Skip to content
12 reacties
1737 weergaves

Nog even en we gaan weer naar het strand.

En dan komen de grote vragen. Wat doe je aan, badpak, bikini, alleen broekje of niets?
Hoe kleed je je om als je wat aan doet? Thuis al en laat het op het strand opdrogen, onder een handdoek of open en bloot.
Hoe plas je? In zee, in de duinen, toilet strandtent na kwartier in de rij, hou het op tot thuis.
Waar kijk je naar? Jongens, meiden, allebei, tablet of smartphone, ogen dicht.
Ik kan niet wachten., het is uiteraard ook voor jongens, maar dan is het wat voor zwembroek. En een verzoek. Open en bloot omkleden graag, ik kijk daar met mijn vriendinnen met plezier naar. Hebben we ook wat om over te praten.

19 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Het had toch iets met die meiden te maken ts. Ik was al vaker naar dar naaktstrand geweest met mijn vrienden en daar liepen altijd wel naakte meest oudere vrouwen. Daar keek ik best naar uit nieuwsgierigheid en dan wilde hij wel eens een beetje groeien maar de ander kant op kijken was genoeg om hem weer normaal te krijgen. Na een paar keer met die meiden erbij is alles ook bijna normaal. Borsten kan ik gewoon naar kijken. Beneden moet ik niet te lang doen, maar dat doe je ook niet. Ik denk dat als ze straks weer meegaan en dat hoop ik dat ik er dan helemaal aan gewend ben en het is gewoon heerlijk op zo te zwemmen, zonnen en wat spelletjes te doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier weer. Een moet er de eerste zijn m20, en dat ben ik zelden. Gelukkig heb ik een vriendin die overal schijt aan heeft.
    Zij plast ook in haar broekje als het anders veel gedoe is, ik ben dan bang dat iedereen het ziet.
    Heb je het ook met alleen borsten j17 of heb je bij die meiden toch gedachtes, want dan wordt het moeilijk tegenhouden?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hihi, ik kan niet wachten tot het weer zover is. Alleen een broekje aan uiteraard, ook als ik de enige ben. Als iedereen op een ander wacht gebeurt er niets. Omkleden? Ene broek uit andere aan. De rest zien ze toch al. En gewoon zonder poespas geeft het minste gedoe. Plassen in het water als het qua temperatuur te doen is. Anders vaak gewoon in mijn broek. Moet toch in de was. Kijken doe ik naar alles en iedereen. Natuurlijk jongens, maar ook meisjes kunnen heel mooi zijn. Maar ik lees ook graag een boek en dan zie ik verder niets.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Wij zijn nog nooit naar de zee geweest, maar het lijkt me wel fijn. Mama zegt dat dat daar een veels te drukke bedoening is en vechten voor ergens een strandlaken te kunnen leggen.

    Broer zegt dat we deze zomer met de trein eens gaan. Hij en zijn liefje, ik en mijn vriend. Thuis zijn we in de zomer in ons blootje, dus misschien naar een naaktstrand?
    Dan zou ik in ieder geval naar de jongens kijken :-) .

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Net als m14 woon ik dichtbij zee en ga ik wel eens met een paar vrienden verderop naar het naaktstrand zwemmen. Nooit problemen gehad maar vorig jaar gingen er drie meisjes van school mee en die ken ik goed en die zijn dan heel dichtbij. Hij was in het begin heel eerlijk meer stijf dan gewoon. Na een uur ging het beter. Toen ze weer een keer meewilden heb ik maar gezegd dat ik geen tijd had. Ze hadden door dat ik smoesde en eentje heeft me uitgelegd dat het niet erg was en ook over zou gaan. Ze had gelijk. Ik hen nog een stijve gekregen en die is in het water overgegaan en kwam toen niet gelijk weer terug.
    Dus of in zwembroek of naakt. De zwembroek doe ik tegenwoordig naakt aan.en uit.. ik plas overal behalve in mijn broek. Kijken doe ik het liefst naar meiden, maar als ze naakt zijn moet ik dat dus beter kort doen.of helemaal niet. Bij vrouwen heb ik daar geen last van. Wil je nog meer weten ts?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kijk er zo naar uit. Van mijn vrienden/vriendinnen groep heb ik naast nog een vriend als enige twee een speedo/zwemslip aan. Ik kleed me op het strand om na het zwemmen. Ik vind slip het fijnst, dus waarom zou ik short aan dien als ik dat minder vind. Vriendinnen meestal bikini soms badpak. Ik plas in de zee. Kijk zeker naar de meiden. En juist omdat ik een zwemslip draag kijken meiden veel naar beneden. Ik heb niet zon grote maar maakt niet uit dat ik niet zon grote bobbel heb. Mn vriendin vind het mooi en sexy staan een speedo. Dus komt goed uit.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik stuurde het te snel door dus Ts hier nog een keer. Ikzelf vergeten dat hoort niet. Topless als ik niet de enige ben. Dus net als jongens met die tentbroeken wil ik niet afwijken.. Kleed me open en bloot behalve als er dichtbij vervelende mensen zitten. Plas in zee maar als het te koud is bij strandtent ( ook een keer in mijn broek hoor M20, dat was toen niet anders meer) Kijk het liefst naar leuke jongens zoals jij j18, liefst in je onderbroek.. Goed zo ?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga meestal naar het naaktstrand. Dus dan is het omkleden ook makkelijk: gewoon alles uit en klaar. soms aan zee maar meestal grasstrandje dat vind ik wat chiller .. alleen jammer dat er weinig meiden komen. Op het strand aan zee loop ik meestal ook nog stukje op textielstrand altijd leuk :p

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Aha, niemand overdreven preuts behalve die zwembroeken van jongens. Maar dat moeten jullie van elkaar. Niet van ons hoor!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen meisje 19. Ik kleed me altijd bloot om. Mijn vrienden ook en we hebben onder elkaar ook lol hoe klein hij in het water is geworden. Ik heb dan de kleinste.
    Ik heb wel normale zwemshorts omdat we die allemaal hebben. Ik zwem weleens in mijn onderbroek. Plassen in zee, die is erg groot. Kijken naar alles, liefst meiden en wij hebben het ook over jullie.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hangt er vanaf met wie ik ben. Ik woon 2 km van het strand. Met mijn familie heb ik een bikini aan, maar met vrienden topless of als we zin hebben naaktstrand iets verderop.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kijk er ook naar uit, maar vooral het water blijft nog maande koud. Erg vervelend voor de piemels van de jongens.
    Ik ga topless als dat kan. Ik kleed me open en bloot om en ja jongens mogen kijken maar niet staren graag. Maar nu komt het er zijn vaak meer oude mannen met dikke buiken en vrouwen met ook nog hangtieten, dus zelf heb ik niet zoveel te zien. Als er jongens zijn dan kijk ik daar graag naar maar anders heb ik mijn iphone.
    Plas in zee maar als die erg koud is en ik ben alleen met mijn bff dan bij heel hoge nood wel eens in ons bikinibroekje en dan aan de waterkant schoonspoelen.
    Mogen we alles van jou ook weten?

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten