Skip to content
16 reacties
1730 weergaves

Groot dilemma met wildplassen

Ik ben gisteren met mijn bff naar Walibi geweest en dat was vreselijk leuk alleen moest ik op de terugweg in de bus al dringend plassen. Bij de halte zijn geen toiletten en mijn huis is niet ver dus besloot ik om het op te houden maar het werd snel echt hoge nood en ik was al in mijn straat en toen hield ik het niet meer. Het enige alternatief voor in mijn broek was wildplassen tussen geparkeerde auto’s nog geen 100 meter van mijn huis. Dus waar veel mensen mij kennen. Wat hadden jullie gedaan? Uiteraard niet aan jongens, want die grapjes kan ik zelf wel verzinnen.

17 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik ga altijd gewoon wildplassen als ik ver van huis ben met vrienden en vriendinnen erbij.
    Ze hebben me al allemaal naakt gezien dus als ze naar me kijken zien ze niks nieuws.
    Als er andere mensen bij zijn vind ik het ook niet erg als ze naar me kijken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik plas uit principe niet wild bij mij in de buurt, ook niet in kleine bosjes of struiken. Wel als ik ga wandelen in een groot bos of in de bergen met vakantie. Als ik dus vergeet om op tijd ergens te plassen, me vergis of te veel drink heb ik een probleem en moet ik het ophouden. Met wat pijn en ellende lukt dat bijna altijd maar vooral fietsen met een overvolle blaas geeft wel eens problemen. Een paar keer wat straaltjes niet meer binnen kunnen houden en twee keer vol in mijn broek. Ik zit er niet zo erg mee, ik was dicht bij huis en dus dichtbij een douche en een wasdroogautomaat.Er zijn veel ergere dingen, bijvoorbeeld als je met je broek omlaag zit en er komen rare mannen langs..

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Met bierdrinken had ik het wel wat vaker @j19. daarom had ik het over twee keer de laatste 5 jaar. Het is niet de reden dat ik er mee gestopt ben. Ik kreeg er een buikje van en bleef doordrinken. Dat die ik met de cola ook maar die zero bevat geen calorie. Ik neem nog wel alcohol maar wijn bij het eten of scheut in mijn cola. Ik zit weer beneden de 65 kilo.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @J23. Ja dat heb ik ook met bier gehad. Ik had niet eens veel gedronken en was maar een klein beetje aangeschoten. Behalve dat het zo snel doorliep had ik het ook te laat in de gaten dat het zo dringend was. Ik ben wel voorzichtiger geworden.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat herken ik natuurlijk als fervente cola zero drinker. Dan heb je dat vaker. Proberen om snel een enigszins beschaafde plaats te vinden om af te wateren. Soms is dat niet te doen en dat heeft me al twee keer een natte broek opgeleverd. Mijn vriendin al vaker, maar die heeft het moeilijker en neemt meer risico om thuis te halen. Toch voel ik me geen broekplasser na twee ongelukjes in meer dan 5 jaar en drink er geen cola minder om.
    Bierdrinkers hebben hetzelfde, dat stroomt ook als een gek, ik ben bijna 6 geleden met alcohol gestopt.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21. Hopeloos als je nog nergens kan en je moet zo nodig, ik had het 2 maanden geleden. Dat moment dat je het voelt is echt vreselijk.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Bedankt voor de tip M22, ik zal het onthouden mocht het weer zo zijn. Ik had wel al wat dingen zo gedaan dat ik ze er voor kon houden. Maar het is bij mij niet alleen de schaamte als anderen dat zien maar ik zou het voor mezelf ook vreselijk vinden als ik op mijn 17e nog een keer in mijn broek had geplast. Dat gaf mij ook de moed om maar tussen die auto’s te gaan. Durven deed ik het eerlijk niet. Mijn moeder is meer zoals jij, dat kan volgens haar een keer gebeuren, voor haar veel minder erg dan in je blote k*t aan de kant.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Erg vervelend als je dat overkomt en het komt natuurlijk vaker voor dat je het maar net niet haalt omdat het wat erger is dan je eerst dacht. Er is toch een derde alternatief als je 100meter van huis bent of zelfs iets meer. Zo snel mogelijk doorlopen, dan ontsnapt het minder snel dan als je stil blijft staan. Doet even pijn maar daar moet je even doorheen stappen. Je valt ook minder op dan als je stil blijft staan en je bent in een minuut thuis. Mijn vriendin deed het zo en niemand heeft het verder opgemerkt en ze zat ook niet met haar broek op haar hielen op straat. Zelf had ik het toen ik op de camping het toiletgebouw niet haalde. Op de wc mijn moeder gebeld en daar blijven zitten tot ze er met handdoek en schone broek was. Ik denk dat niemand iets gemerkt heeft.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het was nog erg licht andere M17. Ik maak me zelf niet wijs dat ik daar niet gezien ben. Alleen vind mijn moeder dat veel erger dan ik. Ik heb gisteren geen opmerkingen gekregen. Ik begrijp jou ook wel J21, dat was mij overkomen als ik het niet had gedaan, ik had geen seconde meer en dat zou dan ook door mensen gezien zijn. Sorry dat ik zo vervelend tegen jongens dee, ik snap ook een jongen het niet durft of niet wil. Als er politie was geweest kan het ook niet..

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is mij ook wel eens gebeurd na het uitgaan.Wij hebben gelukkig vlak bij huis een parkje waar je even in de bosjes kan. Tussen de auto's zou ik niet zo snel doen als het licht is. In het donker kan het wel denk ik.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Is mij ook één keer overkomen op 150 meter van huis, buschauffeur had zo wild gereden dat het zeer deed

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als jongen heb ik het net iets makkelijker, ik hoef immers mijn broek niet omlaag te stropen om te plassen. maar, tegelijk, van een jongen wordt van zich af plassen erger gevonden dan van een vrouw. Ga je als meisje immers met de billen bloot tussen een stel auto's zitten dan zullen er echt ook mensen zijn die meelij hebben. Logisch, het is nogal een stap, hurkend met de billen bloot. En ja, het wordt altijd gewoon veel lastiger als je dichterbij thuis, bij het toilet komt waar je zó nodig naartoe moet. En helaas, dan kan het je gebeuren dat je uiteindelijk vól in je broek plast, met een diepdonkere natte plek en je schoenen met wat pech ook nog eens overlopend. Dat doe je niet voor je lol, echt niet.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Omdat mijn vriendin en vooral naderhand mijn moeder vond dat ik dat echt nooit had moeten doen probeerde ik het zo te vragen dat nog niet duidelijk was wat ik heb gedaan. Maar M14 heeft er goed doorheen gelezen. Dus dat zeg ik nu maar vast. Ik ben benieuwd of er nog meer dit gedaan hadden of zelfs al gedaan hebben als er geen derde keuze meer is. O ja jongen die reactie is prima, bedankt. Ook jongens kunnen dat meemaken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Pfffft wat een rotkeuze. Je moet ook ineens kiezen anders heb je het al in je broek gedaan. Ik zou het opgeven dus door naar huis lopen en maar in mijn broek plassen. Je jas of iets voor je laten wapperen zodat het niet gauw zichtbaar wordt.
    Je zegt niet wat je zelf deed, ben benieuwd hoe het is afgelopen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben een jongen, maar waarom zou ik er grapjes over maken. Ik heb dat nog niet zo lang geleden zelf gehad. Op een drukke straat tegen een lantarenpaal plassen, zo wil ik toch ook niet gezien worden.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS
    Ik denk dat ik hetzelfde had gedaan.
    Als je zo nodig moet dat je anders in je broek plast moet je wel.

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten