Skip to content
9 reacties
1239 weergaves

Ik heb wat met een leuke jongen, maar er is wat

Ik was gisteravond op een tuinfeest van een vriendin uitgenodigd en ik kreeg daar steeds meer contact met een jongen die mij leuk vond en ik begon hem ook leuk te vinden. Nu wil hij morgen samen iets doen, strand of iets.
Maar veel dingen staan me een beetje tegen.
1. Hij is de broer van mijn vriendin.
2. Hij is twee jaar jonger dan ik, maar ik zie er jonger dan mijn leeftijd en doe ook zo.
3. Hij wilde heel vlug zoenen op het eind, maar ik ook.
4. Hij werd handtastelijk, maar ik vond het goed en ik voelde ook gelijk bij hem en dat viel niet tegen.
5. Het gaat te vlug zo.
Ik heb al anderhalf jaar niets met een jongen gedaan, dus ik zou wel willen ook al is het een avontuurtje, maar het blijft de broer van een vriendin. Als het wat wordt is hij wel een erge vlotte met meiden, hoewel ik hem dit nooit eerder heb zien doen. Ik ben dus in tweestrijd wat ik zal doen. In mijn vriendinnengroep het bespreken is niet handig. Tips hier dus graag.


21 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Jullie hebben gelijk , het was onzin van me, ik nam hem dingen kwalijk die ik zelf deed. Ik was ook botergeil.
    We zijn alweer veel verder. Hij is de tweede jongen die ik ontmaagd heb, ik krijg nog een Rare naam.
    Het ging niet vanzelf want hij is ook de tweede jongen die bij het zoenen al in zijn broek klaar kwam. Hij is nog groen, maar heel heel leuk.en het gaat hem echt om mij, hij wilde nog wachten. Vanavond ben ik bij hem en gaan we zeggen dat we het met elkaar gaan proberen. Er vlug en het gaat nog vlugger dan we zeggen, maar ik ben gelukkig.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M21. Zoal anderen ook zeggen, gewoon genieten ! Niet allerlei blokkades opwerpen, zoals bijv. een leeftijdverschil van 2 jaar. Dat gaat nergens over. Mijn vriendin is ook 2 jaar ouder dan ik en we hebben al bijna 3 jaar een relatie en naar volle tevredenheid kan ik zeggen. Mijn advies zou zijn, weg met al die mitsen en maren. Dat zit teveel in je hoofd, maar benader het vanuit het gevoel. Als dat goed zit, ga er dan voor en geniet er zoveel mogelijk beide van.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik zou zeggen gewoon van genieten en dan zie waar het schip strand. Als hij te snel gaat en jij het leuk vind en hem zijn gang laat gaan dat is het goed toch, als hij maar stopt als jij dat aangeeft.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, je hoort een jongen niet in zijn kruis te pakken meisje 21. En hij hoort dat niet bij jou te doen. Maar volgens mij hebben jullie alleen maar omdat het niet hoort elkaar excuses aangeboden.
    Want het viel allemaal minimaal niet tegen, zeg gewoon eerlijk tegen elkaar dat je het lekker vond en ga verder waar jullie waren gebleven. En dat eindigt dan snel in bed. Nix mis mee, dat doen heel veel mensen, daar leer je elkaar heel goed kennen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja rap te fixen zou kunnen. Hij heeft vandaag zijn excuses aangeboden dat hij te snel ging, niet dat hij het deed dus. Ik heb hetzelfde gedaan, greep hem toch ook in zijn kruis, en gezegd dat ik te veel gedronken had, Hij ook gaf hij toe. Iedereen gisteren.
    Alle excuses zijn aanvaard en we doen dag samen morgen. 19 is niets mis mee m19, ik ben slank en gebruik weinig make-up dus lijk het ook. Hij is zo leuk, ik wil dat niet missen. En waarom zou hij alleen mij fixen, dan fix ik hem toch ook?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • GENIET!!!’n

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Die vriendin zal toch wel gemerkt hebben dat hij achter je aan zat meisje 21. En dat mag hij.. Misschien was hij allang op je en had gisteravond alle moed verzameld, zich ook nog moed ingedronken en is wat doorgeschoten. En jou hand die ging vast ook niet naar zijn schouder. Gewoon nadenken of je wil of niet. Op deze manier kom je gauw tot seks maar je klaagt zelf niet voor niets dat je zo lang droog staat. Jij dacht daar toch ook aan, dat ging bij jou toch ook wel erg vlug, niet alleen bij hem.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan prima maar zou het niet teveel romantiseren want mogelijk ben je gewoon leuk om rap te fixen (wat prima is relatie hoeft niet altijd)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet te veel bij alles nadenken? 21 of 19 maakt niks uit. Vind je het leuk of lekker, dan moet je er gewoon van genieten.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten