Skip to content
18 reacties
2328 weergaves

perfecte dick?

voor de meisjes::hoe ziet de perfecte dick er voor jullie uit?
welke maat en vorm en soort? of maakt het niks uit?

18 jaar
2 jaren geleden

18 Reacties

  • Zoveel mensen, zoveel wensen!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben blij dat je extra voorhuid als hij hard is mooi vind, ik heb dat ook en ben daar soms best onzeker over. Nooit gehoord dat meiden dat mooi kunnen vinden. Hij is vrij groot en toch heb ik huid over.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het een keer gedaan met een donkere jongen. Hij had een best grote pik, maar was helaas ook besneden en hij had ook echt zo'n duidelijk litteken erop. Zijn pik leek wel duo penotti, want de bovenste 1/3 was veel lichter dan de rest, bijna blank. Zag er heel raar uit.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • j18 waarom meteen zo aangebrand? mij maakt zo'n litteken ook niks uit maar dat mag toch iedereen zelf beslissen? ik vind een beetje lubberende voorhuid als die al hard is erg geil. En ik word inderdaad ook gelijk nat van een bloeier, dan zie je je eigen sexy input meteen aan zijn piemel. En liefst vrij dik en met een beetje haar wel

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @laatste M19: zo'n litteken zit vaak niet halverwege, maar net onder de rand van je eikel, waardoor je het bij een stijve vaak al helemaal niet ziet, en slap amper opvalt. En: mij krijg je dan niet, want ik heb zo'n litteken. En ik ben er ook nog blij mee. Je kunt er meestal weinig aan doen, net zo min als jij er wat aan kan doen dat jij bepaalde vormen hebt, of misschien hier of daar een ingreep hebt gehad en een litteken ergens hebt. Om daar een jongen om af te slaan vind ik nogal wat. Maar dat is jouw keus. Succes met je leven zonder litteken :).

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn mooie piemel is wel een met voorhuid en het topje wat er op zit mag best wel wat groot zijn , dat vind ik het mooist. Het kopje mag een beetje uit de voorhuid steekt en hij moet wel mooi recht zijn, geen grote kromming er in. En goed hard worden natuurlijk whaaa

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb liever een bloeier, die ook groot is als hij slap is. Vind ik gewoon mooi. Hoeft niet supergroot, maar ook niet te klein. En de eikel moet ook niet heel klein zijn. En onbesneden, want zo'n litteken halverwege vind ik echt goor.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het enige dat ik belangrijk vind is dat het een groeier is. Dus dat hij voordat hij stijf wordt klein is en dat je hem dan ziet groeien en heel hard worden. Als ik dat zie word ik gegarandeerd drijfnat. Zelfs als ik het in zijn broek zie gebeuren.
    Gewoon een slappe of een die al stijf is doet mij minder, ik moet het zien gebeuren. Eigenlijk is dat het enige bijzondere aan een piemel. Vind ik.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind piemels maar stom en vies, net een dikke meelworm. Ik snap niet dat jongens daar zo mee lopen stoefen: "kijk eens hier, mijn dikke meelworm"? Ik zou niet weten waarom je sex zou willen met zo een ding, bah. Er zijn wel toffe jongens, maar ik mag er niet aan denken dat ze ook zoiets hebben.Ik ben niet lesbisch, maar ik zou toch liever met een meisje vrijen denk ik, maar nu nog niet.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben maagd dus wat hij moet kunnen weet ik niet, maar ik ben wel ontvanger van een groot aantal ( ongewenste) dickpics. En ik vind piemels gewoon piemels. Ze zitten er. Ze hebben een leuke functie. Maar ik zou er geen afdruk van in mijn portomonee doen. Hoe hij eruit ziet boeit me dan ook minder dan niets. Al heb ik ooit een dickpic gehad met knaloranje schaamhaar. En hoewel ik ook dat niet perse iets van vind vind ik dat nog wel interessant want ik wist niet beter dan dat iedereen zijn beetje dezelfde kleur had. Wat donkerder of wat lichter maar echt zo oranje als Bassie van Adriaan had ik niet verwacht.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja die heeft mijn vriend.

    Een leuk grappig dingetje in zijn broek dat hard wordt als je geile dingen doet. Meer dan 12 tot 15cm moet hij niet worden, want daar kunnen de meeste jongens niet mee omgaan.
    Het belangrijkste is dat er een heel lieve leuke jongen aan vast zit die veel humor en zelfspot heeft.Zonder lachen kan ik niet klaarkomen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Een die lang hard blijft natuurlijk!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze zeggen wel: beter een kleine die steigert dan een grote die weigert. Een ienieminipik is niet handig, maar verder hangt het toch vooral af van wat je verder kunt, met je handen, tong, mond, en met je woorden, hoe je eea zegt ook.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Vooral jongens zelf zijn bezig met dat

    Gewoon schoon niet te groot/dik en klein/dun, vooral goed hard kunnen worden maar ik heb echt geen beeld van perfect want bijvoorbeeld voorhuis heeft ook voor en nadelen dus zomaar een simpele beschrijving is er niet

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ts hier. gewoon eerlijk wat jullie het fijnste vinden

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed functioneren is pas belangrijk

    Er is geen perfecte als je er oprecht naar kijkt blijven ze allemaal vreemd toch

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • wil je kijken of jij de perfecte dick hebt?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Op welke antwoorden hoop je?

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten