Skip to content
12 reacties
908 weergaves

Ik wil minder degelijk zijn

Ik studeer hier nu bijna drie jaar en als je jongens hier over mij vraagt dan zul je alleen maar horen dat ik super degelijk ben en dat ze niets hoeven te proberen. Ik ken er dus veel en heb daar een goede relatie mee maar seks komt er niet in voor. Dat komt ook omdat er in het grootste deel van die tijd coronabeperkingen waren, waar ik me goed aan hield. Maar ik wil dus eigenlijk nu wel. Er zijn verschillende jongens die ik goed ken die momenteel vrij zijn, waar ik seks mee zou willen. Ik gedraag me nu veel losser en kleed me seksy, zeker de laatste warme dagen. Maar ze zeggen spontaan dat dat leuk is, drankje samen meer vinden ze ook leuk, samen lachen en dan niets. Ze zien me denk ik gewoon als de oude in seksy broek of rok en een knoopje meer los. Misschien begrijpen me wel en willen ze niet verder, maar ik ben bang dat mijn oude imago aan me vast zit geplakt.
Verder gaan dan nu kan ik niet, want dat ben ik niet meer zelf. Dus wie heeft tips, dubbelzinnige opmerkingen die ik vroeger alleen tegen vriendinnen maakte doe ik ook al. Hoe kom ik hier van af.?

20 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Graag gedaan ts. Al klinkt er bij mij wel een beetje jaloezie door. Mijn relatie hield het ook voor gezien en toen kwam corona. En hoewel ik op het oog niet voor degelijk door kan gaan ben ik niet het type voor one night stands waardoor mijn seksleven ook al 2 jaar te wensen overlaat. Maar het zal vanzelf wel goed komen. Ik wens jullie in ieder geval veel plezier, hopelijk niet alleen met de seks.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @andere M20, TS. Klopt, hij is de leukste en hij heeft aansporing nodig. Ik was even bang dat ik een blauwtje had gelopen want het antwoord duurde lang, maar toen het kwam was het heel enthousiast. Hij had al eerder wat begrepen maar was er inderdaad niet zeker van. Nu durft hij gelukkig en is losgekomen dus komt wel goed. Ik maak me helemaal niet zenuwachtig en dat zou wel moeten, want eerste seks in meer dan 2 jaar. Hij bijna ook, we kunnen niet wachten. Dat wordt wat met de hapjes klaarmaken.
    Jij bedankt voor de raad.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is misschien weinig reden om terughoudend te zijn voor die jongen, maar de ene is ook de andere niet. Sommige, en vaak zijn dat de leukste, hebben wat meer aansporing nodig. Pas wel op dat je niet alles doet, laat ook nog wat aan hem over, anders voelt hij zich misschien een watje en durft hij helemaal niet meer. Trouwens, ook jongens zouden moeilijk kunnen doen over grensoverschrijdend gedrag, maar dat komt maar zelden tot nooit voor.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21. Ik denk dat je zwaar overdrijft, in mijn geval is er weinig reden waarom die jongen zich in moet houden. Hij is mijn baas niet of wat dan ook. Ik was vroeger anders en zo kent hij mij. Wat meisje 20 opmerkt dat jongens daardoor toch wat voorzichtiger door worden kan wel zo zijn en niets verkeerds als wij wat meer initiatief gaan nemen. Ik ga dat in ieder geval doen heb ik besloten en dan loop ik misschien een blauwtje. Ik kan een deukje wel hebben. Verleiden op de manier van meisje 21 , zover ga ik niet. Misschien zeg ik maar gewoon eerlijk dat ik erg veel zin in hem heb. Hij heeft al gezegd dat hij het zo leuk vindt dat we samen dat feestje doen en vroeg of hij nog iets bizonders mee moest nemen. Ik schrijf gewoon terug je toiletspullen, dat is dan toch duidelijk.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Sinds #metoo en het voortdurende gezeur over vermeend grensoverschrijdend gedrag zijn jongens veel voorzichtiger geworden. We pikken wel degelijk al jullie signalen op en onze lampjes branden als vanouds. Alleen durven wij niet langer zomaar gelijk een move maken als voordien. Tegenwoordig moeten we haast 200 procent garantie hebben dat we ons niet in de shit werken. Het gaat nog net niet zo ver dat we een schriftelijke verklaring eisen dat onze move toegestaan is. Dat is de echte reden waarom jullie meiden nu alles uit de kast moeten halen om ons over de streep te trekken. Het ligt heus niet aan ons functioneren, het is #metoo die als een boemerang weer in jullie mooie gezichtjes terugkomt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon verleiden TS. Je bent 20:jaar dus je weet waar jongens nieuwsgierig naar zijn en wat er dan gebeurt. Je weet ook waar je op moet letten om te zien wanneer dat werkt en dan lachend in zijn ogen kijken en zijn arm beetpakken. Daar is allemaal niets verkeerd aan., maar succes verzekerd.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • J16, het is niet alleen onzekerheid hoor. Tegenwoordig durven jongens, in ieder geval de leuke, gewoon minder dan vroeger. Best wel logisch, want als ze een signaal verkeerd oppikken kan het zomaar ineens grensoverschrijdend of intimidatie zijn. In het gunstigste geval is de dame in kwestie op haar teentjes getrapt. Daarom moeten we als meisjes wat meer het initiatief nemen. Dat kan ook weleens de truc zijn voor ts, want ik zie niet wat ze verder verkeerd doet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Tja, dat is de schuld van al die linkse woke idioten en transgenders.

    Als je als jongen tegenwoordig iemand een complimentje geeft, of een grapje maakt, of als je zegt dat je wel meer wil, dan krijg je direct een heel nest van die linkse woke nutcases op je nek.

    Dan mag je bij de directie komen, riskeer je uitsluiting van school, of je hebt een proces aan je been wegens grensoverschrijdend gedrag, sexisme, rascisme, en wat nog allemaal. Of je riskeert een gore tranny op te pikken die zich "identificeert als vrouw" maar wel een piemel heeft.

    Om zeker te zijn, moet je al eerst een contract laten opstellen dat ze echte biologische vrouwen zijn, geen trannies, dat ze geen geslachtsziekten hebben, dat zij de vragende partij zijn voor meer, dus dat je het niet opdringt, dat ze je achteraf niet ten onrechte zullen aanklagen als je niet meer met hen verder wilt, dat ze voorbehoedsmiddelen nemen, dat ze het niet doen voor het geld, dat ze geen foto's en persoonlijke info zullen doorsturen aan derden, enzovoort... Mij niet gezien, echt niet. Dat ga ik niet riskeren.

    Als ik lust heb, en zin in prostaatschokjes, dan zal ik mij wel even afrukken. Ik heb genoeg fantasie. Snok-snok-snok---sprits-sprits - en hops klaar. Geen gezever achteraf.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed idee J16. Hem eerst mee uit vragen dat is anders dan gewoon. Daarna vragen om bij mij nog wat te drinken. Gelijk thuis is de kortste weg naar mijn bed, maar dat maakte hem niet wakker. Eerst morgenavond maar afwachten, ik zal ook wat duidelijker worden. Het kan ook dat hij niet wil, dan loop ik een blauwtje.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Kleine aanvulling op M19, ik denk dat je daar een goed punt maakt. Ikzelf denk eigenlijk dat jongens vaak wel de signalen een beetje oppikken, maar simpelweg niet zelfverzekerd genoeg zijn om ook actie te ondernemen. Ze zullen wellicht bang zijn dat ze de signalen verkeerd opvatten. Dat is tenminste bij mij het geval. Ik heb dan nog geen seks enzo, maar in andere soortgelijke situaties herken ik dat. Mijn advies aan TS zou inderdaad ook zijn om een keer een jongen mee uit te vragen. Ik denk dat er dan wel een belletje gaat rinkelen. Succes!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is zo M19. Het ligt natuurlijk ook aan mij. Thuis op de borrel met een serie krijg ik ze wel, maar dat was vroeger ook, maar ik ga dan ook niet gelijk aan hem zitten. Ik heb een trucje van een vriendin. Ik organiseer bij mij een feestje samen met hem ( de leukste). Dus hij komt eerder om samen hapjes te maken en ja op het eind moet hij helpen wegruimen. Dan zullen we flink wat op hebben ook. Nooit gedacht maar ik moet toch iets. Ik sta veel te heet zegt mijn vriendin, maar goed dat gaat maar op een manier over.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongens zien signalen nooit echt haha je moet het ze zeggen voordat het lampje gaat branden. Hallo Freek je ziet er goed uit zullen we keer een filmpje bij mij kijken?

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten