Skip to content
8 reacties
987 weergaves

Wel flirten en opwinden maar geen relatie en seks

Wie heeft of had dat ook en op welke leeftijd ging je verder?
Ik probeer er tegen jongens wel altijd duidelijk over te zijn tot hoever ik wil en hoe ik in elkaar zit. Dus wel zoenen en schuren en gezellig samen iets doen. Maar meer niet. Een vriendin zegt dat ik bindingsangst heb maar ik vindt het prima zo. Ik ben dus nog maagd op 18 jaar, wel met jongens naakt geweest en voelen.

18 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik zit ook niet te wachten hoor m18, maar je kunt nooit uitsluiten dat hij langs komt en dan zeg ik geen nee. Maar voorlopig heb ik het zo ook prima naar mijn zin en vind het leuk te lezen dat er nog meer meiden zijn die hun seksualiteit op hun eigen manier beleven. Ik weet wel wat het is, soms mis ik het zelfs een beetje maar er zijn nog zoveel andere manieren om te genieten. Bovendien, als een jongen je gaat doen is dat vaak best kort en betekent het meestal ook het einde van de seks, terwijl ik juist houd van lang opgewonden zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Pijp je wel?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat denk ik ook meisje 19. Ik krijg natuurlijk wel vaak te horen dat ik niet weet wat ik mis. Maar ik ben best tevreden met mijn seksleven op deze manier. Ik krijg ook wel eens nee dat een jongen niet verder wil. Pas nog een heel leuke, die ik een stijve had bezorgd, keek er echt naar uit en had hem in gedachten al uitgekleed. Wilde hij niets verder. Dat is dan dus ook zo, dan blijf ik er af.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Penetratie is soms ook overrated lekker intiem zijn zonder dat en zonder relatie dingen ook chill ja

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat met fwb heb ik ook meisje 20. Blij dat ik die weg niet met hem ingegaan ben. Nu is hij nog steeds goede vriend en doen we spontaan iets samen en ineens komt het tot dollen. Ik doe ook wel eens een stripje en uiteraard is hij daar niet tegen bestand. Ik ben dus zeker niet asexueel, maar ik vind dit leuker dan zijn piemel er in. Als ik mezelf doe ligt daar ook niet de nadruk op.
    Ik zit zelfs nog niet op de juiste te wachten, ik denk dat ik daar nog niet aan toe ben, misschien als ik 20 ben.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • M18, niets geks aan hoor. Hoewel ik een vriend heb gehad waar ik ook seks mee had ben ik nu ook terughoudender. Hoewel ik graag jongens een beetje gek maak, en ik zelf geniet van opgewonden zijn zit ik ook doorgaans niet te wachten op seks. Behalve dan in de vakantie maar dat is een ander verhaal. Fwb heb ik geprobeerd maar mindere ervaringen. Begon leuk en lekker maar na korte tijd ging hij er vanuit dat ik beschikbaar voor hem was, ook al kwam het mij helemaal niet uit. Voor mij de beste manier om ook de F uit het verhaal kwijt te raken. Nu wacht ik gewoon op de juiste, en al die jongens die er in gedachten al in zitten als je ze aankijkt mogen het ergens anders proberen. J18, het ene meisje wordt natter en ook sneller nat dan het andere. Het kan zelfs per keer verschillen. Dat heeft dus geen enkele invloed op de rest van het verhaal.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben niet preuts hoor jongen 18. Ik verkleed me bloot met sport en op het strand ook als er jongens zijn. Bomt me niet. Ik wordt beneden geil en goed. Ook al als een jongen een stijve piemel krijgt, zelfs bij zoenen. Ik kom ook goed klaar als een me vingert en ik hem aftrek.i Er is ook een jongen waarmee ik vaker wat doe en we dachten aan friends with benifits en ook seks maar dat gaat me toch ook te ver omdat het toch een soort van relatie is. Ik zit er dus wel over na te denken, anders vroeg ik dit niet.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken wel meiden die preuts zijn , maar die willen niet verder dan een zoentje. Wordt je wel nat beneden als je met een jongen langer zoent of elkaar daar aanraakt?

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten