Skip to content
70 reacties
3788 weergaves

uitleggen

Ik heb al even verkering en we zien nu elkaar ook bloot is het normaal dat je uit moet leggen waar alles beneden zit aan een jongen? Hij heeft het ook uitgelegd en laten zien van hem. En hij druppelt soms wat is dat want het is niet wit.

14 jaar
2 jaren geleden

70 Reacties

  • M15 Nee, je begrijpt het niet. Ik wil geen contact meer met je. Svp nu niet meer reageren. Bedankt.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Ik begrijp het wel, maar je moet eigenlijk niks van het commentaar aantrekken. Helaas deed ik het ook

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 Nee hoor, ik ben er klaar mee.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Wil je nog wat vragen?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen 21 – Ik ben intussen 17 geworden maar ben dus ‘het meisje van 16’.
    Ja, ik heb die jongen een hele tijd daarna nog wel enkele malen zien rijden op zijn scooter. Ik weet niet of hij mij toen ook heeft gezien. Ik denk van niet. Hoe dan ook heeft hij onze groep nooit meer opgezocht. En dat is maar beter ook. Toen ik hem zag rijden wist ik gelijk dat hij het was en kreeg ik een rilling over mijn rug en de hele dag heb ik daar weer aan terug gedacht. Meer dan ik anders doe. Maar dat ging de dagen daarna toch weer minder. Ik heb het ook mijn ouders verteld.
    Vorig jaar heb ik gehoord dat hij en zijn ouders zijn verhuisd naar een andere woonplaats. Ze willen daar een nieuwe start maken en alles achter zich laten.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • aan het meisje van 16; ik snap je uitleg dat je nu na jouw hele nare ervaring niet zeker weet of je anderen nog steeds zou adviseren om aangifte te doen van een aanranding / verkrachting. Maar ik blijf bij wat ik al heb gezegd, nl. dat ik het wel erg goed van je vind.
    En een vraag die ik ook nog heb; ben jij die knaap van die scooter daarna nog wel eens tegengekomen en hoe ging dat? Uit je verhaal hield ik het beeld over dat hij waarschijnlijk toch ook ergens uit je buurt afkomstig is of toch minstens uit je woonplaats? Maar dat hoeft niet zo te zijn natuurlijk.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M19 ik was hier de topic starter? Dus ik snap je niet.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M19
    Wat een kinderachtige reactie van jou. Maar jij bent nooit een kleuter geweest natuurlijk. Jammer dat de moderators dit doorlaten.
    TS had een vraag en daar werd op gereageerd. Meisje van 16 had een afschuwelijk verhaal en daar werd ook op gereageerd.   Van de redactie: we laten het soms door zodat de rest ook meteen weet dat dit niet van hetzelfde ip adres is (oid). Vaak als we het doorlaten is t niet de eerste die zoiets probeert te laten plaatsen en op deze manier is t afgelopen   

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • haha, ik had hetzelfde idee als de jongen van 18. Hoe dan ook, die nietszeggende dialogen tussen die 2 kleuters irriteren en voegen niets toe. Ik dacht dat volgens de boardregels langdurige dialogen tussen 2 dezelfde mensen ook niet was toegestaan. Moderator ?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan 'jongen 18'
    Dit is een rare reactie hier van jou. Jammer
    Misschien moet je alleen bij de jongensvragen blijven

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Wil de persoon die schuilt achter de profielen 'meisje 14' en 'meisje 15' nu eindelijk een ophouden met deze flauwekul? Het is voor iedereen nu wel duidelijk dat hier één-en-dezelfde persoon achter schuil gaat die klaarblijkelijk graag een dialoog met zichzelf houdt..... Dit is voer voor psychologen. Get a Life !!   Ook de moderators hebben dit al lang door; al jullie posts zijn afkomstig van hetzelfde IP-adres.   Van de redactie: euhm.. Dat zijn ze niet haha. Zijn twee verschillende personen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Je mag het wel zeggen hier als er wat is

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Dank je voor je 'sorry'
    En je hoeft je ook niet egoïstisch te voelen. Ik wil je ook gewoon nog steeds graag helpen

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Sorry m15 en m16 ik ben.... hopeloos

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Sorry m15 ik vind dat ik ook zelf egoistisch ben geweest.
    Bedankt voor het beantwoorden van mij vragen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Als jij mijn reacties goed leest heb ik wel op M16 een reactie gegeven. En nu noem jij mij egoistisch!! Ik heb de hele tijd jou geholpen met je vragen. Dat M16 haar afschuwelijke ervaring hier wilde doen heb ik geen probleem mee gehad. Maar nu krijg ik de schuld van iets en dat vind ik niet eerlijk. Als jij nog vragen of hulp nodig hebt wil Ik je graag helpen. Hier of, zoals ik eerder schreef, in een nieuw topic

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M16 ik schaam me dat m15 zo egoistisch is en niet eens iets over je ervaring zegt. Gelukkig ken ik haar niet.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey ts. Toen mijn vriendin en ik er 3 jaar geleden aan begonnen was het ook zo. Wij hebben er een aantal avonden over gedaan. De eerste avond hebben we ons gwn uitgekleed en gekeken bij elkaar en alles uitgelegd aan mekaar. De 2de avond hebben we gevoeld bij elkaar en samen gemasturbeerd. De 3de avond hebben we elkaar gemasturbeerd en de orale dingen gedaan. En uiteindelijk was het de 4de avond zover

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • jongen 21; jij ook heel erg bedankt hoor. Maar ik weet niet of ik iemand anders zou adviseren om aangifte te doen. Ik denk dat je eerst beter moet kijken hoe groot de kans is op een veroordeling. Maar ja, wijzelf gingen daar wel van uit en het bleek toch helemaal anders.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan meisje van 16 – Wat jou is overkomen wens je echt niemand toe. Tegenwoordig lees je zo vaak over aanrandingen en verkrachtingen dat je er als buitenstaander niet echt meer bij stil staat. Maar jouw uitvoerige beschrijving van wat er is gebeurd en wat er daarna ook nog eens allemaal over je heen komt was voor mij best wel een schok. Ik wist dat echt niet, ook niet van dat ziekenhuis. Zeker omdat de kans op veroordeling van de dader vaak moeizaam verloopt door een gebrek aan bewijs schrijf je, kan ik goed snappen dat er best slachtoffers zijn die afzien van een aangifte. Je bespaart jezelf dan in ieder geval het hele vervolgproces waar je dan nog doorheen moeit met een grote kans op een grote teleurstelling aan het einde. Maar aan de andere kant prijs ik ook jouw moed en dat van je ouders om wel door te zetten. Als niemand nog aangifte zou doen van iets dergelijks, dan krijgen daders helemaal een vrijgeleide en wordt onze wereld helemaal een grote jungle waarin de brutaalste het voor het zeggen hebben en kunnen doen wat ze maar willen. Als een aangifte al niet tot een veroordeling leidt, dan toch minstens tot afschrikking om het nog eens te doen bij een ander slachtoffer. Tenminste dat hoop ik dan toch.
    Wat een geslepen kereltje is dat geweest die jou heeft verkracht. Een echte gluiperd. Een ‘normale’ 16-jarige zou bij een beschuldiging van een verkrachting als eerste gaan ontkennen, lijkt me. Daarna valt die dan door de mand omdat de sporen op jouw lichaam onlosmakend naar hem wijzen en hij wel moet bekennen. Maar dit kereltje heeft dit vooraf dan gesnapt ???? en een andere tactiek gebruikt. Hij heeft gewoon bekend dat hij seks met je heeft gehad maar dat dat met wederzijdse instemming was. Tja, dan wordt het bewijzen dat jij niet wilde gelijk een stuk moeilijker. Hoe geslepen van hem. Als dit door hem zelf is bedacht dan lijkt het me dat hij dit wel vaker zal hebben gedaan. Maar misschien is hij geadviseerd door zijn ouders of wellicht meer waarschijnlijk, door zijn advocaat. Want die weten natuurlijk precies met welke aanpak je de grootste kans hebt ermee weg te komen…. Maar dan nog heeft hij wel meineed gepleegd. Hij heeft dan gewoon tijdens een officieel verhoor keihard staan liegen. Daar staat dan nog eens een extra straf op als dat uit komt. Daar moet je dan wel lef (in negatieve betekenis) voor hebben. Hij is dus echt een heel gevaarlijk en geniepig kereltje. Bah.
    Ik had gisteravond je post al gelezen en moest er de hele avond aan denken. Ik vind het echt verschrikkelijk voor je. En ik hoop echt dat je het ergens een plaats kan geven zodat je weer verder kan. Je hulpverlener heeft gelijk, je moet er gewoon over praten. Het is jou overkomen, je treft geen enkele schuld –ondanks wat ze ook schrijven in dat verslag- je hebt er niet om gevraagd of ertoe aangezet. Je bent gewoon een jonge meid die bet zoals ieder ander wel eens experimenteert. Jij hebt alleen de hele grote pech gehad dat je de verkeerde bent tegen gekomen. Geen enkele reden om je ook maar ergens voor te schamen.
    Ik wens je veel liefs en sterkte toe en heel veel goede mensen om je heen. Jij verdient dat.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten