Skip to content
12 reacties
2156 weergaves

Jeugd van tegenwoordig??

Hey
Er gaat sinds enkele dagen een filmpje rond in school. Het is een koppeltje (2 leerlingen in school), je kan heel duidelijk zien dat een jongen gepijpt word door zn vriendin. En nu komt het, ze zijn allebei 13 jaar... Toen ik 13 jaar was, speelde ik nog met lego enzo.... Is de jeugd echt zo aan het veranderen??

17 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Toen ik 13 was speelde ik ook met lego. En ook met de pik van andere jongens. Soms zelfs tegelijk. Volgens mij is er dus niet zoveel veranderd.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is bij ons thuis ook zo. Mijn zus is 18, zij heeft niets met jongens. Ze is het liefst op de manege. Ik heb al bijna 2 jaar verkering en mijn zusje van 13 heeft sinds een paar maanden een vriendje. Mijn zus en zusje zijn even groot, ik een langer en vaak denken andere mensen dat ik de oudste ben. Er wordt ook wel gevraagd of ik ben blijven zitten. Als ik dan zeg dat ik 15 ben dan kijken ze vreemd. Het is niet alleen je leeftijd maar ook je ontwikkeling. Niet alle meisjes van 13 zijn gelijk.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • J12, dat is zo..... Mijn zus is 17 en heeft nog nooit verkering gehad. Ik ga al 2 jaar met mijn vriend. We neuken al een jaar. Ik was 10 toen ik ongesteld werd, mijn zus was 14. Denk dat dat ook meespeelt

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Verschilt per persoon ook denk ik. Een vriendin van mij is ook 12 en al ontmaagd en zegt dat het lekker is en ik en mijn vriendje dat ook moeten doen. Maar wij willen nog niet zijn pas 12 en zitten in groep 8. Maar als ik over 2 jaar nog hem heb vinden we dat vroeg zat om het dan een keer te doen.

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • K heb ook laatst me vriendje gepijpt in een steegje naast school en dit soort dingen worden denk wel vaak gedaan

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou nee hoor. Niet iedere tiener van 13 speelt met Lego en niet iedere tiener van 13 heeft al seks. Ik was 13 toen ik ontmaagd ben. Hij was 15 en we hebben nog steeds verkering.ik heb nooit met Lego gespeeld, mijn vriend wel maar toen hij 13 was, was de spelcomputer belangrijker. Ik was meer een Barbie meisje maar toen ik 13 was kregen de jongens al aandacht. Je moet je niet afspiegelen naar een ander. Wees wie je bent en laat een ander anders zijn. Gelukkig zijn we niet allemaal gelijk, dan zou de wereld erg saai zijn

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Schijnbaar is de Lego van toen het pijpen van nu!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk niet dat het iets is van de laatste jaren, maar mij verbaast het ook dat zoveel hele jonge mensen al seks hebben met alles erop en eraan. Maar in de hele maatschappij lijkt alles wel te draaien om seks. De zegeningen van internet en porno misschien? Dat ze het ook nog filmen is vooral heel dom. Ze mogen hopen dat het ze later niet zal opbreken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben 14 een heb nog nooit gezoend. Vooral omdat ik gewoon niemand leuk genoeg heb gevonden. Veel vrienden hebben ook nooit gezoend, maar ook een paar al meer gedaan dan zoenen en 2 zijn al ontmaagd. De ene is nou eenmaal sneller dan de andere. Dat filmen vind ik vooral heel kut.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS.... Tja... "Toen ik 13 was......". Je hebt vroege vogels, je hebt laatbloeiers en die er tussenin zitten. Zoals j19 het al zegt, het is van alle tijden en het is dus niet nieuw. Dat jij nog met lego speelde zegt niet dat seks op je 13de vreemd is. Toen ik 11 was werden jongens al interessant maar seks was nog vies tot het eerste kusje..... Dan ben je over een soort drempel. Ik was 12 toen ik voor het eerst zoende en 13 "de eerste keer". Je kunt het vroeg vinden maar als je er aan toe bent....

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • de ene is er gewoon wat sneller bij dan de andere, dat is altijd al zo geweest. alleen dat filmen is van de laatste tijd, heel dom maar jah dat zijn pubers nou eenmaal

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Vooral het filmen vind ik echt heel erg, gevolgen inschatten is nog niet voldoende ontwikkeld in pubers. Het gaat vooral sneller en vaker inwisselen heb ik het idee. Meer meer meer idee heb je wel op meerdere vlakken van het leven. Mijn broer loopt stage in ziekenhuis twee 13 jarige met ambulance na xtc bizar

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten