Skip to content
10 reacties
2583 weergaves

Wat was je grootste flater tot nu toe?

Meiden maar jongens ook hoor. De mijne.

Het was net voor de vakantie. Wij meiden hadden buitengym, dat vreselijk softbal waar je het zo koud krijgt. Ik moest dus heel erg plassen en toen we naar binnen mochten rende ik gelijk iedereen vooruit. Maar de meidenkleedkamer is links in de gang als je van binnen komt maar rechts als je van buiten komt.
Ik storm dus de jongens binnen en zie dus allemaal jongens die ik ken in hun blote piemel staan. Veel geschreeuw en gedoe dus en ik probeer het uit te leggen maar werd niet geloofd.
Of ze wilden me niet geloven en ik heb nu de naam dat ik piemeltjes kwam kijken.

16 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • @J20. Ja niet om daar al klaar te komen maar om boven met de koffie verder te gaan. Ze is er niet door geshockeerd hoor. Ze plaagt me er nu ook mee. Plagen is kusjes vragen, maar ik reageer nog niet. Trouwens alle meiden weten toch dat alle jongens rukken dus weinig aan de hand.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @j20: je stond dus te rukken in de keuken?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • De grootste weet ik niet, maar vorige week had ik uitgeslapen en iedereen was weg dus ik loop naakt naar beneden om koffie en toast te maken in de keuken. Ik had nog een odol dus dat was een goed begin om te rukken. En toen kwam mijn zus met een vriendin via de keukendeur het huis binnen. Ik wist echt niet wat ik moest doen en zij ook niet. Ik ben de trap op gerend en heb me aangekleed. Toen kwam mijn zus mijn espresso brengen. Ik heb die vriendin op aanraden van mijn zus een excuusmail gestuurd dat ik mij heel erg schaamde en zij stuurde gelukkig een positief mailtje terug. Pffft. Ze kijkt me nog steeds raar lachend aan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was op school en had alleen maar een stretch jurkje aan en geen ondergoed.
    Ik zat in de kantine en een vriendin van me was vlak naast me geschoven met haar stoel.
    Toen ik opstond bleek mijn jurkje tussen de stoelen klem te zitten het jurkje schoof naar beneden.
    Eerst bleef het op mijn heupen hangen maar één van mijn vriendinnen trok het verder naar beneden tot op mijn enkels.
    Ze gaf me een duwtje zodat ik naar voren stapte.
    Ik stond daar helemaal naakt midden in de kantine van school en iedereen keek naar me.
    Iemand greep mijn jurkje en rende ermee weg.
    Ik wilde eerst met mijn handen alles bedekken maar toen dacht ik iedereen heeft me nu toch al naakt gezien dus ik bleef daar helemaal naakt staan en draaide een paar rondjes zodat ze me helemaal konden bekijken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was als laatste in de kleedkamer en had met gedouched ik was me aan het afdrogen en de laatste meiden deden de deur open om weg te gaan en een paar jongens zagen dat en nu heb ik de naam sixie omdat ik een sixpack heb en hun dat zagen

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Helemaal echt nooit iets stoms gedaan of voor lul gestaan j16, hoe krijg je dat voor elkaar? De wc heb ik nog gehaald, aan de overkant. Dat had ik er niet bij kunnen hebben.
    Twee deden een beetje boos, verder alleen die opmerkingen. Sommige zelfs grappig. Zoals , als je hem zo graag wil zien kan je dat gwn vragen. Ik wist echt allang dat die jongens een piemel hebben, niet zo bijzonder. De jongen die ik wel had willen zien had trouwens al wat aan. Ik ben daar nog geen 10 seconden binnen geweest dat was alles. Hopelijk zijn ze het in de vakantie vergeten. Daarna zit ik met de meesten wel weer in de klas. Nu jullie met jullie momenten dat je liever door de grond had willen zakken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Oef M16, dat is flink balen. Ik snap wel dat de jongens boos werden, maar jou zo noemen is wel erg flauw. Was je nog wel op tijd bij de wc?
    Ik heb zelf helaas (voor jou dan, niet voor mij ;)) geen grote flater te melden. Kan zo even niks bedenken

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoveel flaters, ik kan ze niet onthouden. Een van de laatste.
    Naakt in hotel de gang door van de ene naar de andere kamer.
    Toen we af gingen rekenen zag ik dat de gang bij de receptie haarscherp op de video staat. Tja dat hadden we toch moeten weten. Of de man die ochtend me daarom zo aankeek of dat ik er gewoon gek uitzie weet ik niet.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik het sleuteltje van me locker op school kwijt was want toen kwam de concierge het voor me opendoen. Ik was 15 of zo en ik had een enorme dildo in me kastje liggen voor een grap die we zouden uithalen. Die konden we ook niet meer doen want dan zou hij het weten.

    Hij heeft me de rest van me schooltijd raar aangekeken.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mooi toch, wat en preutse jongens!

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten