Skip to content
12 reacties
1376 weergaves

Nieuwe vriendin maar klein geschapen

Dat is dus het probleem of eigenlijk probleempje. Het is nu 10 dagen aan met haar. In het begin ging het heel langzaam en was het meer vraag en antwoord over elkaar maar gisteravond kreeg ik een zoen en nu heeft ze het over samen dingen doen zoals naar het strand. Ik wil dat ook graag, maar eens moet hij voor de dag komen. Weten jullie een manier om haar daar op voor te bereiden zodat het op dat moment nog een beetje meevalt. Ik vraag het aan meiden maar ook aan jongens.

19 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • O ik zie je grijns m21. Dat moet volgende week want het gaat zo snel dat ze volgende week een paar van die stapvrienden gaat ontmoeten. Dat haar vertellen is nog lulliger dan toen het gebeurde maar ze moet het van mij horen en niet van een vriend met een leuke opmerking. Ik ben een nieuw topic begonnen over de relatie met haar. Ze verrast me steeds weer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb je haar dat al verteld ts of toch nog maar even niet ;-))

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb je dat wel eens gedaan j21, ik zou alleen maar het hele strand aan het lachen krijgen. Het is gelukkig ook niet meer nodig. Ze wilde gisteren zoenen maar niet zo kort als de dag er voor. Ik kreeg dus een stijve en daar was ze heel positief over. Ze wilde hem nog niet zien, maar zei wel dat ze helemaal nat was geworden. We kunnen het dus overal al over hebben. Ze wil het rustig en mooi opbouwen. Dat rustig valt denk ik wel mee.Helaas nog geen strandweer, ik ben er eigenlijk wel klaar voor.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Maakt mij net zoveel ut m22. Ik wacht tot zij over seks begint en als het past gooi ik een grapje over mijn kleine piemel er in.
    Ze kan hem krijgen hoe en wanneer zij hem wil. Ze zei ook wat dingen waaruit ik haal dat ze dat minder belangrijk vindt. Ze is ook heel slank, ik maak me minder zorgen.
    Bedankt voor de tips m21. Mijn ex had dat ook en dat ging beter met tegelijk vingeren. Met mijn nieuwe vriendin gaan we alles samen bespreken ook dat. Natuurlijk prima als jij liever een grote hebt, ik zou zelf ook liever een wat grotere hebben.
    Heel leuk dat jij dus meisje 21 van dat topic bent. Het gebeurde 3 weken geleden vandaag, dus er is inmiddels heel veel gebeurd. Ik hoop dat dat voor jou ook zo is, het kan dus.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mss een stomme tip maar hij werkt gegarandeerd. Bij het omkleden moet je voor je je zwembroek aantrekt een handstand doen in je blootje en een paar meter op je handen lopen. Dan zijn ze onder de indruk 1. dat je dat kan plus 2. dat je er het lef voor hebt en vooral 3. ondersteboven lijkt hij dubbel zo groot.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed idee ts. Als jij er een bent die op alles voorbereid wil zijn dan moet je je ook op haar antwoord voorbereiden. Als ze zo erg is als ik dan is dat of ik moet helpen zoeken. Ook kan ze zeggen dat ze het niet gelooft en dat ze bewijzen wil zien en dan moet je wel. Spannende tijd voor je.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Een paar dingen eerlijk. Size does matter for me, dat vult toch beter en jongens zijn niet zo goed in het stimuleren van een clitje. Dat gold vooral voor mijn ex die een behoorlijk grote had.
    Dus gelijk een tip voor je, want dat zal je kleintje behoorlijk kunnen compenseren. Dat betekent wel heel erg met je vriendin afstemmen wat ze lekker vindt. Ook eerlijk , ik let er net als m22 op bij jongens dus ik denk daarom ook dat ze het al weet.
    Kom ik een geweldige jongen tegen met wie het klikt en hij blijkt een kleine te hebben dan is dat voor mij beslist geen afknapper (liever vandaag dan morgen).
    Nog een vraagje ben jij dezelfde jongen van 19 van het stappen op het topic hoge nood?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • De reaktie van m22 is geweldig ook al maakt ze mij en mijn probleempje belachelijk. Ook met die van m17 en de andere kan ik iets. Om ge beginnen hij is stijf 12cm en slap verschilt natuurlijk maar bij warm weer 6cm, als ik hem wat opwarm is hij 8 zonder stijf te lijken. Onder de douche zijn er dus wel even klein als ik maar kleiner kom je zelden tegen.
    Hem even laten zien zoals jouw vriend moet ik dan doen bij het aantrekken van mijn zwembroek, na het zwemmen is het niets meer. Ik denk dat ze inderdaad al wat keren heeft gekeken. Ze maakte er voor het eerst een opmerking over toen ik was gaan plassen.er kwamen trouwens meer seksuele opmerkingen gisteren, dus daarom bereid ik me er op voor. Ik heb ook een grapje dat als ik weer ga plassen dat ik zeg dat dat bij mij altijd even zoeken is. Wat M17 zegt ik denk dat ze het niet belangrijk vindt en er zijn zoveel dingen die we leuk vinden van elkaar en we ontdekken er steeds meer. Maar zoals ik zei het gaat ineens hard.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ik denk dat als ze je echt leuk vindt, de grootte niet heel veel uitmaakt, ik zou er gewoon zelfverzekerd en nonchalant over doen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is (dat is het namelijk ook). De meeste dingen zijn groter in je hoofd dan dat het eigenlijk is. Waarschijnlijk ligt ze er niet wakker van of vindt ze het minder erg dan dat jij denkt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M22: leuke reactie. Dankjewel, dat zal heel wat jongens minder ongerust maken.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • "van zelfspot groeit hij"

    Wat een leuke :D en idd gewoon aangeven maar niet zo beladen over doen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gefeliciteerd! Je bent hier de miljardste jongen met een kleine piemel. Laat hem maar even zien, dan weten we waar we over praten. De meeste jongens hebben een kleine piemel maar die met een grote die laten hem makkelijker zien, dat is het probleem. Ik ken jouw vriendin natuurlijk niet maar als ze zo nieuwsgierig is als ik dan heeft ze in die 10 dagen al zeker 100 keer bij diverse houdingen naar je kruis gekeken. Verder weten we natuurlijk dat het om de stijve gaat en daar zit weer minder verschil tussen en veel meiden zijn mager of tenger en die zitten net als ik niet op een grote te wachten. Mijn vriend heeft ook een kleintje zeker als die slap is. Doe zoals hij.
    Bijna twee jaar geleden hadden we net iets of nog niet eens en zouden we naar het strand gaan en ik had heel netjes mijn bikini onder mijn broek en t-shirt aangetrokken wat ik echt nooit doe. Komen we op het strand aan, haalt hij zijn zwembroek uit zijn tasje, trekt alles uit en doet rustig die zwembroek aan. Wat voelde ik me letterlijk lullig. Dus mijn raad is zo snel mogelijk voor de dag er mee, het gaat er om wat je er mee kan en hoe je verder in elkaar zit en ook, van zelfspot groeit hij.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten