Skip to content
12 reacties
2910 weergaves

budplug

misschien wil ik een budplug gaan kopen maar wie heeft er ervaring mee ... draag je deze ook bij het opstap gaan bijvoorbeeld of alleen thuis . vind je het gewoon fijn of wind het je op als je hem draagt en vertel je het andere dat je er een hebt of draagt

21 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Buttplugs zijn er in verschillende diktes, maar allemaal zijn ze smal rond je kringspier, dan zit het taps toelopende dikkere deel dus in je. Tot zover kan het ook met een dildo bv. Maar, een buttplug heeft dus die veel breder uitlopende voet, en die druk je dus niet naar binnen. Na wat gewenning glijdt een dunnere buttplug trouwens zo je aars uit, is mijn ervaring. Maar, begin met een dunne, een aan het gevoel om van buitenaf opengewerkt te worden. En tja, er kan soms wat darminhoud mee naar buiten komen bij het eruit trekken, dan reinig je de buttplug en rond je anus even, klaar. Het gevoel van open gaan is echt zalig, mits met beleid, en glijmiddel.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik gebruik al 5 jaar een buttplug en doe het ook wel eens met een dildo. Ik ben bi en heb ervaring met mannen en vrouwen, ook anaal. Als je alleen dingen gebruikt die er voor gemaakt zijn en geen andere dingen gaat gebruiken dan is het gewoon veilig.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is idd zoals M18 hierboven schreef. Gebruik enkel (anale) sextoys voor anale penetratie, geen geen huis tuin en keukenspullen om anaal in te brengen, dit kan gevaarlijk zijn.
    En luister naar je lichaam. Bij (te veel) weerstand en/of pijn meteen stoppen.
    De grootte van het inwendige deel van de plug is persoonlijke voorkeur. Het verbindingsstuk naar het uitwendige deel is best niet te dik en het uitwendige voetje is best slank en past vlot tussen de billen/bilspleet. Dit is comfortabeler als je de plug ook wil dragen tijdens bijv stappen enz. Deze vorm van voetje zal ook niet ongewenst "binnenglippen" .

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Een buttplug is gemaakt om in je kontje te doen. Een colafles niet!!!! Dan ben je i.d gestoord. Als je normale anale seks hebt loop je weinig risico's op dat soort dingen.

    Ik heb mijn buttplug bijna 3 jaar. Ik draag m vaak ook als ik naar buiten ga. Ik heb er nooit last dat ik vaker naar de plee moet. Dus kak er aan, bijna nooit. Ik val op meiden en hou van spontane seks en daar hoort anaal ook bij.....

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @Meisje21 Dat van dat er regelmatig op de spoed mensen langskomen die iets in hun anus hebben gestoken is inderdaad waar. Toevallig ken ik ook iemand die er werkt en het is soms wel grappig om te horen wat voor excuses er daar allemaal gegeven worden. Het excuus "Ik ben op het voorwerp gevallen en je is erin gefloept." komt blijkbaar verbazend veel voor. Ik denk echter wel dat je dat bij zo'n buttplugs niet voor zal hebben omdat ik veronderstel dat die daarvoor gemaakt zijn. Maar inderdaad (klinkt misschien stom maar veel mensen lijken dat te vergeten), steek niet zomaar dingen in je achterwerk omdat die inderdaad vast kunnen komen te zitten. Bij ons op school is er zo'n verhaal over een jongen die ooit bij de les seksuele opvoeding een tampon had meegenomen en die dan had uitgeprobeerd, in zijn achterwerk natuurlijk. Één van die keren wanneer er iemand van school direct naar het ziekenhuis ging.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zulke dingen nog nooit geprobeerd en nog nooit in het echt gezien.

    Vraag1: hangt die buttplug dan niet vol kak als je hem eruit haalt? Dat lijkt mij toch erg vies?

    Vraag2: hoe groot is het risico dat hij er helemaal in floept en je hem er niet meer uit krijgt? En hoe groot is het risico op zware verwondingen als je plots gaat zitten of op je achterste valt, vb. gescheurde darm?

    Immers, een vriendin van mij heeft stage gedaan op de spoed-afdeling van een groot ziekenhuis hier. Daar kregen ze dikwijls mensen binnen die iets in hun anus gestopt hadden en dat er niet meer uit kregen. Zowel kinderen die doktertje speelden, als volwassenen die zich masturbeerden.

    De ergste van die operaties waarbij mijn vriendin moest assisteren, was een man met een cola-fles. Hij zei dat hij ooit begonnen was met kleine dingen: balpennen, kaarsen,... Dan wat dikkere kaarsen. Daarna geleidelijk nog groter: kleine flesjes van 33cl, dan flesjes van 50cl, daarna 1 liter. En toen die grote cola-fles van 1.5 liter. Maar plots floepte ze er helemaal in en hij kreeg ze er niet meer uit, ze zat muurvast en zijn darmen waren gescheurd. En ja, toen moest hij met helse pijnen naar de spoed-afdeling voor die nood-operatie.

    Dus ik vind dat soort dingen toch maar riskant. Lijkt mij geen goed idee. En je wilt dat ook niet in je medisch dossier hebben...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Altijd een intrigerend onderwerp, een buttplug. Toevallig deze week ook met mijn vriendin nog over gehad (zij begon :) Ik zou het denk ik wel eens willen proberen, maar of ik er dan ook meteen mee naar buiten zou gaan weet ik niet. Volgens mijn vriendin kan het makkelijk, als je maar niet te hard op je fietszadel neerploft. Ik durf te denken dat ze me een beetje aan het uitdagen is, maar bij haar weet je het nooit...

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik draag er ook regelmatig 1 heb er verschillende omdat mijn vriend eist dat ik ze draag. Degene die ik nu heb ik van metaal met een mooi gekleurd steentje op het uiteinde wat ik wel mooi vind. Ik vind het niet altijd fijn om in te hebben maar soms is het echt wel fijn en geil om te dragen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Voordat je hem inbreng,ga eerst goed poepen, een scheet laten dat kun je ook wel vergeten, en ja beetje insmeren met een zalfje.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik gebruik al enkele jaren en regelmatig een buttplug. Meestal gewoon binnenshuis maar soms draag ik het ook buitenshuis. Ik vind het lekker maar ook wel beetje geil gevoel.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Een buttplug in je anus drukken voelt zalig vol. Maar, een eerst aan dat gevoel, aan het inbrengen ervan ook. Pas dan draag je hem eens buiten. Nog later koop je een dikkere. Geniet, maar bouw het op.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Butt want bud is een bloemknop

    Ga eerst maar eens kort testen ipv meteen denken ermee de deur uit gewoon rustig aan

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten