Skip to content
93 reacties
14043 weergaves

Spannende en pikante strandbelenissen

Het wordt eindelijk warm dus gaan we naar het strand in onze bikini of zwembroek of nog minder. Ik ga met mijn vriend en twee vriendinnen eind van de middag al. Hoe gaan jullie?
Kleden jullie je grappig met een handdoekje om of open en bloot. Hoe koud is het water? Dat kun je zien aan het plassertje van je vriend. Waren er leuke jongens? Vertel alles.
Ik post het zelf uiteraard pas al ik terug ben.
Jongens mogen uiteraard ook.

22 jaar
2 jaren geleden

93 Reacties

  • We zijn al weer terug. Het ging nog wel, maar was toch wel koud. Het water ook. Ik mocht die van mijn vriend zien en die heb ik nog nooit zo klein gezien. Uiteraard mee geplaagd. Ik zag ook nog een jongen die zich weer ging aankleden maar die speelde vals, die stond eerst een poos met zijn hand in zijn zwembroek hem op te warmen. Toch even op mijn vingers gefloten toen hij zich af stond te drogen.Draaide hij zich om, zoooflauw.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was al bij jou op topicvisite meisje 20. Het werd vandaag steeds beter, zeker vanmiddag toe er iets minder wind kwam.we rusten regelmatig hoor. Zoals nu om wat te drinken. De rosé is niet helemaal koud meer, maar dat geeft niet. Nog 6 km en dan zijn we op het eindpunt en gaan eten. Voor het eerst om half 2 in het water gegaan. Ik had het nog wel iets langer op kunnen houden maar mijn vriendin kon niet meer. Morgenavond hebben we hotel en de avond daarna is de stopplaats bij ons huis, dus dat maakt het simpel en de weerberichten zijn niet slecht alleen morgen wind. Krioelende strandjes lopen we vlug doorheen en daarna kan alles vaak weer even uit, alleen gisteren was wat minder. Spannende dingen zoals bij jullie hier niet zoveel, soms doen we wel iets geks of komen rare mensen tegen en zij nog gekkere.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M22, ik hoop voor jullie dat het de andere dagen beter weer zal zijn. Een hele prestatie, zo'n afstand door het zand banjeren. Wij zijn er in ieder geval veel te lui voor. Al erg genoeg dat we vanuit de jachthaven steeds moeten lopen, maar er passen geen 4 fietsen aan boord. Lastig trouwens om hier iets te schrijven. Wij zien genoeg water, maar komen de hele vakantie niet op een strand. We hebben onze boot en als we dan zo'n krioelend strandje aan een plas zien krijgen we niet direct de behoefte. Maar ik wens je nog veel plezier de komende dagen en hoop nog meer van je te lezen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Zaterdag werd het weer steeds minder, maar toen het nog redelijk was en we nog lekker zon hadden kwamen er vijf meiden topless dichtbij ons zitten. Mijn vriendin gelijk jaloers dat ik dat geluk weer had, want veel zie je dat niet. Ik heb hem kunnen bedwingen, dat lukte me toen ik 16 was bij zoiets niet.
    Mijn vriendin steeds met een grote grijns als ze me betrapte dat ik even keek. Deze keer op het weer na alles goed gegaan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook nooit zin om in de rij voor vieze toiletten te gaan staan meisje 14, dan hou ik het maar op. Als je dan wat gedronken hebt dat snel doorstroomt vindt je blaas het wel eens genoeg, maar helaas ik moest nog een paar honderd meter. Net als jongen 20 dus ook in mijn broek geplast. Is zelfs vaker gebeurd en mijn vriendin ook. We maken er geen drama van. Moet hij ook niet doen, wij noemen het een Ooops gevalletje. Ooops van oh neee ik hou het niet meer, ongelukje klinkt zo kinderachtig,
    Ik ben ts en we zijn aan de eerste etappe begonnen van onze strandzesdaagse. We gaan van Noord naar Zuid en vandaag 28km. De tweede auto staat bij het eindpunt want we hebben vaak geen hotel kunnen regelen. Het weer valt sinds gistermiddag tegen en we hebben zelfs regenjacks mee.
    Het spannendste vandaag is dat mijn vriendin een string voor haar vriend heeft gekocht, maar of die vandaag wordt geshowed , ik denk niet het is koud. Ik schrijf pas weer als er iets grappigs gebeurt of anderen iets hebben anders wordt het hier saai.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j20. Ik heb je eerlijk nooit uitgelachen. Ik dacht het wel al omdat je schaamde. Dan zie ik het gebeuren dat een grote jongen erg moet plassen en een natte broek. Daar moest ik eerlijk wel om lachen. Niet uitlachen hoor vooral nadat je het zo eerlijk vertelde. Goed dat jullie het vandaag weer proberen dat gaat nu zeker wel goed.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • (Ik ben ts) en nu de tweede stop van de oefening vandaag. Meisjes 14 en 15 hebben een heel eerlijk antwoord van jongen 20 gekregen. Stoer toch dat hij dat zo open zonder smoezen heeft gedaan? Hij schaamt zich er toch wat voor, maar als we op dit topic geen dingen zetten waar we ons voor schamen dan stond de helft er niet. Dus blijven plaatsen. Ik wens jullie een fijne dag, ook jongen 20 met vriendin op het strand. Misschien komen we elkaar tegen zonder het te weten.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @m14&15. Voordat ik bij zee was, toen ik mijn vriendin uitlegde dat ik het station niet ging halen hield ik het al niet meer. Dus ja jullie mogen me uitlachen, ik had in mijn broek geplast.
    Normaal toch dat je je als jongen van 20 dan uiterst lullig voelt. Dat dat kan gebeuren en anderen dat ook hebben verandert daar niets aan.Gelukkig was ik snel in zee en kon ik mijn spijkerbroek nog wel aan zonder dat het te erg opviel, maar dat ik me daarin fris en vrolijk voelde nee. Jullie weten nu heel eerlijk alles. Geen probleem.
    We gaan vandaag gewoon weer naar het zelfde strand en weer een Baco drinken alsof er niets aan de hand is. Ik zal nog wel wat opmerkingen van mijn vriendin moeten horen, maar daar moet ik tegen kunnen en het wordt een leuke stranddag. Voor iedereen hoop ik.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • (Ik ben ts) en loop we doen vandaan 10km heen en terug als oefening op het strand. Nu nog 3 a 4km naar het eindpunt. Een strandtent waar we net gereserveerd hebben. Ik rammel van de honger.
    Ik dacht dat jongen 20 uiteindelijk in zee heeft geplast meisjes 14 en 15. Ik vond het een grappig verhaal, ook omdat ik zelf nogal vaak hetzelfde probleem heb. Gaat het een keer mis dan is dat ook geen ramp. Ik moet nog een keer de zee in anders plof ik ook. Morgen laatste oefening 2 keer 12, maar dan beginnen we vroeg. Leuk dat het topic nog draait.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje van 14. Dat is zo en ik dacht het al. Hij heeft het toch in zijn broek broek gedaan. Dat komt wel eens voor . Ik ook een keer. Mijn broer ook en die schaamde zich heel erg. Veel te erg en dat moet hij niet doen. Dat kan bij iedereen gebeuren.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @m15. Hij is niet duidelijk, maar hij had het over een uiterst lullige middag. :)).

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen van 20. Zeg eens eerlijk: heb je het nu in je broek gedaan of niet? Het geeft echt niet, dat kan bij iedereen gebeuren. zeker als je zo hoognodig moet plassen als jij want dat is wel duidelijk.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Een ander kan niet voelen hoe nodig je dan moet @m21. Mijn vriendin vroeg nog of ik niet beter hard door kon lopen tot het station. Die discussie duurde al te lang want ik voelde het al gaan. Ze begreep het naderhand.
    Ik gun jullie best wat hoor @m19. En mijn vriendin vindt het ook niet zo erg dat die vrouwen en ook anderen mij gezien hebben, maar het is ook daar erg druk en niemand anders doet het daar zo, dus wij dan ook niet. Is het stil dan doe ik het zonder en zij ook.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn ex moest ook een keer zo nodig en zei me dat hij het niet meer op kon houden. Ik dacht dat dat laatste een grapje was en schoot vreselijk in de lach. Het was een relatie van misverstanden.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Je moet ons meiden ook gwn iets gunnen @J20 volgende keer zwembroekje uit en lekker uitgebreid alles afdrogen. Opdracht van mij!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @J20. Nee je hoeft je er juist helemaal niet lullig om te voelen, ik bedoelde dat het vervelend voor je was die hoge nood.
    Die vrouwen van 30 die hebben alzo veel piemels gezien, dus nu ook de jouwe. En als ze begrepen dat jij super hoge nood had dan is dat toch ook niet erg. Zullen ze zelf ook weleens hebben. Jongens schamen zich om van alles.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als het stil en er geen mensen dichtbij zitten heb ik daar ook geen probleem mee. Maar ze zaten heel dicht bij waar ik mijn spullen had neergegooid. Het waren vrouwen van ik denk ruim 30, volgens mijn vriendin hadden ze aandachtig naar me zitten kijken en me besproken. Ik had iets anders aan mijn hoofd, want het was toen zo erg dat het er al uit kwam en ik moest dus als een gek de zee in. Mijn vriendin kwam ook in zee en daar hebben we alles besproken en het er bij het opdrogen niet meer over gehad. Ze hebben ook geen opmerking gemaakt, maar misschien hebben ze alles ook nog begrepen. Ze lachten wel toen we weggingen. Zoals je al opmerkte, voor mij een uiterst lullige middag, maar anderen, ook mijn vriendin, mogen er om lachen

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @J20. Lachen, behalve op het moment dat jij degene bent die het zelf overkomt. Misschien durf je je de volgende keer nu wel zonder gedraai in een handdoekje om te kleden. Als jij je alleen maar omkleedt zullen die meiden daar geen probleem mee hebben toch? Ik kijk altijd gewoon. Jongen met piemel altijd leuk. Helaas veel die zich thuis verkleden of in handdoek. Ik krijg dan weleens het idee om op mij vingers te fluiten naar die jongens.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Spannend en pikant is anders, maar zaterdag was ik met mijn vriendin naar het strand. We zijn na het zonnen nog richting Kijkduin gelopen en toen weer terug en hebben bij de eerste strandtent Baco gedronken. Toen moesten we nog terug naar de trein. Een klein half uurtje dus eerst naar de WC, maar bij de dames was een lange rij dus zei mijn vriendin, ik ga wel op het station. Ik ook zei ik, maar dat had ik aan mij blaas moeten vragen. Ik moest per stap erger. Dan kreeg je het punt dat je van het strand af gaat naar het station en dat ging ik nevernooit halen. Dus dat zeg ik tegen mijn vriendin. Wij overleggen wat we konden doen maar ik voelde het al. Dus naar het water gelopen, mijn zwembroek snel aan gedaan en de zee in. Net op tijd zal ik maar volhouden, maar toen mijn voeten het water voelden kwam het al. Ik moet er niet aan denken dat ik geprobeerd had het station te halen. Mijn vriendin is daar maar ook nog te water gegaan en we waren een uur later thuis dan de bedoeling was. Bij het aantrekken van mij zwembroek had ik dus echt geen tijd om mijn handdoek om mij heen te doen dus die meiden die daar waren hebben ook alles gezien. Ze zullen wel gedacht hebben, maar dat maakte mij even niets uit. Op een andere manier spannend en pikant dus.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS. Ik begrijp dat die vriend van je vriendin ook gelijk alles uit trok toen jullie naakt gingen. Hadden jullie dat afgesproken of wat had je gedacht als hij iets aan had gehouden? Ik ga namelijk als het warm wordt een dag met mijn vriendin naar de kust en we gaan ook wandelen en zodra het stil is of er naaktstrand is naakt zwemmen en opdrogen. We gaan niet samen met een vriendin van haar plus vriend maar hebben wel afgesproken elkaar dan te zien. Het is een leuke meid maar je begrijpt me vast.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten