Skip to content
7 reacties
1328 weergaves

Ben ik de enige?

Ik vind dat jongens vaak veel te ruw zijn bij het vrijen. Ik bedoel dan bv als je savonds naar huis wordt gebracht en je staat nog even in het donkere gangetje afscheid te nemen. Ze denken dan dat meisjes het lekker vinden dat ze tijdens het kussen gelijk met hun hand in je broek gaan en dan hard over je clit wrijven en vingers in je steken. En als je dan zegt dat je dat niet lekker vindt kijken ze raar en snappen het niet. Maar 1x ging het wel lekker, maar dat was een jongen die al wat ouder was. Die drukte zijn hele hand op mijn vagina en begon zachtjes cirkeltjes te draaien. Dat was wel lekker en dat wond me op.
Het is niet dat ik zo vrijen niet lekker vind, maar jongens snappen vaak niet dat ze langzaam moeten opbouwen en niet gelijk zo hard en ruw naar binnen gaan.
Bij vriendinnen hoor ik eigenlijk niet goed wat zij vinden. Het lijkt wel of dat iedereen bang is om buiten een groep te vallen en doen daarom maar alsof ze alles wel lekker vinden.
Ben ik nou raar en ligt dit aan mij?

15 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Mijn vriendje (15) is heel lief voor mij, ook voorzichtig. Ik ben heel blij met mijn vriendje, het kan echt niet beter. Jongens zijn ook geweldig!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan het de jongens ook niet verwijten. Tenminste als ze het beste met het meisje voorhebben. Ze zijn onervaren en hebben inderdaad niet goed geleerd hoe je een meisje kan laten genieten. Meisjes zijn hetzelfde. Alleen omdat jongens meestal het initiatief nemen tot een eerste seksuele toenadering en meisjes dat vaak over zich heen laten komen, hoor je meer verhalen over het onhandige gedrag van jongens dan dat je die van meisjes hoort.
    En adviezen over met elkaar praten praten en nog eens praten......zijn allemaal goed bedoeld. Maar op die leeftijd praten jongens vooral met jongens. Dus ook over 'hun veroveringen' en meisjes, als ze al over praten over persoonlijke seksuele ervaringen, doen dan met vriendinnen. Pas wanneer jongeren wat ouder worden en zich sociaal meer ontwikkelen, gaat men zich openstellen en ook meer geinteresseerd contact leggen met het andere geslacht. Maar ik denk dat jongeren die op vroege leeftijd seksueel actief worden met iemand van het andere geslacht veelvuldig onhandig zullen blijven. Een kwestie dus van leeftijd gekoppeld aan een noodzakelijk leerproces.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik terug denk aan toen ik net in de pubertijd zat, heb ik me ook zo bot gedragen. Je dacht gewoon dat het zo moest want je wist niet beter. En die stoere praat van jonge jongens onder elkaar hielp ook niet echt daarbij. "gewoon hard over die kut wrijven en je vingers erin stoppen. Daar worden ze geil van" (sorry voor deze botte bewoording, maar zo ging dat onder elkaar. Stoer doen.). En de vrouwonvriendelijke porno op internet hielp al helemaal niet.
    Ik denk ook dat meisjes van die leeftijd zonder betere ervaring, mogelijk ook wel dachten dat het zo hoorde (ook al deed het pijn). Logisch dus dat die ook niets aangaven hoe het beter kon. Je wilt toch niet buiten de groep vallen.
    Seks moet je dus leren en dat doe je met vallen en opstaan. En er veel samen over praten. In de seksuele opvoeding die ik heb gekregen, zowel thuis als op school, is het menselijke lichaam behandeld. Hoe het eruit ziet en hoe de voortplanting werkt, etc. Maar hoe je samen lekker moet vrijen kreeg -bij mij- geen aandacht. Ik weet niet hoe dat bij anderen is, of hoe het tegenwoordig gaat, maar ik denk dat daar nog wel een verbetering mogelijk is. En natuurlijk meisjes en jongens samen en onder elkaar.
    En het zijn ook beslist niet alleen de jongens die deze fouten maken; ik heb in die jaren eens een meisje gehad, die keihard in mijn ballen kneep. Alsof ze dacht dat daarin een soort van pompje zat waarmee ze mijn lul hard kon maken. Nou, niet dus. Dat merkte ze wel aan mijn reactie. Ik heb het ze dus uitgelegd.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken het helemaal. Mijn ex was rustig. Als we zoenden en hij ging in mijn broek ofzo dan was dat rustig. Ook als hij zijn piemel in me stak zeg maar was dat in het begin heel rustig en bouwde hij het rustig op. Mijn huidig vriendje is daar veel ruwer in. Hij steekt zijn piemel heel ruw in me en dat vind ik niet fijn. Hij weet dat ook maar past zich niet aan... We hebben ook nog maar 2 weken seks....

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vrees dat jongens van jouw leeftijd vaak nogal impulsief tekeer gaan als ze weten dat ze iets seksueels kunnen doen. Dat is volgens mij alleen maar puberachtig enthousiasme (denk ik, want ik heb hier zelf nog geen ervaring mee). Ik denk dat het beste dat je best gewoon aangeeft wat je wel en niet leuk vindt. Die jongens zijn nog onervaren. Zij weten niet hoe wat voelt. Vertel het hen en als ze niet luisteren willen zijn ze het niet waard.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Jij vind iets niet prettig dus dat is nooit raar gewoon aangeven

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongens zonder ervaring kunnen ruw zijn, maar dat is ofwel omdat ze niet weten hoe meiden het willen (wegens gebrek aan ervaring dus), ofwel omdat ze in alles ruw zijn (zo geboren zeg maar). Je bent niet raar, maar het wordt langzaam beter naarmate jij en de jongens wat ouder worden, of naarmate jij de zo geboren ruwe elementen links laat liggen ;-)

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten