Skip to content
15 reacties
3497 weergaves

Mijn vriend heeft een kleintje in zijn zwembroek

Op zich niet erg, maar het is aan sinds vorige zomer en toen zijn we nog een keer naar het strand geweest en hij heeft een strakke zwembroek waar je dat in ziet. Ook dat is niet erg, want ik weet dat als we het doen dat ik niets te kort kom.
Alleen nu gaan we zodra het warm wordt met een hele groep naar het strand en dan gaan dus mijn vriendinnen dat zien. Hem zal het een zorg zijn, denk ik. Dus vragen om die keer een andere zwembroek aan te doen komt raar over. Hem een wel strakke zwembroek met vulling net als bij BHs geven is het ook niet. Hij kleedt zich ook om waar iedereen naar kan kijken. Dus gewoon maar eerlijk bespreken dat er mee zit ? Ik vind niet dat hij preuts moet worden, want dat ben ik ook helemaal niet, alleen dan liever niet.

19 jaar
2 jaren geleden

15 Reacties

  • Dat heeft meer dan de helft van de jongens/mannen jongen 18. Mijn vriend ook, het spannende is dat hij enorm kan groeien. Bijna alle meiden weten dat hoor. Niet schamen als hij zo klein is en ook niet als hij een keer stijf wordt als dat niet uitkomt. Mijn vriend droeg daarom altijd een tentshort om in te zwemmen. Het heeft me veel moeite gekost om dat uit te krijgen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Al ik ga zwemmen blijft er ook bijna niets over van mijn piemel door het koude water.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • We hebben het nooit gemeten @J17. Wel heb ik hem wel eens half stiekem met mijn middelvinger vergeleken, dus ik denk dat het hetzelfde als bij jou is. Je hebt gelijk, het is niet waar dat het er niet toe doet, maar als je samen bent en het gaat goed doet het er weinig meer toe. Ik ben trouwens daar ook klein geschapen. Heerlijk dus. Neem gewoon de zwembroek die je wil, of wissel af.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Waar heb jij het over dat je klein vindt maar toch tevreden over bent? Ik heb iets meer dan 12cm als ik heel stijf ben. Slap 5 a 6 maar in een zwembroek kan dat nog kleiner worden. Niet iets om te showen dus. Een reden voor mij om preuts te doen te doen want dat ben ik niet. Ik ben niet gay maar zou wel een speedo willen. Omkleden doe ik wel bloot, maar ga altijd zo staan dat niemand hem ziet zeker geen meiden. Wel leuk dat ik dan wel eens opmerkingen over mijn billen krijg. Zoals een jongen hier zei size matters wel, maar als je eenmaal een leuke vriendin hebt minder. Zijn hier nog meer meiden met een vriend met een kleine ?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Dat is ook weer een voordeel @J17. Met kleine borsten kun je wel eens hebben dat je BH juist naar boven schiet. Ik zie niet in waaroM ik een BH aan moet, er zijn mannen met grotere borsten. Alles anders dan een tentshort is al durven in Nederland en dan zie je minimaal een jongen zijn billen. Die zijn vaak heel mooi en ook al een beetje opwindend.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gelukkig maar M19. Voordeel van het niet hebben van zo'n enorme piemel is dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of hij wel in je Speedo (of net als bij mij in je string) past. Zelfs daar gaat de vergelijking met borsten op trouwens :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Nee hoor @J17 je komt helemaal niet bozig over. Je neemt de moeite om me iets duidelijk te maken en ik ben het zelf met je eens. Z elf zit hij er inderdaad helemaal niet mee.
    Waar ik mee zat is dat als wij als vriendinnen onderling over jongens praten het natuurlijk gaat over die jongen met die grote lul die zich stond te verkleden of die je in zijn zwembroek zag zitten en er wat lacherig over die met dat kleintje wordt gedaan.
    Je vergelijking met borsten is goed. Daar zullen de meeste jongens toch andere opmerkingen over maken als ze de grote van een vriendin zien dan die kleintjes van mij. Ik vindt dat geen probleem en ik begrijp nu wel dat ik het probleem zelf gemaakt heb. Hij moet gaan hoe hij wil en mochten zij een opmerking maken dan vertel ik ze wel hoe vaak die piemel me al in de hemel heeft laten klaarkomen. Trouwens mijn beste vriendinnen weten al hoe geweldig ik hem in bed vind. Ook daar gaat het niet alleen om je piemel trouwens,

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat de meeste al zeggen: laat het gaan. Het is voor hem geen issue dus moet jij er ook niets van maken. Ikzelf heb er ook nooit moeite mee (ben ook niet zo groot geschapen vind ik zelf) en loop gewoon naakt op het strand (wel het naaktstrand natuurlijk) dus lekker belangrijk!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vraag me wel een beetje af waar de TS zich druk om maakt. Ben je bang dat anderen je niet meer voor vol aanzien omdat je vriendje geen enorme vleeslolly heeft? Zit hij er zelf ook zo mee als jij, die indruk krijg ik namelijk niet. Net als borsten hebben piemels nu eenmaal zeer verschillende formaten. Deal with it of zo. Sorry, ik heb de indruk dat mijn bericht wat bozig overkomt, dat is niet helemaal de bedoeling, maar ik wil toch graag aangeven dat het toch allemaal niet uitmaakt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik pas me altijd maar aan. Als anderen zich open en bloot verkleden doe ik het ook. Doet niemand het dan doe ik het ook niet. Wat anderen van mijn piemel vinden moeten ze zelf weten. Ik weet wel dat meiden daar met elkaar over lullen. Daar wil ik geen last van hebben. Ik denk je vriend ook niet.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Alledrie heeft geholpen om er beter over na te denken. @J21, je hebt gelijk daar wordt naar gekeken, door hun broek heen. Dus ze zullen al een idee hebben. Voor mij is hij heel goed. Niet alleen omdat het om andere dingen gaat voor mij, maar ook omdat ik heel tenger ben en een klein gaatje heb, dus past geweldig. Ik heb begrepen dat het mijn probleem is en niet dat van mijn vriend en dat moet het ook niet worden.
    Ik zorg gewoon dat ik al een keer eerder naar het strand met hem ga en daar vertel ik dan zo losjes over zijn zwembroek en zijn grower en dat hij niet preuts is. Dan zijn ze er als we met ons allen gaan op voorbereid. Ik kleed me als ik met mijn vriendinnen ben altijd om zonder gedoe. Gaan er vrienden of broers mee dan ga ik sukkelen met een handdoek. Inderdaad vreselijk. De meeste vrienden hebben wat jij een tentshorts noemt. Eentje die gaat zelfs wel zwemmen in een slip, maar die heeft een grote. Je ziet ik ben even erg.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe minder aandacht jij het geeft hoe beter

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hahaha de jaarlijkse piemelkeuring komt er weer aan. Ontken maar niet dat de lul van je vriend voor jullie meiden een ontzettende prestige issue is. Als hij echt een mini heeft (minder dan 5 cm), is het mss een goed idee om je vriendinnen vooraf in te lichten. Hun medewerking vragen om er ook voor hem een leuke dag van te maken. Dus graag geen stiekem gefluister in mekaars oor, geen teleurgestelde blikken, niet uitproesten wanneer hij zich omkleedt. Natuurlijk : size matters, maar ook de minder fortuinlijken onder ons hebben recht op een leuk dagje aan zee. Anders wordt het opnieuw de zoveelste zomer van de tentshorts en het handdoekgeklooi.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zegt dat jij er genoeg aan hebt dus dan zal het wel meevallen. Als jongens net uit het meestal koude water komen is er bij heel veel jongens niets van over. Dat weten alle meiden dus ook je vriendinnen. Juist goed dat een jongen die niet zo groot geschapen is daar zelfs dan geen schroom om heeft.
    Daarom trots op hem zijn. Zeggen ze er iets over dan antwoord je dat hij gisteravond veel groter was.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Waar maak je je druk om dan? Blijkbaar heeft hij geen problemen met het formaat van z'n ding, en jij ook niet. Ben je bang dat vriendinnen hem uit gaan lachen? Waarschijnlijk valt het hen helemaal niet op, en je weet het, blijkbaar is hij een 'grower' ipv een 'shower'. Dat zijn veel meer jongens.
    Laat 'm gewoon lekker de zwembroek aan hebben die hij aan wil zou ik zo zeggen!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten