Skip to content
5 reacties
971 weergaves

Super raar maar ook leuk

Ik ben ongesteld en pas heeft een groepje sukkels in mijn tas gekeken en daar zat maat verband in en toen wits een jongen niet wat dat was en toen zij een zo’n jongen van ze is ongesteld haha maar na school kwam hij naar me toe om naar de bakker te gaan en een broodje te halen en hij vind me dus leuk ik hem ook wel maar ik ben bang dat ik niet kan zoenen dus neem geen verkering help me

12 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Dankjewel heb me er over hen gezet en ga het gewoon doen

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent 12 is sws geen goed idee om met iemand te nemen na een jaartje is het dan weer uit heb sinds 2 jaar ook een vriendin aleen was toen net wat ouder zou sws w8ten met verkering totdat je de waare hebt gevonden want de eerst kus en de 1e keer sex zijn speciaale momenten later denk je dan eeeeeeewwww heb ik met hem de eerste keer sex gehad of gezoent heb het zelf ook mee gemaakt aleen ik was denk ik beetje vroeg met sex was 13 ofz

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hoeft ook niet te zoenen pas als jij dat wil plus leren doe je door te doen dat komt dan wel

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja hij vind je leuk denk ook dat hij oudere zussen heeft en weet wat een ongemak het heeft.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat je niet weet hoe je moet zoenen is wat mij betreft geen reden om geen verkering te nemen. Je hoeft bij verkering echt niet per se op dag 1 gelijk te tongen. Ik heb nu een paar maanden verkering en wij hebben ook nog niet gezoent. Als het moment dat je gaat zoenen komt, gaat dat ongetwijfeld vanzelf. Hij zal zelf waarschijnlijk ook niet veel ervaring hebben en het ook ontzettend spannend vinden. Praat er anders over met hem als je er aan toe bent. Ik zou dus zeggen, ga gewoon met hem mee uit en kijk wat er gebeurt. Maak je vooral niet al te druk. Geloof me, je zult spijt krijgen als je nee zegt terwijl je hem wel leuk vindt.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten