Skip to content
7 reacties
4718 weergaves

Kijken meiden naar jongens in de sauna?

Ik vraag me af meiden kijken naar jongens hun geslachtsdelen in de spa of sauna. Ik ga de laatste tijd graag naar de sauna en ben wat aan de grotere kant qua formaat. Ik vraag me af of meiden dat leuk vinden om te zien

22 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik weet wel zeker dat vrouwen en meiden naar piemels kijken.
    Ik ga in de zomer vaak naar het naaktstrand en lig dan meestal vlakbij het begin en aan de vloedlijn.
    Er wandelen constant vrouwen en meiden voorbij richting een strandtent verderop of met een hond.
    Ik heb altijd een zonnebril op en zie ze gewoon kijken.
    Meestal stiekem doen ze net of ze met hun vriendin aan het praten zijn en kijken langs haar op het naaktstrand op.
    Soms maken ze zelfs stiekem een foto doen ze net of ze een foto van de zee maken. Maar dan gaat de telefoon op de selfie stand over hun schouder naar het naaktstrand.
    Ik vind het niet erg hoor daarom lig ik daar ook naakt kom maar lekker kijken ;-)

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje22, TS hier. Helemaal mee eens. Laten we vooral plezier hebben van wat we hebben. Ik ben gelukkig niet preuts en ik vind dat mensen mogen denken wat ze denken. En ik denk dat veel mensen het stiekem wel leuk vinden om een grote te zien :)

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat vrouwen met erg grote borsten dat ook hebben jongen 22. Daar wordt ook meer naar gekeken dan naar mijn kleintjes. Die krijgen net als jij het idee dat ze lopen te showen. Onzin,, jij hebt er geen twee thuis en denkt laat ik vandaag de grote maar eens vast maken om te imponeren. En jij moet ook niet preuts worden net als jongens met een erg kleine piemel zich ook zonder handdoekje om moeten kunnen kleden of de sauna in moeten kunnen. Ook daar wordt meer naar gekeken maar natuurlijk anders. Iedereen is verschillend geschapen en laten we daar plezier over en van hebben. Mijn vriend heeft een kleine, het valt wel mee behalve het beruchte moment als hij het koud heeft, we maken er altijd grapjes over. Ook als er vriendinnen mee zijn. Lol toch.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier, @meisje22: dankje voor je antwoord. Ik denk dat iedereen inderdaad wel een beetje kijkt. Ik zelf ook naar meiden die er goed uit zien of wat oudere vrouwen met grote borsten. Zelfs af en toe vergelijken met de mannen hehe. Waarom lijkt jouw een erg grote ding hebben vervelend als ik vragen mag. Ik loop er ook mee rond en sommige denken wellicht dat ik loop te showen. Want die heb je ook wel af en toe in de spa of op een naaktstrand

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Is menselijk kijken maar niet iets waar ik speciaal voor ga gewoon chill sauna dagje, moet wel lachen om die tatoeage opmerking want soms denk je manman wat lelijk had langer lopen sparen dan was het niet zo lelijk en scheef.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk van wel, maar zelf ga ik nooit naar een sauna.wel ga ik aan het eind van de middag meestal met mijn vriend en soms vriendinnen naar een stil strandje waar naakt gezond en gezwommen wordt. Als er families zijn dan hou ik wel mijn slipje aan. Daar kijk ik wel naar de piemels. Niet starend en niet stiekem gauw de ander kant weer uit maar gewoon. De meeste zijn rond het gemiddelde of door de kou een beetje klein, maar stevig. Dat staat heel stoer en mannelijk. Erg klein of groot lijkt me vervelend. Ik heb het over die van jongens of jonge mannen. Daar kijk ik naar de rest natuurlijk niet.
    Meer dan leuk en nieuwsgierig is het bij mij niet. Soms krijgt er wel een een stijve. Dat kan gebeuren, maar dat wordt voor mij dan wel een beetje teveel. En dat kan dan ook gebeuren.
    Verder op het gewone strand jongens die zich omkleden zonder dat gedoe met een handdoekje, dan kijk ik ook en mijn vriendinnen ook. Jij bij ons niet? Ach zelfs mijn moeder van bijna 50 heb ik betrapt bij het vrolijk geinteresseerd kijken naar een mooie man die zich stond te verkleden.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat denk ik wel, ja. Ik ga 2x/jaar met mijn moeder naar steeds een andere sauna. Lekker een dagje verwennen noemen wij dat. En we vermaken ons dan prima hoor met alles wat we zien en vergelijken er aardig op los. Sommige mannen lopen er ook speciaal voor met hun tattoos en piercings. Mijn moeder is nog niet zo oud en is gescheiden van mijn vader. Soms denken mensen dat zij mijn oudere zus is ofzo.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten