Skip to content
16 reacties
4630 weergaves

Aftrekken op mijn foto’s

Onlangs hebben een paar jongens toegegeven dat ze aftrekken op mijn foto’s. Ik voelde me wel gevleid, maar ik hoor dat ook sommige meisjes dat niet leuk vinden als er op hun foto’s word afgetrokken. Ik vind het leuk idee dat er wordt afgetrokken op mijn foto’s. Ik word er niet geil van, maar het idee dat ze op mij vallen geeft mij een gevoel soort van als macht. Wat vinden jullie als er een jongen op je foto aftrekt?

16 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • Als een jongen zicha ftrekt op een foto van een meisje, zie ik de jongen als onderdanig aan het meisje. Het meisje is dan de baas, zo zie ik het

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • meisje 16; dat hangt helemaal af van hoe je er zelf in staat. Kijk, je schrijft zelf al dat het je een gevoel van macht geeft en daar kick jij op. Het zal je dan zeker ook wel kunnen opwinden. Realiseer je wel dat als die gasten hun mening over jou met elkaar gaan delen, er een beeldvorming ontstaat waar je misschien op later moment wel last van kan gaan krijgen.
    Maar als die gasten toevallig een foto van jouw social media hebben geplukt en zich daar op aftrekken dan kan het ook best zijn dat je daar helemaal niet van bent gediend en je gebruikt voelt. Je bent dan voor hen een soort van sex-symbool en als je dat niet wilt dan voel je je daar niet goed bij.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is toch gezond. Hij valt er niemand lastig mee. Ik kom ook sneller als ik aan een pik denk.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb of had wel een beetje hetzelfde als m16. Toen ik een jaar of 14/15 was hebben wel een paar jongens stiekem foto's van mij gemaakt voor " eigen gebruik". Ik vond dat wel spannend dat ze me blijkbaar mooi en sexy genoeg vonden om dat te doen. En nu ik wat ouder ben zijn er nog steeds jongens die een paar keer per jaar reikhalzend uitkijken naar de folder en site van de lingeriewinkel waar ik voor poseer. Eerlijk gezegd vind ik dat nog steeds leuk.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • ach man, zolang als ik oog heb voor meiden geil ik op foto's van meiden die ik lekker vind op social media. Denk dat iedereen dat doet, als dat al niet de reden is dat social media überhaupt een succes is.
    Niet alleen op foto's met naveltopje of bikini, ook bij bepaalde sporten als beachvolleybal en schoonspringen omdat je goed hun lichaam of figuur kunt zien. Snap sowieso niet dat jongens niet massaal naar schoonspringen kijken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik trek wel eens af op foto's van meisjes die ik ken en die ik lekker vind. Daar is toch echt niks aan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Zich aftrekken op een foto van een meisje dat je (goed) kent vind ik eigenlijk echt best vies. Het lijkt wel bijna alsof je haar vanuit de verte zou zitten begluren en je dan zou bevredigen (om het haar dan nog eens te vertellen ook?!). Nee, ik snap zeker dat veel meisjes dit niet leuk zouden vinden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nooit van een jongen gehoord die tegen een beeldscherm spuit. Of überhaupt over een foto spuit. Waarom zou je dat ook doen?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Een foto van een beeldscherm? Spuiten jullie dan ook tegen het scherm aan?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe het wel, maar ik zeg het nooit. Ik wil niet dat meiden zich ongemakkelijk daarover gaan voelen. Overigens zijn dat vaker foto's met kleding dan zonder. Dat kunnen foto's in bikini of badpak zijn, maar ook een foto in een strakke broek kan al genoeg zijn om de fantasie te prikkelen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik trek me toch alleen af of (half)blote meiden of porno hoor. En schuldig voelen als je je afgetrokken hebt op een foto?? Laat me niet lachen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou het sneu vinden en het niet hoeven te weten eigenijk. Ik zou het echt niet als compliment zien.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik mij zou aftrekken op een foto van een meisje dat ik ken zou ik mij wel schuldig voelen denk ik. Ik zou dat persoonlijk niet gedaan hebben en ik snap zeker dat sommige meisjes dat echt niet zouden appreciëren.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • M18, dat is niet waar hoor, als een jongen een meisje aantrekkelijk vindt, dan wordt hij ook al geil van haar met kleren aan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou mij ook gevleid voelen als er op mijn foto wordt afgetrokken omdat ik dan weet dat ik dan aantrekkelijk ben.

    verlegen meisje

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Op wat voor foto's? Naaktfoto'? Want jongens trekken meestal op foto's af waar blote tieten of kutten te zien zijn.. anders worden ze niet geil genoeg denk ik

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten