Skip to content
16 reacties
3099 weergaves

T-shirt zonder BH kan dat

Ik wil er meer seksy uitzien vanaf nu, maar toch niet te veel in mijn kleding veranderen want ik voel mij er prima in.
Meestal draag ik Armani jeans blauw en witte t-shirts van Zeeman en dan ook nog bootschoenen van Timberland.
En dan witte BH. Nu twijfel ik om op een zwarte of rode BH onder dat t-shirt over te gaan om beter te laten zien dat ik borsten heb. Maar als ik twee lagen draag doe ik geen BH want die heb ik niet nodig voor de steun met cup B min. Dus waarom onder het t-shirt wel als het sexy moet zijn. Ik heb het voor de spiegel uitgeprobeerd en soms zie je tepels, maar niet zo heel duidelijk. Dus kan dat of maak ik mezelf belachelijk. Ik ben eerlijk wel op jacht, maar ga ik over the top? En toch liever die zwarte BH of hebben jullie andere tips.

21 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik doe het ook

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendinnetje zit hier mee te lezen en vraagt zich hardop af wat je dan onder je tennisrokje gaat dragen?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts @j21. Een beetje stoer staat me wel hoor. Timberland heeft veel verschillende schoenen die geen houthakkers outdoor zijn. Het begint trouwens te werken. In de pauze van college kwam er een jongen naar me toe die ik alleen van gezicht kende. Hij had gehoord dat ik tenniste en wilde met me spelen. Ik heb gekeken of ik een gaatje heb en laat dat nu net vanavond al zijn (haha ). Ik ben heel erg. Een vriendin schrok er een beetje van en ja dan maak ik het juist nog erger. Hopen maar op goed weer.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor een deel eens met J17. Wit T-shirt (zonder bh uiteraard) plus blauwe jeans is altijd goed. Vooral bij een fikse regenbui. Maar maak van je hart een steen en doe om de liefde Gods die Timberlands weg. Veel te mannelijk stoer voor een meisje. Het houthakkers type zeg maar. Daar zijn de meeste hetero jongens niet naar op zoek. Dit was een gratis mode advies haha.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. @j17,19.bedankt voor de aanmoediging, ik ben de hele week al BH-loos en het bevalt prima. Net als bij je vriendin weet ik best wanneer het goed zichtbaar is en er wordt gekeken
    Sommige jongens doen best een beetje anders tegen me. Morgen kunnen we hopelijk tennissen en dan ga ik ook zonder onder mn tennisshirt na het tennis. Dat geeft dan ook wat inkijk. Mijn Armani’s en Timberlands weg dat kan niet dat ben ik zelf. Ik heb een hele verzameling, alle modellen in kleuren blauw die er bestaan haha. Twee zelf nonchalant gerafeld afgeknipte korte. Een ervan heb ik vanmorgen bijgeknipt tot korter kan echt niet. Dat is voorlopig de volgende stap. Goed dat je die hint gaf hoor, maar dat doe ik pas als ik helemaal wanhopig wordt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als jongen ga ik natuurlijk niet tegenspreken dat ik het best leuk vind om meisjes zonder bh te zien rondlopen. Mijn huidige vriendinnetje heeft kleine borsten en een grondige hekel aan bh's. Soms valt het helemaal niet op, een andere keer overduidelijk wel en dat weet ze zelf natuurlijk ook donders goed. Je moet vooral dragen waar je jezelf goed bij voelt. Op een heel andere voet antwoord gevend op je vraag, een jeans, wit t-shirt en bootschoenen? Zonder je te willen beledigen, dat geheel krijg je toch nooit sexy...? Al eens gedacht om je stijl wat grondiger te hervormen?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • hoewel je al weer gereageerd hebt ook mijn mening. BH-loos vind ik top! als je een bh ziet vind ik dat minder mooir, dus een gekleurde zou ik zeker niet doen. Ikvind het altijd mooi en spannend als iemadn geen bh draagt, en helemaal als je een beetje inkijk of sideboobes hebt, maar dat zal voor jou te ver gaan. langzaam opbouwen met wat je zelf durft/mooi vind.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Uiteraard allemaal verschillende meningen en dus veel info. Twee dingen zijn me duidelijk. Het kan en die gekleurde BHs moet ik niet doen, dat komt verkeerd over. Het derde is dat ik ook over andere dingen moet denken. Een crop top past niet bij mij en een bewust diep décolleté is iets te ver maar een gewoon décolleté waar per ongeluk een of twee knoopjes open staan past wel bij mij. Dus nonchalant. Vanmorgen heb ik een inhaalpracticum waar ook jongens komen dus ik ga al BH-loos en iets met een décollette met knoopjes ga ik verzinnen. Veel jongens vinden me er leuk en vooral sportief uit zien, vinden het leuk om met me te praten , maar aan seks denken ze niet bij mij, dat is mijn probleem. Ik zit ook te denken aan een strakkere broek van dunnere stof, maar doe het stuk voor stuk.
    Bedankt jullie tot zo ver.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb hele kleine borsten, a cup. Draag nooit een bh. Vind het wel fijn. Ja soms zie je mn tepels...zeker in de zomer. Mn tepels zijn wel wat groter. Maar maakt me niet uit.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ga voor BH-loos. Zwart of rood ondergoed vind ik juist weer niet leuk. Liever een beetje bloot laten doorschijnen, dat is natuurlijker.
    Maar ik mag me er waarschijnlijk niet mee bemoeien.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Is dat thuis of buiten? Thuis draag ik ook vaak geen bh.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat gaat. Ik doe het zelf wel en het is ook heerlijk als je kleine borstjes hebt. Je moet uitkijken met de dikte van de stof.
    Verder ook met water en zorgen dat je niet opgewonden raakt van de jongens die naar jou kijken. Die raken dan ook opgewonden enzovoort. Maar als je op jacht bent dan is dat misschien je bedoeling.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • BH is niet verplicht, een felle kleur BH onder een wit shirt vind ik armoedig staan ipv sexy maar je moet lekker uitproberen waar jij je goed bij voelt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Zonder bh is heel sexy, geheid dat soms je tepels zichtbaar afgetekend te zien zijn, mmmooi.
    Een witte bh is eh, gewoontjes, een huidkleurige een afknapper, een rode staat ook sexy, stoer wel als je dat durft. En zwart, ach, gewoon niet mooi.
    Jouw cupmaat B kan inderdaad zonder bh ook heel goed, al vraagt het wat lef, voor als je tepels zich laten zien. Doe mij maar zonder bh ;-)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongens zien vooral graag diepe décolletés.
    Maar een t-shirt zonder BH kan ook wel vind ik. Zolang je geen al te grote tieten hebt, zullen ze niet te hard in het oog springen, ook de tepels niet denk ik.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Is jouw eigen keus om een bh te dragen of niet. Als je een wat grotere voorgevel hebt zou ik wel een bh blijven dragen want anders ga je klachten krijgen in je rug enzo. Met kleinere borsten is dat minder snel. Je kunt je ook gewoon je wat meer bloot kleden. Kies voor een laag uitgesneden crop top, of een een topje/jurkje met een open rug etc. Shirtjes waar je een bh doorheen ziet vind ik persoonlijk niet zo mooi. Nou val ik ook niet op meiden, dat scheelt dus ik let daar niet zo op. Ik doe het zelf nooit. Ik heb verder ook de behoefte niet om me sexy te kleden.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten