Skip to content
17 reacties
1031 weergaves

Eerste kus nog niet gehad

Hallo,
De laatste paar dagen zit ik er echt mee dat ik men eerste kus nog niet heb gehad, of iets van überhaupt een relatie. Het klinkt misschien een beetje dom of suf maar ik ben al bijna 17 en al deze mensen praten al over hun ervaringen. Daar voel je je na een tijdje wel buitengesloten door of zelfs beetje embarresed. Wat vinden jullie hiervan ik heb echt gewoon ff een andere oppinion nodig.

16 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Het gaat vanzelf je kan er niks aan doen. Je moet wel bij je lief in de buurt zijn.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Op je 16 hoef je je hierover helemaal geen zorgen te maken. Wat inderdaad belangrijk is, is dat je aan je zelfvertrouwen werkt: stevig in je schoenen staan, jezelf mooi vinden, jezelf goed verzorgen, weten wat je sterke punten zijn. Zoals hierboven beschreven! Dan komt de rest vanzelf, ik spreek uit ervaring. Had vroeger nul uitstraling en heb daar hard aan gewerkt en een maand later had ik verkering!!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je de beste versie van jezelf wordt, dan mag je dat binnenkort verwachten...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier de ts.
    Nee dat is nog niet gebeurd.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, ik bedoelde eigenlijk: is het al gebeurd dat een jongen verliefd was op jou?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier de ts,
    Niet echt uitvragen alleen wel een poging voor seks die ik niet wou.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, is het al gebeurd dat een jongen (waar jij niks voor voelde) een oogje op jou had en dat hij het initiatief nam om je uit te vragen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier de ts @meisje 18
    Ik heb vaker jongens gevraagd of ze geïnteresseerd waren in een date/relatie met mij. Bij alle 5 keer ben ik afgewezen dus dat ging niet zo goed haha.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, toen je een paar keer verliefd bent geweest, wat heb je toen gedaan? Heb je die jongen aangesproken? Heb je het hem verteld? Heb je geglimlacht naar hem? Wat is er toen gebeurd?

    Wat je zou kunnen doen is zorgen dat je je leven compleet op orde hebt. Dus heel goed voor jezelf zorgen. Zorg voor je lichaam, verzorg je kapsel, probeer eens een nieuw kapsel, zorg dat je lekker ruikt, draag leuke kleren, doe de dingen die je fijn vindt, verwen jezelf, gewoon een heel leuk leven leiden dus. Zorg dat je de beste versie van jezelf wordt. Laat de verborgen edelsteen in je naar buiten komen. Daar krijg je zelfvertrouwen van en dan straal je dat ook uit. Dan word je vanzelf aantrekkelijk. Want uitstraling is waar ze op vallen, hoe je eruit ziet is eigenlijk minder belangrijk. Het fijnste dat kan gebeuren is dat je verliefd wordt en dat het wederzijds is. En op die manier komt dat bijna zeker jouw richting uit. Elke dag een stapje dichter.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • M16. Kan nog wel.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Maak je niet druk dat kan zomaar ineens gebeuren . ik was ook pas 17 toen de eerst kus daar was en ik een leuke jonge toen gekust heb en korte verkering . er roepen er veel dat ze al op jonge leeftijd van alles gedaan hebben .. maar vast niet iedereen ...dreamers ... tuurlijk zijn er jongen en meisje die er vroeg bij zijn maar dat heb je ook met roken en drinken .. ik zou zeggen rustig aan en geniet van de zomer ..ga uit je bol ..naar het strand of op stap en wie weet is het binnenkort raak .. ps je mag ook de eerste kus beginnen .. suc6

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier de TS
    @meisje16, Ik ben zelf een paar keer verliefd geweest en ik val op jongens.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Veel mensen doen alleen maar stoer en praten over dat ze al geneukt hebben terwijl ze niet eens zouden weten hoe dat moet. Dus denk niet dat je veel te laat bent want dat is niet zo. En het is ook geen wedstrijd, je hoeft niet alles al gedaan te hebben op je 18e verjaardag. Op een dag gebeurt het gewoon.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken genoeg mensen van jouw (en mijn) leeftijd die nog geen eerste lid hebben gehad en dat lijkt me ook redelijk normaal. Ik zou zeggen, wacht op de juiste persoon en de een ontmoet die nou eenmaal later dan de ander. Ik zou je voorlopig nergens zorgen om maken, ieder zijn eigen tempo.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben net 17, eerste zoen afgelopen weekend gehad. Niks raars aan, dacht hetzelfde als jij. Maar het komt vanzelf wel.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Alles op zijn tijd net dat sommige beginnen met drinken als ze 21 zijn maar sommige zijn al met 14 begonnen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, Nee, daar hoef je je niet minder om te voelen. Sommigen kunnen er misschien wel wat van vinden als je op je 16de nog niet hebt gekust, maar als je bijvoorbeeld 14 bent en al met zeven jongens hebt getongd gaan ze weer wat heel anders van je vinden. Dat wil je ook niet echt.

    Val je op meiden of jongens? Ik neem aan dat je toch wel vriendschappen hebt waarbij je je op één of andere manier fijn voelt bij iemand? Ben je al een keer verliefd geweest?

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten