Skip to content
47 reacties
6293 weergaves

Welke stijl bikini dragen jullie het liefst?

Hier terechtgekomen door J17 hier naast mij. Overal zie ik topics over strings voor jongens. Over de meisjesbikini's lees ik niets recents. Op het strand zie ik regelmatig meiden in cheeky bikini en soms in string. Stringbadpak lijkt ook wel populairder te worden. In het zwembad is het vaak nog wat braver. Toch heb ik de kleinste stringbikini's juist daar gezien. Zelf droeg ik meestal een gewone triangelbikini met een gewoon broekje. Op het strand soms wel eens topless. Nu met nieuw vriendje durf/wil ik wel wat verder. Heb inmiddels verschillende stringbikinibroekjes gemaakt. Ben nogal van de doehetzelf. Al mijn oude verknipt naar kleinere. Heb nu ook een g-string gemaakt. Dat model draag ik graag als ondergoed. Leek me stom dat mijn tanline groter zou zijn dan mijn ondergoed. Verder ga ik op het strand nu altijd topless. Op de ligweide bij het zwembad ook. Ben nog niet in g-string naar zwembad geweest. Wil ik wel snel eens doen. Wat dragen jullie? Maakt het uit met wie je bent? Of waar je bent?

17 jaar
2 jaren geleden

47 Reacties

  • Stringbikini al paar jaar

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag gewoon een sport bh achtig topje en een boxer of normaal broekje

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben overtuigend stronger. Zeker nu ik ook zwemstrings heb gekocht

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Triangel. 75C. Geen probleem

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga deze zomer een string broekje kopen met een push up boven stukje. Beetje felle kleuren dat is de nieuwe mode

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Het liefst zou ik een string met triangel topje dragen. Mijn borsten laten zich helaas niet zo gemakkelijk vangen in een triangel. Ben wel slank maar draag een 75E bh. Dan snap je wel dat een bikini wat lastiger is.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Stringbikini sins afgelopen zomer . In begin dacht ik ja straks loop ik als enige hier in NL op het strand maar zag meer jonge meiden tussen 14 en 18 met dat lopen ja niet massaal maar hier en daar wel en op vakantie in Croatie echt super veel girls ik stringbikini en merk dat ze in andere landen dar normaler vinden dan hier . Eerst dag dat ik het aanhad keek ik vaak om me heen als ik liep of iemand na staarde maar is niet het geval .

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Draag al vier jaar een bikini string broekje niets mis mee

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Liefst geen topje. Een string en gezien mijn 75 E cup helemaal niets als ik mag kiezen

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik mocht kiezen had ik het liefste een C cup waarbij een triangel nog goed past. Dat gaat met mijn borsten helaas niet echt omdat ze daarvoor echt te zwaar zijn

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Het liefst een triangel. Heb ook grote borsten 75 D en dan is idd de duikplank geen goed idee. Het is me weleens overkomen dat ik mijn topje kon opvissen onder luid gekoeld.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag een string met een triangel die mijn vrij grote borsten goed omvat en ondersteunt. Van de hoge duikplank is in deze outfit niet zo geschikt

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Triangel is mijn favoriete bikini

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Zelf heb ik Rio broekjes. Ging met een vriendin en nog wat vrienden naar het strand. Mijn eigen bikini is niet zo sexy. Mocht van haar een string lenen en ze had zelf ook een string aan. Het voelde erg lekker om zo te liggen. Zij smeerde me in met zonnebrand en deed ook mijn billen. De anderen waren in zee en insmeren werd voor mij voor het eerst tongen met een meisje. Toen de anderen terug kwamen waren wij nog niet klaar...... Wij gingen samen de duinen in.... We hebben verkering en die string doen we dus nooit weg....

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • m23
    Ja vooral vieze kerels hier met een rijke fantasie...

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat mij opvalt is dat men hier allerlei jongeren schrijven hoe bloot ze zijn op het strand. Maar als ik dan eens op het strand ben (Zuiderstrand Scheveningen) is iedereen aangekleed alsof ze naar de EO jongerendag gaan. De uitzondering is het naaktstrand, maar dat is een bejaardensoos. Ik daarom dat er hier behoorlijk wordt opgeschept.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • In de vakantie ben ik fan geworden van geen bikini. We gingen doorgaans gewoon in ons onderbroekje of string, en later zelfs dat niet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, ik draag een bikini string omdat het fijn zit mooi staat en ik dan bijna overal bruin wordt

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • String bikini's toch meer en meer, maar string zwembroek bij jongens nooit in Nederland en België. Jammer toch.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @J23

    Ik woon aan zee en ben dikwijls op het sportstrand. String bikini’s heb ik slechts heel zelden gezien.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten