijn vriend. Maar ik heb hem dat ook nooit gezegd. Nu is hij er denk ik achter gekomen dat ik en mijn vriend terug samen zijn. Toen hij me daar iets over stuurde blokkeerde ik hem. Nu zit er mee dat ik een slecht karakter heb, omdat ik hem toch wel aan het lijntje gehouden heb. Voor mij hoeft er absoluut geen vriendschap ofzo te komen. Want hij was ook jaloers omdat ik nogal succes heb bij de jongens... Wat denken jullie eigenlijk? Heb ik een slecht karakter? Mijn beste vriendin geeft mij wel gelijk... Dat ik hem blokkeerde. Zijn vrienden zullen hem wrs wel steunen...

19 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Hey ik ben ts. Even een update. Ik heb hem gisteren (27/08) voor de eerste keer terug gezien sinds het hele voorval. We hebben niks gezegd tegen elkaar en zijn ook niet bij elkaar gaan staan. Het viel me wel op, toen ik en mijn beste vriend 2 keer kort bij hem in de buurt gingen staan en hij zag dat, dan ging hij meteen weg. We waren elkaar trouwens tegengekomen in een dancing.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je jezelf afvraagt of je misschien een slecht karakter hebt, bewijs je eigenlijk dat het wel meevalt. Want je bent er jezelf bewust van dat je onaardig bent geweest en dat je dingen hebt gedaan waarvan je het eigenlijk helemaal niet zo leuk zou vinden als iemand anders dat met jou zou doen.

    Je bent nu zelf tot het inzicht gekomen dat je je beter niet zo gedraagt en als je daar in de toekomst naar handelt, wordt je karakter steeds beter.

    Je zou idd sorry kunnen zeggen tegen die jongen. Veel uitleg hoef je eigenlijk niet te geven, zeg gewoon dat het even ingewikkeld was tussen jou en je vriend en dat je niet wist of jullie nou wel of niet nog samen waren. Sorry zeggen kost geen geld en zal een groot verschil maken voor die jongen. Misschien kan zijn kwetsuur daardoor genezen en kunnen jullie dan toch nog samen door 1 deur.

    Er zijn mensen die zichzelf nooit in vraag stellen en altijd vinden dat ze als enige gelijk hebben. Meestal wordt hun karakter dan slechter en slechter. Elke keer ze merken dat ze met iets wegkomen doen ze het opnieuw, en dan ook nog andere dingen.

    Voor jou is er nog hoop ;-)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik hem tegenkom en hij zou iets zeggen tegen mij, zal ik mss sorry zeggen... Maar als ik hem nu moet deblokkeren en sorry zeggen, gaat hij wrs terug vollebak beginnen sturen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik moet wel eerlijk zeggen dat je daar een hoop slechte moves maakte. Aan het lijntje houden is wel een goede omschrijving. Of dat ook maakt dat je een slecht karakter hebt weet ik niet. Ik denk dat dat wel meevalt. Het zou je wel sieren die jongen te deblokkeren en alles uit te leggen. Dat maakt je karakter al weer iets beter.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou ja en slecht karakter niet maar wel een kutstreek en lag dat je hem blokkeert. Had dan het lef om sorry te zeggen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Onaardige acties maken noet direct een slecht persoon, wel ervan leren en geen gewoonte van maken mensen te gebruiken om jezelf beter te voelen

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten