Skip to content
13 reacties
2246 weergaves

Ontpreutsen vriendje

Dat lukt me dus na twee weken nog niet erg. We hebben wel gezoend en elkaar omhelsd en thats it. Nu vakantie dus zijn we veel samen. Gisteren heb ik me op mijn kamer helemaal verkleed waar hij bij was en gewoon doorgepraat. Hij kreeg wel een stijve maar deed verder niets. Vandaag bij hem, ik denk hij doet ook zoiets maar weer niets. Hij is even het vriendje van een vriendin geweest dus ik weet van haar dat hij een kleintje heeft ( viel gisteren zo te zien in zijn broek wel mee) dus mogelijk is hij daar verlegen om. We hebben wel weer gezoend toen ik weg ging. Nu komt hij straks, dus wat moet ik doen?

17 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • TS. We hebben het niet in de krant gezet dat we het nu vaak doen, @M15, maar het is iedereen wel duidelijk dat het dik aan is. Nare meningen hoor je vaak niet zelf, maar wel spontaan heel leuke. Zijn moeder is zo leuk, die zat te vissen. Toen keken we elkaar aan en hebben we zo gelachen. Kan niet meer stuk.
    Hij valt vooral bij mijn vader in het potje. Ze zijn het politiek eens en hij gaat ongeveer hetzelfde als mijn vader studeren. Nou vrienden dus ook, dus eigenlijk gaat het te makkelijk. Hij weet niet dat ik hier zit en dat ik dat ik tips nodig had hoe ik zijn broek uit kreeg. Dat ik dat wilde kreeg hij uiteraard wel door. Allemaal goed gekomen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is ook zo. Sex is maar een stukje in een relatie, maar wel belangrijk. Hebben jullie nog leuke en/of nare reacties gehad op jullie samenzijn?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS. Dat smelten gaat bij mij het hardst @M15, hihi. Dat komt ook omdat als het zo lekker is gegaan je de volgende keer al weer aan voel komen. En die van hem is voor mij groot genoeg.
    We werken niet alleen met seks aan onze relatie hoor, maar dat liep een beetje achter. Is nu ingehaald;)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat fijn voor dat alles goed is gegaan tussen jullie. Hij smelt dus nu als water voor je ;)?
    Ik hoop dat jullie nog lang bijelkaar mogen blijven en veel plezier in bed of andere leuke plekjes

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS. Het lijkt wel weken geleden @M15 en 18. Hij is inmiddels helemaal ontdooid en hoe. Hij durft nu ook als zijn ouders beneden zijn en ook bij mij. Dat we veel vrij hadden en het weer dat werkte ook wel mee. We kenden elkaar verder natuurlijk al onder meer door die vriendin. Dat gaat ook goed, ze zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan, maar ik zat er eerlijk wel mee dat het nu mijn vriend is en zij had het wel met hem gedaan en ik niet. Ik ben niet jaloers hoor dat hij dat vroeger deed. Ik heb het ook met een ander gedaan, maar goed het gaat dus prima en dat het me verleidkunstjes heeft gekost is toch niet verkeerd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Veel plezier deze dagen. Laat ons nog iets weten over het verloop

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed hoor, vooral dat initiatief laten. Hij moet ook zijn best doen om jouw te veroveren.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS. Het gaat goed. Behalve M19 had ik alles gelezen toen hij kwam. We hebben meer over onze toekomst en direkter over seks gepraat. Hij heeft toen met mijn vriendin seks gehad dat wist ik toen van haar dus hij is geen maagd meer en ik ook niet.
    Langer gezoend en vooral geknuffeld en en ik heb het letterlijk over zijn stijve gehad en dat ik ook opgewonden was en dat we wat mij betreft voorzichtig ( voor hem ) verder konden gaan. Toen kwam het. Zijn ouders gaan naar paasweekend. Alsof mijn ouders het in hun hoofd zouden halen hier binnen te komen als ik met een vriendje zit. Hoe dat verder zit daar kom ik vanmiddag wel achter als die ouders weg zijn. Ik hoef niet door de achterdeur naar binnen te sluipen dat zou nog spannender zijn. Nou ja die ouders kennen me en weten dat we wat hebben dus die zullen wel vermoedens hebben. Hopelijk komen die uit.
    Onverwachte reden van die verlegenheid. Die vriendin heeft het daar nooit overgehad. Het duurde ook niet zo lang. Waren niets voor elkaar. Hij is net zo dun als ik en zij zit daar 30 kilo boven.
    Hij is ook veel serieuzer maar af en toe een beetje te dus. Ik zie wel hoe hard het gaat. Ik begrijp dat zijn tempo het belangrijkste is en laat hem voorlopig het initiatief.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel wonderlijk advies blijkbaar elke keer

    Maar gebruik eens woorden,

    "Hey Jacob vind het heel fijn met je en ben benieuwd naar meer met je doen wil jij dat ook?"

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Weet jij ook hoever hij is gegaan met je vriendin?
    Als dat ook alleen maar zoenen was, dan is hij gewoon nog verlegen om verder te gaan. Dus aan jou de taak om hem te ontdooien en hem te laten genieten van alles wat er tussen jullie kan gaan gebeuren

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Of, hij wil het gewoon rustig aan doen en niet meteen over gaan naar de seks. Misschien wil hij eerst de relatie goed zetten voordat hij over gaat naar zo'n dingen. Als je het er met hem niet over hebt, dan gaat hij jouw gevoelens ook niet kennen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Meer aan hem zitten, wat j16 al zegt. Zolang hij niets afkeurt of je hand weghaalt langzaam verder gaan. Je kunt ook zijn hand bij jou ergens neerleggen. Wat ook handig is is zijn riem of bovenste knopen losmaken. Dan heb je nog niets gedaan en wel duidelijk gemaakt waar je heen wil. Gemeen in zijn ogen blijven kijken en dan vragen of hij weet wat je wilt. Wel hem ook wat initiatief geven. Je moet hem over de hobbel heen helpen als hij goed hard is die verlegenheid vaak gelijk weg.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ga bij hem schoot zitten en begin lekker te zoenen. De meeste jongens worden dan wel heel geil.
    Misschien kan je dan wat later naast hem gaan zitten en streel de binnenkant van een dij gedurende enkele minuten.
    En wat later ga je met je hand tot aan zijn kruis om daar ook even te strelen.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten