Skip to content
9 reacties
1851 weergaves

Handtastelijkheden

Sorry ik kon geen betere titel bedenken. Net zoals ik niet goed wist waar het te plaatsen. "Seks tegen je zin" was het niet echt en bij uitgaan vond ik het ook niet passen. Het verhaal dan maar. Afgelopen weekend waren we met een groepje uit. We stonden in een club een beetje te kletsen en kijken. Achter ons stond nog een groep jongens. Op een gegeven moment voel ik hoe mijn rokje van achter langzaam omhoog ging. Ik draai me dus een beetje nijdig om. Uiteraard niets meer te zien, achter ons werd vooral bier gedronken. Even later voel ik het weer. Ik nog wat nijdiger. Weer niets te zien maar wel even duidelijk laten weten dat het moest stoppen, hoewel natuurlijk niemand iets gedaan had. Het leek ook even goed te gaan maar ik schat zo'n kwartiertje later begon het weer. Ik bedacht dat het weleens de bedoeling zou kunnen zijn dat ik kwaad zou worden, dus ik besloot niet te reageren met als gevolg dat mijn rokje omhoog bleef gaan en mijn slipje volledig zichtbaar moet zijn geweest. Natuurlijk werd ik vreselijk kwaad maar probeerde dat niet te laten merken toen ik me omdraaide en vroeg of ze het gezien hadden. Ik deed zelf aan de voorkant mijn rokje omhoog zodat ze niet wisten waar ze moesten kijken. Daarna zijn we maar snel ergens anders heen gegaan maar de lol was er voor mij wel een beetje af. Als je uitgaat weet je als meisje dat je weleens een tik op je achterste krijgt of iemand je semi per ongeluk aanraakt maar dit soort kleutergedrag gaat toch wel erg ver. Meer meiden die zoiets is overkomen? En wat hebben jullie ermee gedaan?

20 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • WTF je gaat toch niet zomaar een rokje omhoog staan trekken? @TS je bent dan wel cool gebleven, maar je avond is wel verziekt. Volgens mij zijn de meeste clubs bijzonder fel op dit soort gedrag tegenwoordig. Misschien was je beter even langs de bar of een van de uitsmijters gelopen om te vertellen wat er is gebeurt. Dat betekent nog niet dat er meteen aangifte gedaan hoeft te worden, maar wel dat bepaalde groepjes in de gaten gehouden worden of ze zich schuldig maken aan dergelijk wangedrag. Daarmee help je uiteindelijk jezelf en mogelijke volgende 'slachtoffers'.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heyy ts.. thxs dat je me een beetje steunt.. ik had (niet zo zeer van jou hoor) meer negatieve reacties verwacht. Je rokje omhoog gaat idd wel wat ver, maar het ligt ook een beetje aan de setting. Ook ik ben wel eens een beetje klierig, maar daarentegen niet flauw als ik er op aangesproken zou worden zou ik mn excuses (en een drankje) aanbieden en je verder ook niet lastig vallen. Ik blijf zeggen dat ik van jou vinds dat je het prima hebt aangepakt opgelost, maar natuurlijk toch jammer dat het voor jou en minder leuke avond werd.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier ts. Ik ben het wel gedeeltelijk met j19 eens. We kunnen ons wel overal druk om maken, maar een tik op je billen of stiekeme aanraking zijn van alle tijden en voor #metoo maakten maar weinig mensen zich er druk om. Dat iemand in het openbaar mijn rokje omhoog deed ging natuurlijk veel te ver. Maar wij kenden die jongens achter ons niet, komen ze misschien ook nooit meer tegen. Een aangifte heeft dan weinig zin. Kost je alleen maar tijd en niemand die er iets mee doet. Zelf fysiek reageren vind ik best eng tegen mensen met zo weinig fatsoen. Je weet niet wat je ontketent. Daarom dus maar zo gedaan en vertrokken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • ik vind het eigenlijk wel prima reactie van ts. Ik snap dat niet allen meiden het met mij eens zullen zijn maar het is de laatste tijd wel heel erg met de preutsheid/meetoo gedoe. je mag tegenwoordig niks meer of je wordt al aangeklaagd. het is ook een beetje een spel tussen de boys en girls.. toch?? In ieder geval heb je aandacht. En nee ik heb het niet over echte handtastelijkheden maar een beetje flirten/aanraken/fluitje moet kunnen. zolang je maar niet te lastig wordt. mijn mening he!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M20. Je moet bozer worden en meer van je af bijten.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 20. Sla maar met de vuist op de tafel.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M17 heeft gelijk, vind ik.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat moet je toch niet accepteren !

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Boys will be boys, ben ik bang. Weinig aan te doen. Hormonen en alcohol : explosieve cocktail. Als het echt te ver gaat wil een knietje wel eens helpen. Daar zijn we doodsbang voor.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten