Skip to content
7 reacties
1360 weergaves

Waarom mogen jullie alles

Ik was zondag omdat het lekker weer was bij ons op de club gaan gennissen met een vriend. Hij moest naar paaslunch en wij doen niet aan pasen dus ik ging nog evenbwat drinken. Dat had ik vooraf ook aan twee meiden gezegd. Ik was dus op mijn gemak gaan douchen. Kom ik de kleedkamer binnen komt er doodleuk een van die twee naar binnen om te kijken waar ik blijf. Ze keek ook onbeschaamd naar beneden om hem beter te zien en vroeg hoe ik gespeeld had. Heel ongegeneerd of dat heelnormaal was. Niet dat ik het zo heel erg vind maar als ik dat zou doen dan zou er gegild worden en ging ik als viezerik aan de schandpaal. Ik heb ook wel eens meegemaakt dat een jongen met wie ik had gespeeld zijn vriendin naar binnen kwam, maar ik was er ook. Ik vraag daarom bij meiden of jullie dat ook doen, het normaal vinden en waarom het omgekeerde anders is.

17 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Ze zat kennelijk op je te wachten. Gaat je halen in de kleedkamer. Blijft gewoon naar je kijken als je naakt staat en houdt gezellig praatje. Daarna maakt ze excuses maar wil met je tennissen en gezellig wat drinken. En jij hebt niets door?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is helemaal geen verschil... ook meiden mogen dit niet doen. Als jij zou gillen enzo zou dat hetzelfde effect hebben en zou zij er ook op aangesproken worden. Alleen wij jongens doen dat niet en laten het gewoon toe. Ik zou het zelf trouwens helemaal geen probleem vinden, laat haar maar kijken hoor, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Ik heb dit zel maar 1 keer meegemaakt -ook op tennis- maar dat was een Dare met de tegenpartij haha wij zeiden dat ze geen bier durfde te serveren in de douche... nou deed ze wel dus koste ons de rekening ;P

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier weer. Dat laatste daar hoef je niet bang voor te zijn M20. Dat doe ik niet. Ze zat er ook mee en ik begreep best dat ze het niet kon laten om te kijken. Zelf zou ik ook nieuwsgierig zijn geweest. Ik wist ook niet wat ik moest doen dus ik gaf maar antwoord. Ik vind het niet erg dat ze me gezien heeft en ik weet nu dat ze het niet verkeerd bedoelde dus zand er over. Voor haar nu vervelender dan voor mij en dat hoeft ook niet het is een prima meid. Ze krijgt straks nog wel even straf tijdens ons potje tennis.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier. Het heeft inderdaad met privacy te maken , maar ook dat meiden denken meer te mogen. Ik heb het luchtig opgevat en er niets van gezegd, het is een heel spontane meid dus ik zocht er ook niet echt iets verkeerd achter.
    Gistermiddag belde ze ineens en bood haar excuses aan.ze had mijn vriend al weg zien gaan en had geen idee dat ik nog pas onder de douche stond. Ik heb gezegd dat ik het niet erg vond, maar dat als ik hetzelfde had gedaan dat dat gedoe had gegeven. Zij had dat ook niet erg gevonden maar begreep heel goed wat andere meiden daarvan hadden gevonden. Daarmee is het afgedaan en we zullen er alleen nog maar om lachen.
    Vanmiddag gaan we samen tennissen en daarna trakteert ze mij op drankje hapje.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kunt toch ook even de deur van de herenkleedkamer op een kier doen en daar je vraag stellen. Zeker zou ik gelijk vertrekken als ik merkte dat je net uit de douche stapte. Kijken en een praatje beginnen al helemaal niet. Dat is ongepaste nieuwsgierigheid. Ik denk dat er heel weinig meiden/ vrouwen dit zo doen. Dat mag haar best eens duidelijk gemaakt worden.
    Zeker ook geen vrijbrief voor mannen om ook maar eens in de vrouwenkleedkamer te gaan kijken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Lees het verhaal van m16 bij uitleggen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook zoiets meegemaakt, maar dan minder erg. Ik zal je verder niet met mijn verhaal vermoeien. Ik herken me wel zeker in TS, ik erger me daar ook aan. Ik denk dat dat soort meiden (bewust of onbewust) vinden dat meiden meer recht op privacy hebben. Een andere mogelijkheid is natuurlijk ook dat er meiden zijn die er geen problemen mee hebben als een jongen binnen loopt (en die meiden lopen ook binnen bij jongens) en dat er meiden zijn die dat wel een probleem vinden als een jongen binnenloopt (en die doen het ook niet bij jongens). Een derde 'soort' is dan misschien die ene die ik in het begin heb uitgelegd.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten