Skip to content
15 reacties
2895 weergaves

Tepelpiercings

Hey, ik wil heel graag tepelpiercings. Maar ik weet niet vanaf wanneer het mag. Heeft verder nog iemand tepelpiercings?

15 jaar
2 jaren geleden

15 Reacties

  • Piercings, ja, mooi, en geil. Tattoos kunnen mooi zijn, maar zijn algauw over de top. Krijg je later als je oud bent hangborsten dan krijg je ook van die treurige uitgerekte sterren, ieks.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Heb ze vanaf mij 16e, in spanje laten zetten. Heb nu tattoos erbij laten zetten (sterren om tepelhof), wil graag mijn borsten helemaal laten tattooeren.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • heb ik al vanaf mijn 15e, in Tunesie laten zetten

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik vind tepelpiercings ook heel erg super. Wil ze ook hebben, maar mijn vriendin vindt het helemaal niks. Ze vindt het agressief staan, terwijl ik het juist wel een soort van bij mij passend schattig vind.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Het prikken was echt wel pijnlijk, maar tegelijk duurde dat ook weer niet lang, al moest toen ook mijn andere tepel nog. Vindt het supermooi, kan intussen wisselen tussen staafjes met sluitbolletjes en een ring. Eigenlijk zijn mijn ringen leuker, mooier en ook prettiger om mee te (laten) spelen. Genezing duurt best lang, maar, tepelpiercings zijn prachtig.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb in beide tepels een piercing omdat ik dat mooi vind. Even pijnlijk maar dat ben je snel vergeten. Ik vind het heel mooi om een wat grotere ring te kunnen dragen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Zou ze graag willen maar durf niet om de pijn. Vind het erg mooi net als een schaamlip piercing

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Prachtig sieraad. Heb ze al jaren. Een mooi witgouden ring

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Tepelpiercings vind ik wel zo mooi bij een meisje!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb ze sinds mijn 19e en ik doe ze vrijwel nooit uit. Heb het in Nederland laten doen. Neem vooraf paracetamol en ibuprofen in want je voelt korte tijd een vervelende steek. Misschien wordt het daar minder door. De pijn duurt niet lang

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ze in Turkije laten zetten. Daar zijn ze makkelijker. En mijn ouders vonden het goed en ik had al een navel en een tongpiercing. Mijn vriendin is 17 en zij heeft ze ook. Het voelt gewoon super als je seks hebt.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn tepelpiercings heb ik vanaf mijn 18e. Het zetten is even gevoelig. Misschien maar 10 seconden. Ben er erg blij mee en vind het echt een sierraad.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ze sinds mn 16de. Maar toen moest mn moeder mee. Die is zelf ook helemaal piercingfan dus dat was het probleem niet. Maar ik denk dat iedere ouder er zo over denkt…

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ze vanaf mijn 18e mijn vriendin was 16. volgens mij moet je ouders toestemming geven als je nog geen 16 bent

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook tepelpiercings. Het mag vanaf 16 jaar en informeer je goed want genezing kan bijvoorbeeld best lang duren. Hier is een handige website, ik weet niet of ik die mag linken?

    https://nl.wikihow.com/Je-tepels-laten-piercen

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten