Skip to content
8 reacties
753 weergaves

Wat is haar bedoeling?

Ik ben heel goed bevriend met een meisje. Ik heb er zelfs een crush op. En vroeger konden we echt heel goed praten over vanalles. Nu nog, maar minder. Meestal, als ik haar een bericht stuur komt ze eerst 20 keer online voordat ze mijn bericht opent en reageert. En soms reageert ze meteen. Eerst was ze ook heel enthousiast om eens af te spreken maar nu heb ik de indruk dat ze ook weer minder enthousiast is daarover. Laatst zei ze ook voor de eerste keer dat ik bij haar terecht kan, als er iets is. Nu to the point. Met momenten doet ze heel lief. En met momenten is ze weer afstandelijk. Wat bedoeld ze hiermee? Zijn meer meisjes die dat doen of is ze de enige? Ik snap het echt niet meer (maar dat komt wrs omdat ik simpel ben). Soms twijfel ik ook of ze gevoelens heeft voor mij. Maar ze beweert van niet. Wat denken jullie hierover??

16 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • @ TS, ach jullie zijn nog zo jong en er kan nog zoveel gebeuren. Mijn ouders hebben ook 2 x verkering gehad. Eerste keer toen ze 16 waren en 2e keer toen ze begin 20 waren. Uiteindelijk zijn ze al 23 jaar getrouwd, alles is nog mogelijk. Probeer je te vermannen en dit hoort nu eenmaal bij het volwassen worden!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ze heeft nu een jongen leren kennen. Ze werd eigenlijk ermee gekoppeld door enkele vrienden en het klikt wel tussen hun. Ik voel me nu echt kut vanbinnen..... Maar ik gun het haar wel

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit klinkt misschien wat gemeen, maar als ze zegt geen romantische gevoelens voor jou te hebben dan moet je haar met rust laten. Je zegt dat je je toch afvraagt of ze er misschien wel heeft, maar ik vraag me af of dit niet gewoon jouw hoop is die met je gedachten speelt. Zij weet hoe het van jouw kant is, als zij dezelfde gevoelens ontwikkelt voor jou weet ze je wel te vinden. Het is allesbehalve gemakkelijk, dat weet ik (heb dezelfde situatie gehad), maar je komt er uiteindelijk wel over.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. We praten er regelmatig over. Ik heb het haar meerdere keren verteld, dat ik op haar ben. Ze begrijpt het en ze vind me lief en leuk maar niet op dezelfde manier. Ik heb regelmatig de indruk gekregen dat ze ook gevoelens voor mij had. We hebben erover gepraat en ze zegt dat ze geen gevoelens heeft voor mij. Ik zie haar niet heel vaak. Meestal met carnaval en een paar keer erbuiten. Zij is wel al op date geweest met een andere jongen en heeft ook opengestaan voor een relatie met een andere jongen. Maar ik weet het echt niet meer.....

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, Je zegt dat jij graag verder wilt met haar en dat weet zij. Dan is het de vraag of zij net zo zeker is verder met jou te willen als jij dat naar haar bent. Hoe was haar reactie toen jij dat liet weten?

    Er is maar een manier om er achter te komen hoe het zit van haar kant en dat is er met haar over praten. Het kan best zijn dat zij nog niet toe is aan zo'n relatie maar dat ze jou niet wil kwetsen. Misschien vind ze jullie vriendschappelijke relatie heel fijn maar ziet ze op tegen hoe het gaat worden als jullie echt verkering gaan hebben. Misschien wil ze haar vrijheid niet kwijt, misschien is ze bang voor de fysieke kant van zo'n relatie.

    Zolang jullie er niet open en eerlijk over praten weet je het niet. Dat ze zegt dat jij bij haar terecht kan als er iets is klinkt toch als een uitnodiging. Wel, er is iets!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben de ts. Ze weet dat ik graag verder zou gaan met haar

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste jongen, Ik ben wel geen meisje, maar ik zie geen reacties dus geef ik er maar een. Wat ik mij afvraag is wat voor relatie jullie tot nu hadden voor jouw gevoel. Was dat gewoon een vriendschap of had het meer iets van verkering? Als jullie elkaar in het echt ontmoeten, raken jullie elkaar dan aan, zoenden jullie elkaar, of praten jullie alleen maar?

    Er zijn naar mijn mening twee mogelijkheden, of er is een ander, of ze wil wat minder met jou omgaan, of, en dat is de tweede mogelijkheid, ze is verliefd op jou geworden en zou meer willen, maar ze vraagt zich af hoe jouw gevoelens voor haar zijn. Dan durft ze zich niet goed bloot te geven uit angst teleurgesteld te worden als jij te koel doet.
    Nu zit jij maar stom te pielen met berichtjes sturen via je telefoon, maar zo pakken echte mannen het niet aan. Ze heeft gezegd dat jij altijd bij haar terecht kan als er iets is. Wel, volgens mij is er wel iets waarmee jij naar haar moet gaan, jij bent verliefd op haar. Dan kunnen er twee dingen gebeuren, ze lacht je uit of ze zegt dat zij ook verliefd is, op jou, en dan gaan jullie zoenen.
    Is ze niet verliefd, jammer dan, dan zal je moeten bedenken wat voor relatie jullie dan met elkaar willen hebben.

    In het algemeen, als je een relatie hebt met iemand dan moet je met die iemand gaan praten als er iets is waar je mee zit. Aan anderen vragen wat jullie probleem is is de verkeerde weg. Anderen kunnen niet in jullie hart kijken. Gewoon een beetje flink zijn!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Miss weet zij ook niet goed wat ze met jouw aanmoet? Miss wil ze ook meer, miss ook niet. Gewoon een keertje met haar afspreken voor een drankje of sow en dan zien hoe het loopt, gewoon een keer zeggen dat je haar leuk vind is de beste start dan weten jullie het maar....

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten