Skip to content
17 reacties
1303 weergaves

Hoe kom ik meer seksy over?

Ik ben saai en degelijk. Nadat het met mijn eerste vriendje uit was heb ik heb ik niets meer met een jongen gehad. Ik bedoel geen seks. Ik heb veel contacten met jongens bij sport en studie en ook bij vriendinnen. Ik zie er niet slecht uit denk ik zelf en zeggen anderen. Maar jongens proberen nooit wat bij me. Je hoort wel eens dat jongens maar op 1 ding uit zijn. Nou bij mij ook namelijk een goed gesprek en dan nog een. De vraag is dus wat moet doen zonder een hele nieuwe kledingkast en kappersabonnement dat ik in ben voor seks met beschaafde leuke jongens.

20 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Dat klinkt als een topweekend M20. Nog veel plezier samen!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @M17. Is allemaal al gebeurd. Het weer was niet denderend en we zijn gisteren naar het Zuiden gelopen en daar is na een paar kilometer een naaktstrand. Best nog veel bloot lopers maar nog wat verderop hebben we alles uitgetrokken en zijn het koude water ingegaan. Kinderachtige dingen uitgehaald want we waren helemaal uitgelaten en toen stond hij me raar aan te kijken en toen heb ik hem omhelsd. En gelijk hij mij, we konden elkaar niet meer loslaten. Toen op het strand in de zon en vooral de wind gaan liggen drogen ( hij moest eerst op zijn buik ;) ). En toen hij op zijn rug lag ben ik op zijn buik gaan zitten en heb hem gevraagd of hij voor alle zekerheid spullen in zijn auto had gelegd voor het geval hij die avond niet naar huis ging.
    Dat had hij dus toen heb ik hem opgegeten. Het was een koude wind maar ik zal het nooit vergeten. Nou de rest kun je zelf wel verzinnen. Hij is net naar huis en kookt voor me vanavond en dan blijf ik bij hem. Ik denk wel ik ga te hard maar ik kan alleen vol gas.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS Hihi het was ook vooral onze eigen fantasie die met ons op de loop ging. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt gehad gisteren en we horen vast wel hoe het ging wanneer jullie eindelijk vantussen de lakens rollen :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @M17. Ik ben degelijk en saai dus dit was voor mij al een heel grote stap. Hij en een andere jongen zijn de enigen die naakt omkleden van onze groep van meestal zo ongeveer 10. Ik nu dus als enige meisje. Was voor hem bedoeld maar de anderen zagen me ook. Ook geeft dat een band en hij weet nu dat ik niet moeilijk ben. Jij bent lekker aan het fantaseren, nou ik ook, vast staat dat er iets moet gebeuren dat we naakt staan en nu gelijk en dicht bij elkaar. Dat is niet uitgesproken, maar daar werkt hij ook naartoe, dat voel ik. Je weet wel waar. Het weer werkt niet zo mee, maar we gaan gewoon al is het maar bikini even aan en daarna weer uit. Die blootste van mij komt niet in de buurt van wat jij beschrijft. Heb je dat zelf? Strandjurkje is bij mij shorts, maar wel korte strakke. Ik ben wat minder ongeduldig dan gisteren, ik ben verliefder geworden op hem, het is pas sinds het weekend een heel klein beetje aan de gang en pas twee dagen heftig.
    Hij voelde ook dit weekend al wat. toen ben ik begonnen met mijn remmingen los te laten. Ik had niet gedacht dat dat zo goed zou lukken. Nu rustig verder.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @M20/TS J17 en ik hebben samen je hele verhaal liggen lezen. Stiekem vinden we het heel spannend. Je hebt heel bewust meer van jezelf laten zien dan je normaal zou doen. Zo stoer. Wij liggen hier dan te fantaseren hoe jouw blootste bikini er dan uit ziet. Vanmiddag ga je met hem naar het strand. Ga je daar ook weer een spelletje spelen? Wij denken dat je of jullie vast weer heel openlijk gaan omkleden. Daar gaat onze fantasie met ons op de loop. Dat je thuis zou vertrekken met alleen een klein zwart stringetje onder je zomerjurkje. Eenmaal op het strand eerst dat jurkje uit en dan in je tas graaien naar je bikini. De fantasie van J17 is dan dat je die vergeten inpakken bent. Zodat je min of meer uit noodzaak maar in je stringetje blijft lopen. Ik maak het altijd wat moeilijker. Ik zou mijn eigen bikini saboteren. Dat je hem aantrekt en er een bandje knapt. Resultaat hetzelfde natuurlijk. Ander fantasietje, net zo spannend. Dat je helemaal niets aantrekt onder je jurkje. Op het strand jurkje uit. Op het gemakje bikini aan. Hem vragen of hij met of zonder topje wil. Terug naar huis jurkje weer aan en bikini uit. Dan neem je hem mee naar jou huis om te eten en hij weet dat je niets onder je jurkje aan hebt. Zoveel leuke dingen bij te bedenken. Heel veel plezier vanmiddag/vanavond.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19, na mij give away is het hem wel duidelijk dat ik wat wil.
    Hij stelde voor om vrijdag samen naar het strand te gaan en was heel enthousiast om daarna bij mij te komen eten. Er wordt ook gemaild en we hebben allebei facetime. Dus we hebben iets dat staat vast. Ik ken hem al een jaar of 3 en het is een nette jongen, maar intieme dingen weet ik nog niet veel. Sinds vanmorgen weet ik dat hij een ex heeft gehad net als ik.
    Ik vind het ook goed om elkaar eerst wat beter te kennen, maar dat mag van mij seksueel wel gelijktijdig. We zijn 20, dus wat let ons. Hij kan dat wat beter ophouden dan ik, maar misschien kost het hem enorme moeite om die nette jongen te blijven. Ik hou het niet lang meer. Dat moet ik hem op een goede manier duidelijk maken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Als hij bij je eet en hij snapt alle hints nog steeds niet dan weet ik het ook niet meer. Dan moet je hem maar deze topic laten lezen....

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19, ja dat is moeilijk , voor mij ook, maar ik heb zoveel mogelijk schroom overboord gezet anders wordt het nooit wat.

    De omkleedpartijen heb ik aangedurfd en zo goed mogelijk in zijn zicht. Toen hij zich weer aan ging kleden en zijn zwembroek uit deed stond hij (hopelijk expres) vol in mijn gezicht dus toen heb ik mijn blije geïnteresseerde blik laten zien. Toen zei hij ‘ jij deed het toch ook’ . Die blik was dus mislukt. Maar toen antwoordde ik dat ik er alleen maar van stond te genieten. Het was er uit zonder na te denken
    Iedereen lachen en toen begreep hij het ook. Wat later kwam hij er nog alleen met mij op terug en inmiddels heb ik een afspraak om samen met hem vrijdagmiddag naar het strand te gaan.
    Daarna kook ik bij mij voor ons. Hij rijdt. Het gaat nog wat moeizaam dus. Het weer is ook niet zeker, maar goed dan wordt het bij mij borrelen en eten. Dan gooi ik het aanraken er in denk ik, als dat niet spontaan eerder gebeurt want ik krijg steeds meer zin in hem. Ik denk hij ook, want ik zag hem glinsteren als ik diep in zijn ogen keek. Maar misschien maak ik dat mezelf wijs.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ik met het broertje van mijn meissie gedaan heb: Hij vond iemand heel leuk maar durfde het niet te zeggen. Hij kende haar wel een beetje, en zij was ook serveerster. Wij gingen daar wat drinken en ik had afgsproken dat als zij achter mij zou staan zou hij een teken geven. Toen zei ik hard genoeg dat zij het ook moest horen "wie is nou die meid die jij zo leuk vind?" zij keek hem gelijk aan en hij zei nog wat maar ze hebben daarna wel iets afgesproken. (is verder tog niks geworden haha0 maar plan gelukt. Zoiets kan jij ook doen. Of net doen alsof je aan het bellen bent en als een jongen dichtbij genoeg is in je foon zeggen dat je met hem wel wat zou willen doen, lukt ook altijd wel. Sukseks!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @m22, die tip gaat zeker mee. Ik heb hem net voor de spiegel ingestudeerd toen ik mijn blootste bikini heb uitgezocht. Met wiebelen. Ik voelde daar pas ook wat toen ik hem bloot zag staan. Mijn bikini doe ik uiteraard pas op het strand aan, ik ga er voor. Naar het strand doe ik mijn strakste dunne shorts aan.
    We gaan met drie auto’s maar helaas zit ik niet bij hem. Op de heenweg, misschien kan ik ruilen voor de terugweg. Bedankt voor alle tips.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed plan meisje 20. Het is niet overdreven en dus een zaak van volhouden en geduld hebben. Verwacht niet te snel succes, je moet er zelf aan wennen om spontaan je seksuele interesses te tonen, maar de mensen om je heen moeten er ook aan wennen om jou zo te zien. Nog een tip. Als die jongen zich weer open en bloot omkleed, doe dan niet of het normaal is of alsof je niet gekeken hebt. Zoek oogcontact met hem met een gezicht dat je zogenaamd per ongeluk hebt gekeken. Bijt dan met een blij gezicht op je lip. Nog erger is een beetje met je benen wiebelen alsof je moet plassen maar dat vind je wsl te ver gaan.
    Verder, als je een lijstje van jongens hebt. Neem toch je tijd en begin met je nummer 1.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Allemaal bruikbaar en mogelijk een deel van mijn probleem. Uiteraard blij met jouw reactie J21 jij bent mijn doelgroep. Ik moet dus met zelfvertrouwen uitstralen dat ik in ben voor seks.
    Dat moet op een ondeugende manier, beetje inkijk wel, maar niet leggings met een spleet. Moet er ook niet aan denken. Waar ik wel aan dacht is met dagje strand nonchalant bloot omkleden op het strand. Dat deed pas een van de jongens die ik voor ogen heb. Hij had geen grote, maar zou het toch graag tussen mn lakens hebben want hij is ook heel leuk. Dat zeg ik hier en tegen vriendinnen maar niet tegen hem, dus dat is mijn probleem.
    Net als hij laten zien dat ik er geen probleem mee heb om mijn broek uit te doen. Misschien is hij er wel dan wordt hij mijn eerste target. Aanraken is ook goed idee, wil ik ook, maar corona heeft dat ook veranderd. Nou zo heb ik jullie goed raad naar mijn situatie verwerkt en vandaag is een mooie dag om te starten. Moeilijk blijft altijd om er achter te komen of een jongen gewoon niet met mij wil of niet durft. Soms heb ik ook het idee dat ze er niet aandenken. Dat laatste kan met wat meer bloot en daarvoor krijgen we wat mooie dagen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik als jongen ook wat mag zeggen? Ben het helemaal eens met meisje 19. Zelfvertrouwen uitstralen zonder arrogantie daar draait het om. Het probleem is namelijk : (beetje kort door de bocht ino) intellectuele vrouwen/meisjes maken ons bang. Ze zijn vaak wel degelijk sexy en omg wat zouden we graag willen. Alleen ze zijn zo ongenaakbaar en onbenaderbaar en elitair. Het Sigrid Kaag type zeg maar. (Goed bedoeld hoor.) Maar in ons achterhoofd speelt dan de vraag : maar hoe moet dat dan in bed? Wat als zij begint over Freud, Einstein's E=mc2, de Big Bang, de economische wetten van Keynes? Die kwesties zijn moordend voor je erectie. En dus knappen we op voorhand al af door de faalangst hoewel dat eigenlijk niet nodig is. Maarja...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Alles wat de anderen zeggen, maar vooral ondeugend doen. Eigenlijk ondeugend zijn. Jij kent net als ik jongens die zich netjes willen gedragen. Prima, ga niet buiten die groep zoeken, maar stel je daarbinnen open op. Zij willen echt wel. En natuurlijk een paar signalen dat je heet staat. Zoals meisje 21 al zei, wij moeten juist die goede jongens in bed krijgen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelfvertrouwen uitstralen zonder arrogantie dat is aantrekkelijk. Niet alleen praten maar aanraken tijdens gesprek, geef een gemeend compliment of stel iets voor "zullen we samen eens..." blijkbaar straal je niet uit dat je ervoor open staat dat heeft niet met styling te maken

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is een moeilijke.

    Ik denk vooral: duidelijk zijn? Hen laten weten dat je wel sex wilt? Tegenwoordig kunnen jongens niet meer riskeren om iets aan te vragen, want dan worden ze direct belasterd en aangeklaagd wegens grensoverschrijdend en sexistisch gedrag. Met risico op uitsluiting van school, of aanklacht bij de politie. Als hij wat ouder is, is het al helemaal taboe. Daarom gaan de meeste, vooral de betere jongens, het niet riskeren.

    Je moet duidelijk laten weten wat je wilt. En ook zeggen dat je alleen sex wilt maar geen relatie (tenminste als dat zo is). Want veel jongens willen wel sex, maar ze hebben angst om eraan "vast te kleven". Dus duidelijk zijn, maar wel heel selectief, niet met de eerste de beste? En je voorbereiden: condooms bijhebben, en op voorhand duidelijk afspreken dat ze eentje gebruiken.

    Je kan natuurlijk korte rokjes aantrekken, of rokjes met een hoge split, of spannende leggings waarin je spleetje te zien is ("cameltoe"), of diepe inkijk, al dat soort dingen. Maar daarmee trek je meestal niet de juiste jongens aan. Dan krijg je de hoerenlopers achter je aan.

    Langs de andere kant: als meisjes te duidelijk en te vastberaden overkomen, hebben sommige jongens daar ook weer schrik van. Dan klappen ze in paniek dicht. Zoals ik zei: dat is een moeilijke...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn broer valt op meiden die erg veel humor hebben, Maar ook valt op meiden die degelijk panty’s en maillots dragen zeer goed zichtbaar, dat vind hij erg veel sexyer bij een meid. Hij zegt graag dat ie sex heeft op een buiten plek, hij houdt niet van die saaie kleiding zo als een skinny Jen’s met een tischrt en gewoon enkelsokken jurkje rokjes panty’s bij dat maakt hem geil.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten