Skip to content
11 reacties
2564 weergaves

string of zwembroek

wat vinden jullie fijner zwembroek of een string?

of vinden jullie het leuker dat een jongen een bikini draagt?

14 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • @m17 Top! Zo zou iedereen mogen denken. Gewoon iedereen proberen aanvaarden zoals zij/hij is, wat wat zij/hij graag draagt en zich goed bij voelt., ookal is dit dan niet onze keuze. Leuk om zulk een reactie te lezen op een forum. Eenvoudig en zo juist.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het maakt mij niet uit wat jij draagt. Als jij een leuke jongen bent, dan zie ik vooral dat.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17 Inderdaad, klasgenoten en vrienden zijn geen fan van strings bij een kameraad.
    Gaat wel over. Geef ze gewoon de tijd om er aan te wennen. Jij moet je keuze van onderbroek of zwembroek niet veranderen en zij hun mening over jou niet ... het is niet omdat jij graag eens een string draagt dat je plots iemand anders bent. Laat ze gerust eens een opmerking geven of een grapje maken, des te sneller gaat over.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Tot hier toe komen de negatieve reacties op mijn zwemstring toch vooral van andere jongens en niet van de meiden in mijn omgeving. Niet iedereen vindt het even sexy, maar de reactie is toch vaker 'leuk dat je dat durft' dan 'trek alsjeblieft iets anders aan'. Ook mijn nieuwe vriendin vindt het gelukkig leuk.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @m19 Goed te lezen dat jij zo tolerant zou reageren en jouw vriend toch gewoon een zwemstring zou laten dragen als hij dit wil.
    Meer dan één ex-vriendin zag dit niet zo.
    Gelukkig had ik ook (2) vriendinnen die de keuze aan mij lieten of samen voor mij mee kozen.
    Een zwemstring draagt men ook niet meteen tussen de lakens hé...gelukkig voor jou.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gaat uiteraard om wat jij wil

    Ik zou het niet aantrekkelijk vinden mijn vriend in een string of Bikini maar als hij daar nou gelukkig van zou raken tjah dan is dat zo, zolang hij het maar niet in bed draagt denk ik dan.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals hier al vaker werd gezegd wordt er meer over (heren)strings gesproken dan effectief gedragen. Als jij een string wil proberen moet je dit zeker doen en niet laten leiden door de mening van anderen.
    Weet dat je vaak de uitzondering, de enige jongen (man) in string zal zijn, maar ook dit hoeft je niet tegen te houden. Voor de liefhebber zitten strings echt erg fijn en zijn - ook als zwembroek - echt een aanrader. Al is dit persoonlijke voorkeur uiteraard.
    Gewoon eens een string proberen dus.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS Vorig jaar ben ik soort van uitgedaagd door mijn toenmalige vriendin om in een string naar het strand te gaan. Voor die tijd droeg ik net als iedereen gewoon een zwemshort en hoewel ik zelf ook nooit had gedacht dat het een blijvertje zou zijn, draag ik mijn string nog steeds telkens wanneer ik de kans krijg om naar het strand te gaan. Heb zelfs pas een nieuwe gekocht die nog wat kleiner is dan de vorige. En ja, ik denk dat J21 hierboven wel gelijk heeft, er wordt veel meer over gepraat dan dat het daadwerkelijk wordt gedragen. Toch heb ik de afgelopen weken toen het zo heet was in elk geval nog 1 andere jongen in string gespot op het strand. Je moet vooral dragen wat je zelf leuk vindt en je niet teveel laten leiden door het (negatieve) commentaar van anderen. Succes met je keuze.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Alweer een topic over jongens in string. Mag hoor, geen probleem mee. Alleen : het doet me zo denken aan het Monster van Loch Ness. Iedereen heeft het er over en 95procent denkt dat het echt bestaat maar niemand heeft het ooit echt met eigen ogen gezien.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • In de eerste plaats doen wat je zelf vindt. En toen ik 14 was hadden mij ouders nog iets te zeggen. Een jongen in een bikini zou ik wel grappig vinden. En soms zie je mannen lopen die veel grotere borsten dan ik hebben, dus waarom moet ik soms wel en zij niet. Soms zijn ze zelfs nog jong en dat is dan gevolg van verkeerd eten en sportschool. Soms ook van hormonen die ze daar slikken om spieren te versterken. Doe maar geen bikini dus. String vind ik een beetje te. Ik ben altijd al blij als jongens niet een wijde zwemshort met binnenbroek tot hun knieen dragen. Wat wordt het bij jou? Mijn vriend heeft meestal strakke boxer.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het boeit me persoonlijk niet wat anderen dragen, maar een gewone zwembroek vind ik persoonlijk wel wat fijner zitten; niet iedereen hoeft mijn billen te zien

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten