Skip to content
10 reacties
3439 weergaves

snel klaar

Waarom komen jongens zo snel klaar? Mijn vriend liet zijn penis zien en toen ik wilde voelen begon hij al te spuiten. En bij de 2de keer spoot hij ook meteen.

14 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Is normaal als je net begint met seks. Ik werd al heel erg opgewonden bij de gedachte de we seks gingen hebben. Daarom ging ik me altijd even aftrekken vlak voordat ik naar mn vriendin ging, dan kon ik het wat langer volhouden. Later wordt die super opgewondenheid wel minder.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • had ik ook best vaak aan het begin: je weet dat ze aan je gaat zitten en je gaat zien en dat je haar ziet en alleen daarom al ben je zo super opgewonden dat ik veel te snel was. maar ik kon er niks aan doen. ik kwam soms al klaar in mn boxer zelfs voordat hij omlaag was, maar ook als ze me piemel nog maar net aanraakte. een keer spoot ik bijna meteen maar had mn vriendin haar kleren nog aan dus die zat eronder. wel rot, maar het wordt beter als je ouder word met meer ervaring. Als je jong bent heb je gewoon minder controle dat is het. Wat ook zo is denk ik: meiden weten eerst soms helemaal niet dat jongens zo snel klaarkomen als ze opgewonden zijn, veel sneller dan een meisje.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Had ik ook hoor, de eerste keren. Vaak hen je al wat gezoend of geknuffeld al dan niet tegen elkaar aan gewreven. Als de piemel dan tevoorschijn komt ben je al zo geil dat je bijna spontaan klaarkomt dus sowieso bij de eerste aanraking. Maar dat wordt na verloop van tijd echt wel beter.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat wordt gelukkig wel beter naarmate het nieuwe eraf is. Je moet het positief zien: Bij hem functioneert alles zo te zien opperbest, en jij bent vast seksueel een heel aantrekkelijk meisje in zijn ogen, het is dus eigenlijk een compliment voor jou!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • M19, je begrijpt me verkeerd. Een vrouwenlichaam is zeker ook gemaakt voor voortplanting, maar bij een vrouw is klaarkomen (in tegenstelling tot de man) niet essentieel voor voortplanting. Het is voor de vrouw zelf natuurlijk wel veel fijner, maar biologisch gezien veel minder belangrijk.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @j16 uuuh wat? En het vrouwenlichaam is niet "gemaakt voor voortplanting"? LOL

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is voornamelijk door de spanning. Nu is het wel zo dat biologisch gezien jongens inderdaad sneller klaarkomen dan meisjes, maar dat het zo snel is komt gewoon doordat het allemaal nog wat nieuw en spannend is. Wanneer dat eenmaal voorbij is kan het langer gaan duren, maar daar zijn natuurlijk ook trucjes voor. Na een paar keer zou het beter moeten gaan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Met 14 jaar was ik hier nog niet mee bezig!!!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Vanwege biologisch redenen. Het jongens lichaam is gemaakt voor voortplanting. Belangrijk dat de jongen eerder klaarkomt dan het meisje, om te voorkomen dat meiden willen stoppen en er geen zaadlozing plaats vindt. Dat is natuurlijk de biologische reden en is met mensen van nu niet meer nodig, maar zo zit het lichaam wel in elkaar.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb ik ook al meegemaakt, tijdens het knuffelen al in m'n broek gespoten... Je vriend moet zich op voorhand al aftrekken zodat er minder spanning op z'n fluitje staat als hij bij jou komt

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten