Skip to content
7 reacties
2146 weergaves

wil graag doorslikken

ik wil graag doorslikken als ik mijn vriendje (18) heb gepijpt maar durf dit niet te vragen. zou die het gek vinden? of vies?

16 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Je hebt een vaste vriend en het vetrouwen dat dit veilig kan. Dan beslis jij of je wil slikken. Er is - indien safe - helemaal niets ongezonds aan sperma inslikken. Het is best wel intiem en kan inderdaad opwindend voor jou zijn en ook zo ervaren worden door jouw vriend. Of je dit wil dloen en waarom je dit wil doen is dus helemaal uw keuze en ook helemaal niets mis mee ... indien veilig.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @ ts: Wat leuk dat jij wilt slikken. Lang niet alle meiden willen dat, sperma smaakt nu eenmaal niet zomaar lekker. Althans, dat vindt menig meisje. Het is dus vooral aan jou of je wilt slikken. Eigenlijk altijd vinden jongens het geil als een meisje zijn zaad slikt. Al is het ook een mooi gezicht als je zijn zaad in je mond opvangt en het er vervolgens uit laat lopen. Maar, ook hier geldt: lang niet alle meiden willen überhaupt zaad in hun mond krijgen. Zelf vang ik graag mijn zaad op in mijn hand en slobber het daarna gelijk op. Overigens, andersom geldt, als een jongen wil dat een meisje zijn zaad slikt dan mag het meisje van hem verwachten dat hij haar beft, vind ik gewoon een kwestie van zeg maar gelijk oversteken. En ja, er zijn jongens die een meisje liever niet beffen. Terwijl, beffen, gebeft wórden, is voor meiden eigenlijk simpelweg dé beste manier om geheid klaar te komen. En ja, jouw kutje heeft ook een eigen smaak en geur, net zo goed als zijn pik en zijn zaad dat ook hebben. Voorgeil ruikt trouwens niet sterk, maar sperma kasn behoorlijk sterk smaken. Ben je geil op elkaar dan vindt je dat meestal zalig en opwindend, maar als je niet opgewonden bent zou dat zomaar anders kunnen liggen, dat je zaad dan juist níet lekker vind. Maar, als jij dus zijn zaad wilt slikken, doen, en laat dat slikken ook goed zien, hij zal het ongetwijfeld waarderen. Oh, nog een ding, als hij in jouw kut klaarkomt en jij bent nog niet klaargekomen dan mag je van hem best verlangen dat hij je klaarlikt, en dat hij dan dus én jouw kutgeil én zijn eigen zaad slikt. Geniet ervan, samen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • zeker niet gek.. en niet vies. Je hoeft het geeneens te vragen hoor zal echt geen probleem zijn, maar als je het wel vraagt is dat ook oke natuurlijk. Mijn vriendin slikt het ook gewoon door... ze proeft zelfs verschil soms als we wat bijzonders gegeten hebben zoals bijvoorbeeld shoarma met veel knoflook.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben bi en heb ervaring met pijpen als gepijpt worden. Mijn ervaring is dat meeste mannen aangeven als bijna komen wat ik overigens zelf ook doe. Voor de geen die pijpt is dan makkelijk te beslissen wat je wilt. Mijn ervaring is dat de meeste het erg lekker vinden om klaar gepijpt te worden en het door te slikken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen enkele jongen vind dit vies volgens mij maar net heel geil als een meisje dit wil doen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hebt hey als ik zo lees al in je mond (als je het uitspuugd blijft er altijd beetje achter en dat slik je ook al eigenlijk) wat s het verschil met alles doorslikken

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het lekker, heerlijk, fantastisch en zeer intiem. Het is zeker niet vies??

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten