Skip to content
3 reacties
880 weergaves

Ik kan bijna niet geil en nat worden

Ik ben al sinds mijn 16e sexueel actief, en heb sinds die tijd 2 lange relaties gehad. Interesse in seks heb ik al die tijd wel gehad, maar gekgenoeg heb ik er nooit zin in gehad om met mezelf te spelen, dit voelde gewoon niet fijn of zo omdat ik het zelf deed, ik hou er ook helemaal niet van om aan mijn eigen vagina te zitten..
Van sensuele verhalen of fantasie raak ik wel opgewonden, maar nat word ik niet.

Toen ik net ontmaagd was had ik veel seks met mijn vriend, toen vond ik het heel erg leuk en had ik altijd enorm veel zin, dit was met condoom. (Ik weet dus niet of ik toen wel nat kon worden) na een tijdje ben ik aan de pil gegaan en gingen we verder zonder condoom (dit vond ik nog lekkerder)
Op een gegeven moment ging de vonk voor mij er af en liet ik me maar gewoon neuken, zonder enig gevoel erbij, uiteindelijk wel vochtig door alle ruwe beweging.

Momenteel ben ik al een paar jaar met mijn vriend, hij heeft een heel hoog libido en zou de hele dag door kunnen gaan. Mentaal wind dat me heel erg op en wil ik daar graag aan meewerken, maar lichamelijk komt het er niet zo makkelijk van.
We hebben allerlei dingen geprobeert, zelfs meerdere keren een trio. Dit vond ik ook erg leuk om te doen en te zien, maar ook haar vagina gaf me een onprettig gevoel ondanks dat ik de rest van haar wel heel prettig en leuk vond.
Mijn probleem bij alles wat ik doe op sexueel gebied is dat ik (bijna) nooit nat word ook niet tijdens de seks, soms maar een klein beetje, en dat ik geen idee heb hoe ik geil kan worden en dat ook aan mijn partner kan laten zien.

Ik heb een hormoonspiraal als hormonen hier ook mee te maken kunnen hebben..

Heeft iemand dit zelfde probleem ervaren en er iets op gevonden misschien? Of heeft iemand advies?
Inmiddels speel ik wel eens met mezelf en ben ik begonnen met porno kijken, dit vind ik wel leuk en ik kan mezelf met een speeltje klaar laten komen, maar toch voelt het niet alsof ik echt geil word.

21 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik slik de pil met hormonen Qlaira en geen last van bijwerkingen . Nat of geil worden kan ook psychisch zijn . als je er veel over gaat denken daar los je het niet mee op . misschien een keer met een gynaecoloog bespreken als je er veel last van hebt . ik heb wel dat ik in een bui moet zijn en dan sexy op pad ga shoppen en dan later echt wel in een geile bui ben en ook nat . ik hoop dat je er wat aan hebt

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent niet de enige die moeilijk nat wordt. Maar het omgekeerd bestaat ook: TE nat worden...

    Er is iets aan te doen. Er bestaan veel soorten glijmiddel. Zo'n glijmiddel geeft het effect van erg nat zijn. De eenvoudigste soort is de heel gewone blauwe tube KY Gel(bij oa bol.com) waarmee je jezelf lekker glibberig kan maken. Het is geen olie, maar een gel op waterbasis dus je blijft echt niet druipen tot de dag erna of zo. Zo'n tube gaat vrij lang mee, je hebt maar een dikke druppel nodig om het glibberig te maken. Daarnaast bestaat er ook een gamma van durex met smaakjes/geuren, maar wij hebben al ondervonden dat dit niet zo goed glijdt, en zelfs eerder een plakkerig gevoel geeft. En de smaak/geur stelt niet veel voor. Misschien heeft iemand andere ervaringen, maar de KY jelly vinden wij de beste. Vaseline is een onaangenaam plakkerig spul uit aardolie. Dus die willen we ook niet meer. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

    Als je niet met glijmiddel aan de slag wil, kan je misschien op zoek gaan naar de fantasie die je het meeste opwindt en er dan nog een paar schepjes op gaan doen. Je gedachten kunnen veel meer dan je denkt!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het kan goed zijn dat hormonen het iets verminderen. Van veel van 'dat soort' hormonen gaat eht libido naar beneden. Verder kunnen vrouwen zonder geil te zijn klaar komen. Het kan goed puur op gevoel omdat het even fijn is, omdat je er lekkerder op slaapt, omdat het de hoofdpijn doet verminderen, verzin een rede.
    Het komt vaker voor dus. Niet zo veel aan te doen helaas

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten