Skip to content
34 reacties
4544 weergaves

Hoe slapen jullie? (meiden)

ps alleen antwoord van meiden

ik slaap in de winter in een pyjama of onesie en in de zomer in een shorthama (shirtje en kort broekje) want ik wil best wel naakt slapen alleen dan ziet degene die me wakker komt maken me naakt en dat is natuurlijk heel raar en niet normaal. ik kan ook geen wekker zetten en ik ga er ook niet het ze over praten maar hebben jullie nog andere tips om naakt ze slapen zonder dat anderen het zien of zo?

pls help me xxx TS

13 jaar
2 jaren geleden

34 Reacties

  • Gewoon je telefoon/wekker ergens leggen dat je sowieso moet op staan er is ook een app die blijft af gaan tot dat je een foto maakt van je magnetron

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Witte onderbroek, wit hemdje, en een dunne of dikke dons naargelang het seizoen. Als ik ergens anders ben, dan nog met pyjama. En ja, ik slaap ook met een knuffel.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Slaap met een(roze)pyama van satijn waar ik er een drietal van heb.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Thuis: in onderbroek en pyjama, of soms alleen in onderbroek in de zomer. Geen bh want dat is lastig.
    Op vakantie: hetzelfde plus een luier. Als ik doodmoe ben en als we laat mogen opblijven en veel cola drinken, dan plas ik de nacht erna nogal eens in mijn broek. Maar op vakantie vinden mijn ouders het niet zo erg, dan mogen we van onze vakantie genieten. Thuis heb ik enkel een waterdicht onderlaken. Maar thuis plas ik zelden in bed, hoogstens eens per maand, want thuis drink ik niet zoveel en moeten we vroeger naar bed.
    Ik slaap ook nog met mijn teddybeer, die moet mee. Zijn er onder jullie nog die met een teddybeer slapen?

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Klopt helemaal m.20,satijn is een speciaal geweven stof van katoen/polyester en word veel gebruikt voor nachtkleding omdat het glad is en een luxere uitstraling heeft dan katoen omdat het mooi glanzend is,zijde is toch anders want je voelt het bijna niet als je dit draagt zowel in de winter en zomer past zijde zich aan aan het lichaam.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik slaap altijd met een pyjama van zijde omdat zijde zich aanpast aan de temperatuur.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik ongesteld ben draag ik een slipje voor het maandverband. Normaal slaap ik bloot. Als ik het koud heb doe ik wel een shirt aan maar geen broek....

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het zalig om na opgestaan te zijn noch even in pyjama te ontbijten,ik heb een paar superglimmende pyjama,'s wat ik erg mooi vind,jammer dat ze een beetje glibberen om je lijf.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een lange nacht hemd en geen onderbroek aan. maar mijn ouders respecteren mijn privacy en komen de kamer niet in. als het heel warm is (ik slaap onder schuin dak) dan lig ik helemaal naakt met ventilator aan, meestal val ik zo wel in slaap en wordt ik in de ochtend wakker en dan trek ik de laken over me heen of nacht hemd aan

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Slaap met mijn ogen dicht en geheel in satijn-zijde zelfs mijn ondergoed is van satijn.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Pyama(satijn).

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • nachthemd

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik de winter slaap ik in een pyama of een onesie. In de zomer in een hotpants of een onderbroek met erover met een slaap shirt wanneer het erg koud is of we kamperen soms ook net als meisje 13 in een onesie.

    Omdat ik net als meisje 13 en meisje 12 eerder ook nog regelmatig in bed plas heb ik ook een luier of zoals meisje 13 het noemde een pamper om 's nachts. Luier broekjes heb ik samen met mijn ouders geprobeerd maar die lekten heel vaak. Vandaar dat ik weer 'echte' pampers of luiers met plakkerts heb voor de nacht.

    Groetjes

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja lekker is dat om in (full)satin te slapen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Net als meisje 19 slaap ik in satijn.ik vind het heerlijk om in pyjama van satijn tussen satijnen lakens te liggen,lekker koel en heel zacht is het om zo te slapen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik slaap nog met een pamper, en een onderbroek die tot aan mijn navel komt en die goed aanspant, anders zakt mijn pamper af en lekt hij. Als het koud is ook met een onesie. Op reis altijd met een onesie zodat ze mijn pamper niet zien als ik uit onze caravan of tent kom.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Slaap in geheel satijn ik bedoel een (roze)satijnen superglimmende pyjama met satijnen slipjes en hemdje eronder aan,nadeel is dat satijn nogal glibberig is maar dat is wennen!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 12.jij ben wel erg jong vind ik.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben geen meisje, maar oké

    Je kan een keer probeeren om zonder ondergoed, maar met onesie of pyjama te slapen. Misschien vind je dat ook fijn?

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Slaap met een (satijnen) pyjama ook weleens naakt net hoe m,'n zin is.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten