Skip to content
27 reacties
5682 weergaves

Meester in kleedkamer

Ik had dus vandaag koningsspelen. Daarna moesten we gewoon omkleden in kleedkamer. Ik was dat al vergeten dus had een string aan, normaal boxer met gym Toen viel een ander meisje flauw. Dus klasgenoten haalden onze meester op. Dat wist ik niet dus ik gewoon omkleden en toen kwam de meester in de kleedkamer en ik had niet door. Ik had toen net mijn sportkleren uit dus had alleen een string aan. Dus mijn meester heeft mijn borstjes een beetje en mijn string gezien. Dit is zo schamen dat ik maandag niet naar school wil. Wat moet ik nu doen.

11 jaar
2 jaren geleden

27 Reacties

  • TS hier, ben vorige week 12 geworden . Met mijn klasgenoot gaat het nu weer goed gelukkig. Ik ben niet de enigste in me klas die strings draagt sommige ook al toen ze 11 waren. Sommige dragen ze niet. Verschild per meisje denk ik.

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Wel vervelend voor je. Hoe gaat het met andere meisje eigenlijk. Vind wel bijzonder dat een meisje van 11 al strings draagt. Mijn zusje van 13 heeft ze niet eens.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Oké dan snap ik het m14. Was toch nog niet van plan dat in het begin te doen met gym. Ga ze wel op gewone dagen dragen vind een string nu gewoon fijner

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik bedoel bij gym. En dit is 3de keer dat ik dat wilde zeggen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi M14, hoezo moet je een boxer aan op de middelbare.

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • M21 wat doe je moeilijk?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je je zorgen moet maken. Ten eerste weet die meester echt wel hoe meisjes en jongens eruit zien, dat is niets nieuws voor hem. Hij geeft er zelfs les over, herinner je.

    Wellicht heeft hij zelf kinderen. En hij is vroeger ook jong geweest en heeft zijn broers, zussen, nichtjes, neefjes, klasgenoten en buurtkinderen toen ook bloot gezien. Hij weet wat dat is.

    De meeste mannen vinden kinderen niet sexueel aantrekkelijk. Misschien wel mooi, als bij een mooi gezicht of mooie huid, of zo. En misschien tof om mee te praten en spelen. Maar ze worden er echt niet opgewonden van. De meeste mannen die ik ken, kicken op volwassen vrouwelijke zandlopervormen, borsten, ronde billen, vrouwelijke gezichten.

    In de pers doen ze soms alsof alle mannen gestoorde perverts zijn, maar dat is echt niet zo. In de pers lees je alleen maar de gedachten van domme en zelf gestoorde journalisten, niet de waarheid.

    Al mijn vrienden zijn gewoon normaal. Als ze jou bloot zouden zien, zouden ze wel eens kijken. Net zoals ze naar een voorbijlopende kat of hond zouden kijken, of net zoals ze naar jouw haren of kleding zouden kijken. Maar ze worden niet opgewonden en krijgen er geen stijve van. Het is gewoon nuchter en neutraal. Niets om je zorgen over te maken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gelukkig maar en vergeet niet een boxer aan te trekken met gym ook op de ms

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Zie je wel.. dat zei ik al. Maar gelukkig ook voor jou dat je nu zeker weet dat er niks aan de hand is.En nu weer gewoon door het het gewonel leven :p

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi ik ben ts. Heb nu weer paar dagen school gehad. Mijn meester doet niet anders of raar tegen mij. Denk dat ik me inderdaad beetje heb aangesteld. Ook klasgenoten doen gewoon.

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • M12
    Ik vind dat ook niet de beste oplossing. Jullie zijn dan niet bloot omdat jullie nog ondergoed aan hebben, maar hij kan echt wel stiekum kijken. En dan ziet hij wel alle vormen en soorten van jullie borsten, billen en vagina's (cameltoe misschien).
    Hij kan dus opgewonden worden van jullie.
    Kunnen jullie niet gewoon, zonder ruzie, omkleden? Veel beter

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je meester kijkt echt niet naar je hoor. Ik zit in groep 8 en bij ons moet onze meester in de kleedkamer zijn. Wij maakte te veel ruzie en nu moet er van onze ouders iemand bij zijn en dat kon alleen de meestee zijn. Hij gaat dan altijd nakijken en kijkt niet naar ons. Wij vinden ook niet erg met kamp ziet hij ons ook in bikini. Ik let wel op dat ik geen string aan doe als ik gym heb sommige doen dat wel maar ik gewoon boxershort ofzo

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Tuurlijk kan het per gezin verschillen. Bij ons iig geen probleem. Maar we dwalen wel heel veel af van het topic. @ ts: laat ff weten hoe de eerste komende les weer gegaan is... je zal zien er wordt niet over gesproken door je meester...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J19 omdat mijn moeder een vrouw is en mijn vader niet. Ik zie hem ook niet bloot.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat verschilt dus blijkbaar best wel per gezin. Bij ons thuis is het redelijk normaal dat we elkaar naakt zien. Ook mijn moeder. Ik heb geen zusjes, maar ik denk dat wanneer ik die wel had, het precies hetzelfde zou zijn. Bij andere families is dat toch net wat anders. Soms zien ze elkaar helemaal niet naakt en soms alleen de mensen van hetzelfde geslacht. Een cultureel verschilletje denk ik.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @m14: mag ik vragen waarom je vader anders is? Zou toch niet uit moeten maken vader/dochter hebben normaal juits vaak hele sterke band vlgs mij

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J19 het is niet leuk maar het is gebeurd.
    Met mijn moeder vind ik het niet erg maar mijn vader liever niet en hij weet dat.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @m11TS: precies no big deal die meester was met heel andere dingen bezig hoor die boeit echt niet dat jij er was om te kleden. En @m14 wat maakt het uit dat vader of moeder je bloot ziet.. dat is echt heel wat anders en zou helemaal geen probleem moeten zijn.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan m11 je moet het zien als je vader je per ongeluk bloot ziet. Het is niet fijn maar het gebeurd. Dan doet hij altijd alsof hij niks heeft gezien.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had al 2 keer een bericht gestuurd maar die komt er steeds niet. Maar daarin zei ik dat jullie gelijk hadden en ik het niet zo groot moet maken. Ik had pas vanaf koningsdag vakantie.

    11 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten