Skip to content
13 reacties
1803 weergaves

Wie van jullie heeft een Barbie doosje?

Ik bedoel natuurlijk niet het doosje van je Barbiepoppetje, maar dat beneden je schaamlippen tegen elkaar zitten en er alleen een spleetje te zien is. Ik zag eergisteren een vriendin voor het eerst naakt en die had dat. Ze zeggen dat dat niet vaak voorkomt maar mijn twee ex-en hadden dat en mijn moeder ook. Daarom de vraag. Als jullie dit te brutaal vinden. Ik beantwoord iedere vraag die jullie stellen eerlijk.

19 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • ja, ze is mijn bff. we hadden elkaar voor het laatst naakt gezien was ik 9 en zij 7. Ze was nieuwschierig, want ik ben al behoorlijk veranderd, zij nog niet. Ik was al ongesteld en kreeg borsten toen ik 11 was, zij is 12 een heeft nog niks en niet ongesteld, ook geen schaamhaar. ze vroeg of mijn poes (ik denk clit en zo) groter was gegroeit, ik zei een beetje. want was haar nooit opgevallen, maar ik zei dat we toen ook nooit aan dachten. nu is alles anders.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een korte voorhuid,die de eikel voor de helft bedekt,vaak schuift de voorhuid vanzelf naar achteren,zodat de eikel helemaal bloot is.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zie het liefst van al een kutje waarvan bovenaan het spleetje het clitoriskapje te zien is en het. Clitje volledig tussen de schaamlippen ligt en onzichtbaar is. Lekker om te strelen dat kapje, er zijn immers meisjes bij wie het clitje zo heel gevoelig is dat het strelen ervan pijnlijk is.

    Maar het is ook heel leuk als de kleine schaamlippen tussen de grote zichtbaar zijn. Bij de meeste meisjes worden die donkerder als ze opgewonden worden en dan weet ik dat ik goed bezig bem.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan je verzekeren dat zij het hellemaal niet vervelend bedoelt. Zij ziet jou voor de eerste keer naakt is waarschijnlijk gewoon ontzettend nieuwsgierig. Er is niks om je voor te schamen, iedereen is anders. Je vriendin zou het vast ontzettend leuk vinden om een keer te vergelijken. Dan zal je ook zien dat het er bij haar ook heel anders uit ziet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik schaam me wel een beetje. mijn bff was hier aan het slapen en het was zo warm dat we naakt onder de laken lagen, maar we konden niet slapen. We hadden elkaar dus wel naakt gezien. ze zei eerst niks. ze heeft zo'n streepje en niks berder te zien, maar bij mij steekt het er uit. Dat aan de bovenkant wat eindigt in je clit. Ze zei naar een tijdje dat ze het wel interessant vond, net een klein piemeltje. ik zei dat ik ga slapen, maar schaam me nu om weer naakt te zijn...

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hihi, Ik.

    (oh voor de mods, M17, vriendin van J17 en op zijn computer)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij vallen de buiten lippen over mijn binnen lippen heen waardoor het een spleetje lijkt. Ik ben er tevreden mee. Soms staat het een beetje open waardoor je iets meer ziet.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts, @ meiden 22 Bedankt, sorry voor doosjes, niet verkeerd bedoeld. Kutje gebruik ik ook niet graag tegenover een meisje. Ik dacht dat Barbie inhield dat je alleen de buitenste schaamlippen ziet. Als je die wel ziet heb je dacht ik andere namen. Dat veranderde bij mijn ex-en ook met de benen en natuurlijk ook als ze nat werden. Tuurlijk ook mijn piemel precies hier. Il ben besneden dus ik heb geen slurfje (voorhuid), mijn eikel zie je dus altijd helemaal. Die is bij mij wat dikker dan de rest en dat was ook de hoofdreden dat ik besneden ben. Het is ook handig nij het plassen. Hij is ook iets minder gevoelig en dan kom ik niet zo snel te vroeg klaar. Ik zeg niet dat dat me nooit overkomt. Willen jullie meer weten vraag het.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft dit ook, eigenlijk alleen een spleet, er steekt niks naar buiten. Maar aangezien ze haar schaamhaar laat staan ziet het er wel volwassen uit, en zie je vanaf een afstand ook wat minder goed dat het een spleet is.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo J19 ik heb ook hele kleine binnenste schaamlipjes en dus zie je bij mij ook alleen de buitenste met een spleetje. er zijn ook meisjes met grotere binnenste lippen en die komen dan wat meer naar buiten en in het zicht . tja er zit best wel verschil in barbie "doosjes "

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Als het koud is heb ik bij een slappe een eikel die helemaal bedekt is door een slurfje. Bij warm weer is er bij mijn slappe geen slurfje en je kan het plasgaatje een beetje zien.
    Als ik stijf ben dan is mijn eikel half bedekt door de voorhuid.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn pik heeft slap een echt slurfje, en mijn voorhuid bedekt in volle erectie nog steeds geheel mijn eikel. Of ik het mooi vind, nou, kon mooier. Maar, ik heb geen kleine pik, en mijn voorhuid kan helemaal naar omlaag. Dus, ben er al met al heel tevreden mee.
    Bij een meisje/vrouw zie ik graag de binnenste lippen, ook zonder dat ze opgewonden is. Maar het mag mooier zijn, echt belangrijk is het nou ook weer niet.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat mag je hier gewoon van me weten hoor. Ik heb model Barbie, doosje gaat nog maar doos vind ik een rotwoord.
    Mij vriendinnen hebben het allemaal opener en zichtbaarder en die zijn jaloers op me maar ik ben dat omgekeerd omdat het bij hen veel seksier is. Allemaal verschillend net als piemels van jongens. Ik vind het leukst als er tussendoor nog net het puntje/ gaatje van zijn eikel kan zien bij een slappe en geen lang slurfje. Maar dat hangt ook van de temperatuur af. dus een vraag aan jou en de jongens, hoe is dat bij jullie?

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten