Skip to content
10 reacties
3112 weergaves

Maar 1 keer klaarkomen

Waarom kunnen jongens maar één keer klaarkomen en moeten ze daarna een half uur wachten? Waarom kunnen ze niet zoals wij meiden meerdere keren komen?

15 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Vrij simpel de balzak is na de zaadlozing leeg en moet eerst weer gevuld worden.
    Dat duurt minimaal een half uur.

    Je kan wel bij een jongen het klaar komen steeds uitstellen door te stoppen of langzamer te rukken of pijpen.
    Of zelfs steeds ff een half minuutje te stoppen.
    Als hij dat 3 of vier keer achter elkaar heeft vol gehouden dan komt hij daarna gillend klaar.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Er bestaat een techniek genaamd eaching(weet niet of ik het juist schrijf) dus zorgt er voor dat de orgasmes van jongens heftiger worden en na genoeg oefening ook meerdere keren kan.

    De hele reden waarom jongens maar 1x kunnen is simpel. Van oorsprong heeft het mannelijk orgasme en vrouwelijk orgasme verschillende bedoelingen. Seks is voor voorplanting bedoeld en daarbij moet het zaad van de man bij de eitjes van de vrouw komen. Daarom wordt alle energie van de orgasme van de man in 1x er uit geknald om het zaad zover mogelijk op weg te helpen zodat ze goed diep komen. De vrouw daarin tegen haar orgasme is meer bedoeld als een stimulans voor beide om door te gaan en seks te willen hebben en als natuurlijk glijmiddel. Daarom is het belangrijk dat de vrouw meerdere kan hebben want als de vrouw eerder klaar komt dan de man en ze zou niet nog eens klaar kunnen komen dan is dat negatief voor de bevruchting en dat wil moeder natuur niet.

    Dus het is gewoon biologisch belangrijk dat de vrouw vaker kan klaar komen omdat het de kans op nageslacht vergroot. Terwijl de man 1x goed voldoende is voor na geslacht.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij jongens werkt het als een soort mechanisch pompje: je zwengelt eraan, en hops, het spuit. Zoals die oude waterpompen in een schuur, met een smeedijzeren zwengel, je hebt dat vast al gezien.

    Als die jongens er veel fantasie bij hebben, geeft hen dat natuurlijk meer genot. Maar puur mechanisch werkt het ook schijnt.

    Nadat je de waterput droog gepompt hebt, moet je even wachten tot hij zich terug vult met vers grondwater. Daarna kan je terug pompen.

    Zoiets ongeveer, bij wijze van spreken.

    Jongens die Oosterse technieken kennen om klaar te komen zonder spuiten, die kunnen wel langere orgasmes hebben, en meerdere kort na elkaar. Maar dat heb ik uit oude boeken; ik heb het nog niet in het echt gezien. In het echt is het meestal een paar minuten ruk-ruk-ruk, spuit-spuit, dan een tijdje slapen, en dan weer ruk-ruk-ruk, spuit-spuit... :-)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Na een orgasme wordt de penis bij een jongen slap en er is een herstelperiode nodig vooraleer die terug stijf kan worden en spuiten

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat zit zo : toen de Schepping bijna helemaal af was, riep God Adam en Eva nog even bij zich. "Jongens, ik heb nog 1 dingetje wat ik moet regelen en jullie mogen kiezen : staand plassen of meervoudige orgasmes. Adam, jij kiest eerst."
    Koos die idioot toch wel het eerste zeker!!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dag Ts
    Vraag dat niet aan ons maar aan God die ons geschapen heeft ;)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Omdat het mannelijk en het vrouwelijk orgasme totaal verschillend zijn. Een meervoudig orgasme is voor een jongen echt mogelijk en twee keer kort achter elkaar klaarkomen lukt nog als je tussen de 14 en 18 bent, maar als je wat ouder wordt lukt dat ook steeds minder goed.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel precies weet ik dat niet, maar het heeft vgm met meerdere dingen te maken. Ten eerste gaat de opwinding bij een jongen van nature weg na het klaarkomen. Ofwel, hij heeft dus even geen zin en zijn erectie is weg. Ik denk trouwens dat dan jongen niet per se een half uur hoeft te wachten, maar het soms ook al eerder weer kan (zal ook per jongen verschillen). Je moet je ook voorstellen dat het klaarkomen van een jongen biologisch een andere functie heeft. Het gaat erom dat er sperma uitkomt, daarom komen jongens vaak ook eerder klaar en is de opwinding na het klaarkomen ook even weg. De klus is immers geklaard. Kortom, een jongen moet na het klaarkomen simpelweg eventjes opnieuw opstarten. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Omdat het orgasme van een jongen verbonden is aan de zaadlozing. Als die er eenmaal uit is, is de "taak" van de jongen biologisch gezien gedaan. Dan gaat de penis terug slap worden. Op zich kunnen jongens meerdere keren na elkaar klaarkomen, maar dan moet je vaak alles opnieuw beginnen. De penis moet weer stijf worden (wat niet altijd gemakkelijk is zo net na een zaadlozing), en moet alles leidend naar dat orgasme ook opnieuw gebeuren. Het is een biologisch mechanisme en veel kan je er niet aan doen. Dit verschilt ook erg van jongen tot jongen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn wel degelijk jongens de meerdere keren achter elkaar kunnen klaarkomen hoor mijn vriend bijvoorbeeld. Maar helaas is niet iedereen zo gelukkig hahaha ik kan zelf ook maar 1 keer dan een halfuurtje wachten .

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten