Skip to content
8 reacties
3516 weergaves

Naakt bij zus

Hoi! Ik ( 16 ) en mijn zus ( 21 ) slapen samen op 1 kamer, ze is vaak alleen thuis in het weekend. Maar laatst wist ik niet dat ze al thuis was en liep ik na het douchen naakt naar boven, en daar heeft ze me 99% zeker naakt gezien... Zou ze dit raar ofzo vinden? Want ik wist het echt niet anders loop ik niet naakt naar boven toe.. Zou ze dit door vertellen aan iemand ofzo?

( Zet het bij meidenvragen omdat ik vooral antwoord wil vanuit meiden kant )

Thanks voor reactie als je reageert! :)

16 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Als jullie op 1 kamer slapen zal ze je wel vaker naakt zien lijkt mij... je moet tog ook omkleden en zo? Ik heb alleen broertje en bij mijn vriendin thuis heeft die ook een broertje maar die zien erkaar ook vaak naakt in de badkamer of op de gang. (wel eigen kamers allemaal)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben zelf een broer en zus die allebei ouders zijn. Wij hebben allemaal wel een eigen kamer. Als ze van de douche naar hun kamer lopen zie ik ze ook regelmatig helemaal naakt. En ze mij ook. Vinden we zeker niet raar. Ook veel van ze geleerd met scheren van schaamhaar enzo.
    Lijkt me wel een beetje vervelend als je een kamer deelt en je krijgt vriend of vriendin. Als jullie samen slapen of seks hebben dan heb je geen privacy. Mijn vriendin komt juist in het weekend omdat we verder weg wonen. Dan hebben we regelmatig intieme momenten. Daar hoeven mijn broer en zus niet bij te zijn.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M16 TS Hier, we delen de kamer alleen in het weekend. De rest van de week is ze niet thuis. Ook is het niet elk weekend en ze is alleen op de kamer op te slapen eigenlijk. Dus ik vind t niet heel erg fzo

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ze niks heeft gezegd boeit het haar niet, waarom delen jullie een kamer lijkt mij vervelend op jullie leeftijd geen privacy

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook kijken behoeft eventjes reageren, de aarden heeft twee verschillende smaken te weten meisjes en jongens ( even kort door de bocht en ik wil zeker niemand te kort doen of beledigen. Daar zitten nuance verschillen in, maar ik schat in dat jou zus zich niet druk gaat maken jou een keer maakt te hebben. Dus laat het rusten of vraag haar, succes

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoewel ik jouw zus natuurlijk niet ken, ben ik zelf ook oudere zus. Als ik een van mijn broertjes naakt door de gang zou zien lopen had ik er niet teveel bij nagedacht. Ik ga er dan gewoon vanuit dat ze dachten alleen thuis te zijn, of hun handdoek in de badkamer zijn vergeten. Ik zou het een uur later alweer vergeten zijn en ik zou het zeker niet interessant genoeg vinden om het door te vertellen. Ik snap dat het voor jou beschamend is, maar je zus zou echt wel begrijpen dat je dit niet met opzet doet. Groetjes :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is je zus waarmee je vaak op een kamer slaapt. Maak het leven makkelijk voor elkaar. Of zeg sorry ik wist toen niet dat je er was en had toen niets aan. Zal ze zeggen ok dat doe ik dan ook.of iets anders en dan weet je dat ook

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga toch antwoorden... Ookal verwacht je reacties van meisjes...
    Ten eerste. Ik heb je niet geskipt 😋😋
    Ten tweede. Vraag het haar anders??

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten