Skip to content
10 reacties
1557 weergaves

Vingeren

Hey heeft iemand tips voor mij voor vingeren, als je nog maagd bent?

14 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • M12
    Het is jou lichaam dus jou keuze.
    Maar je hebt dus wel erin gevoeld? En je moet toch daar afvegen, wassen en misschien straks een tampon erin doen.
    Maar het belangrijkste is..... het is erg lekker om wat daar te doen ;)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ik wacht nog tot ik ouder ben om daar te voelen

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • M12
    Dat klopt maar het is even wennen en dan kan het ook lekker zijn. Wordt je wel vochtig in je vagina? Dan gaat het makkelijker om erin te gaan.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Het voelt raar erin.

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • M12
    Vingeren is een onderdeel van het masturberen. Je doet bij vingeren een of meerdere vingers in je vagina. Dat moet geen pijn doen en niet ieder meisje vind het fijn. Wees ook niet ongerust als er maar 1 in past. Je kan verder ook over je clitoris wrijven om opgewonden te raken en zelfs een orgasme te krijgen. Oefen en kijk wat je lekker vind.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Maagd zijn, of blijven, is blijkbaar nog altijd belangrijk. Ontmaagd worden betekent dat je een stijve pik in je kutje laat komen. Maarre, pijn hoeft dat niet te doen, veel meiden hebben niet iets als een voelbaar maagdenvlies, laat staan dat dat tot bloedens toe opengescheurd moet worden, die eerste keer dat je je laat neuken. Veeeel beter is om bij jezelf al vingerend een paar vingers je van opwinding goed natte kutje in te drukken. Dan heb je dát alvast gehad. Door geregeld te vingeren weet je hoe klaarkomen, en nat worden, voelt. Gebruik die ervaring als je voor de eerste keer gaat neuken, en neem daar royaal de tijd voor. Net als dat je voor vingeren de tijd mag, nee moet nemen, zodat je goed weet hoe jezelf te verwennen. Want ja, daarom draait vingeren: genieten!!!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Koop glijmiddel
    Zorg voor schone handen
    Zelf ontdekken

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Vingeren betekent niet altijd dat je met één of meerdere vingers in je vagina gaat.
    Je kan je grote schaamlippen strelen of zachtjes over je clitje wrijven. Ik weet nu wel dat nogal wat meisjes een zeer gevoelig clitje hebben en dat op die plaats strelen niet leuk is.

    EEn meisje heeft mij geleerd dat ik haar clitje onrechtstreeks kon masseren door met twee vingers links van haar grote schaamplip en twee vingers rechts van haar grote schaamlip die beide schaamlippen ritmich tegen elkaar te duwen.
    Velen vinden het ook super als de laagste kant van de venusheuvel door je handpalm ritmisch wordt ingedrukt zonder het clitje te raken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe moet dat ik heb het nog nooit gedaan.

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan gewoon gaan vingeren als je nog maagd bent. Je kan ook een of meerdere vingers in je vagina doen. Als je vagina maar vochtig genoeg is en je ook ontspannen bent. Het moet namelijk geen pijn doen. Als je ontmaagd bent zal het wel makkelijker gaan. Maar je zal meestal een orgasme krijgen van het stimuleren van je clitoris.
    Wat heb je al gedaan of geprobeerd om te masturberen?

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten