Skip to content
5 reacties
664 weergaves

Girl-code

Hoe gaan jullie met de girl-code om en dan speciaal dat je niets mag met de ex van een vriendin. En natuurlijk hebben jullie tips hoe ik daar omheen kom.
Het zit kort zo. Ik had door een raar iets een groot probleem met mijn vriendin. Dat heeft een vriendin van haar eigenlijk opgelost door haar te zeggen dat ze meer begrip voor mij moest hebben.
Toch is de relatie met mijn vriendin doodgebloed, maar die vriendin van haar kom ik nog vaak tegen. Ik praat graag met haar en dat is zeker omgekeerd ook zo. Drinken af en toe iets, lachen veel en dan vraag ik om samen te gaan eten of iets anders en dan is het ‘Je weet dat dat niet kan’. Dus die girl- code. Jammer toch, daarmee geeft zij aan dat ze zonder wel verder zou willen.

20 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Dat is waar meisje 22. Mijn ex komt daar ook. Ze houdt zich ook niet meer in. Ik kreeg gisteren ook een zoen. Omdat ik koele rosewijn had meegenomen, maar op mijn mond en heel lang. Dus dat was echt meer. Ze zat ook te grijnzen daarna. Ik was een beetje stijf geworden, misschien zag ze dat. Dat zou ik niet erg vinden want ze mag weten dat ze me opwindt. Dat is allemaal nog niet uitgesproken. Ook niet dat ik verliefd aan het worden ben en denk dat het wederzijds is. Wel kent ze de nieuwe vriend van mijn ex al. Ze vindt hem een grote hork. Veel veranderd in twee dagen. Vanmiddag wilden we weer naar het strand maar dat wordt nu in sweater en wandelen. Alles is leuk.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dar is een hel stap voor haar. Ik weet niet waar jullie gaan, maar daar worden jullie gezien en daar wordt over gepraat.
    Dat vindt ze dus niet erg of in ieder geval minder erg dan een afspraakje met jou missen. Julie hebben de start niet mee, maar als je dat op kan lossen ontstaat er zeker iets moois.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Bedankt meiden 18 en 22. Even om het duidelijker te maken.
    Mijn ex en ik praten als we elkaar tegenkomen wel gewoon met elkaar maar niet over die periode. De band tussen mijn ex en die vriendin is duidelijk minder dan toen. Maar ze komt nog wel op haar verjaardag en zulke zaken en ik denk niet dat mijn ex het leuk zou vinden als ik dan met die vriendin meekom.
    Wel positief is dat ik mijn ex pas met een jongen op het strand zag. Het positiefste is dat ik gisteravond zo terloops aan haar vroeg om vanmiddag met me naar het strand te gaan en totaal onverwacht zei ze Ja leuk. Ik zei het om wat jullie zeiden het contact te houden en duidelijker te maken dat ik helemaal voor haar open sta. Een blauwtje is niet leuk maar ook goed. Het zou toch jammer zijn als door dat gedoe met mijn ex wij elkaar niet eens meer een kans kunnen geven. Ik doe dus wel rustig aan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Laat er wat tijd over gaan en blijf contact houden met haar. Als die meid jou ziet zitten blijft er misschien van de girl-code straks niet veel over. Succes!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ik ken hem. Er staat nog veel meer in. Het hangt er ook van af wat voor relatie er met je ex is overgebleven. Als die goed is en die zou zeggen dat ze er geen probleem mee heeft dan heb je kans. Het kan ook dat de band tussen haar en je ex in de loop van de tijd minder wordt. Is het moeilijk om het met haar te bespreken? Als zij zegt dat Het niet kan dan denkt zij dus ook aan Het, dus die gedachte is niet vreemd voor haar.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten